Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj wpłynęły pieniądze od misiowej87, dziękujemy serdecznie!

Deklaracje przedstawiają się następująco:
agata 51
misiowa87 (wpłynęło) 30 zł
yoko100 (wpłynęło) 10 zł
Kam (wpłynęło) 20 zł
Aimez_moi (wpłynęło)15 zł
anawa (wpłynęło) 30 zł
andzia69
anett (wpłynęło) 10 zł
AnnaA (wpłynęło) 15 zł.
Agusia P (wpłynęło) 30 zł
Ajula (wpłynęło) 10 zł
agat (wpłynęło) 20 zł
asl
awit (wpłynęło) 10 zł
beam6
bela51
betel (wpłynęło) 50 zł
BeataJ.(wpłynęło) 50 zł
Bianka) (wpłynęło) 50 zł
Bjuta
kaskadaffik (wpłynęło) 30 zł
Czaka (wpłynęło) 50 zł
Aldrumka (wpłynęło) 35 zł
eve36
Fiks

Stałe:
grzenka 10 zł./m. (wpłynęło za VI/2010, za VII/2010)
AniaB 25 zł./m.
ania z poznania 20 zł./m.
cajus JB 10 zł/m. (wpłynęło za VII/2010, VIII/2010, IX/2010)

Wydane : 100 zł (kastracja)

Razem: 490 zł (to są te, które mam na koncie, nie deklarowane!)

Miałam przelać dzisiaj na hotelik, ale stwierdziłam, że nie - za wcześnie, przeleję 30 lub 31 lipca!

Teraz zmykam i nie będzie mnie chwilę, ale nie martwcie się wrócę. Muszę się spakować, bo dziś w nocy jedziemy, a po rocznym pobycie w Anglii trochę gratów się zebrało!

Samborku - czekaj na ciotkę:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze była Basia w hotelu, pytała o Sambora miejsce, ale nie ma szans, juz tak mamy psów, a jeszcze nam Basia 6 podarowała ;)i to jeszcze samiec, gdzyby to była sunia.... Szkoda, że tak daleko trzeba Go wieźć..

Posted

oj tak - dowiozłam Asi sunię z pięcioma maluchami - wszystkie spały pod drzewkiem w tym deszczu, w zimnie. Sunieczka śliczna, maluchy cudne kluseczki / trzech chłopców i dwie dziewczynki/.
Sambi jest juz po zabiegu i na razie mieszka u Luizy, bo na łańcuchu z raną to niekoniecznie dobry pomysł. Psinka jest niesamowicie grzeczna. Nadaje sie na pewno do bloku - musiał być chyba wyrzucony z bloku / boi sie pisków dzieic - tak jak mówi Luiza chyba go dzieciaki straszyły. On jest bardzo bardzo przyjacielski. W niedzielę jedziemy do Donki gdyby było coś po drodze do przewiezienia to nie ma sprawy.

Ja mimo, że mam urlop to niestety nie wypoczywam. Wczoraj akcja z sunią, dzisiaj kolejna sunia na sterylkę /maleńka 4 kg żywej wagi cudeńko z terenów zalewowych/ wieczorem jadę na Machów i tak w kółko. Znaleziona sunia w typie chau chau jest niesamowicie żywiołowym psiakiem, bardzo kocha ludzi, nie umie siedzieć sama, teraz niestety jest na łańcuchu. Kochany duży misioooo.
Mam zdjęcia, el nie mam czasu na razie wstawiać.

Posted

Basia gdzie ta Donka? My potrzebujemy do Radomia, dziewczyny od CC-tów by sie dołożyły pewnie, tylko że duża sunia Cane Corso...

Ważyłam dzisiaj kluski, jeden najmniejszy chłopoczek 1,6 kg, dwa 1,9 kg i największa wypaska sunieczka 2,1 kg. To będą duże psiuty jak mniemam, a Mamusia je pięknie i robi piękne wielkie kooo ;)

Posted

Donka za Radomiem mieszka, będziemy jechać przez Radom.
U nas na bazie trzy psiaki - niestety woda znów zalewa. Właściciele przywieźli trzy psiaki - Pani niesamowicie przeżywała rozstanie. Życzyłabym sobie aby każdy mial takie podejście do zwierząt - w obliczu niebezpieczeństwa zapewniają schronienie zwierzętom, a nie jak ta sunia z maluchami - powodzianie wynieśli się zostawiając sunię z dzieciaczkami na pastwę losu

Posted

Samborek czuje się super - w ogóle nie widać po nim, że przeszedł zabieg. Mieszka teraz u Luizy. Świetnie jeździ samochodem, gdyż codziennie z nami jeździ na machów wyprowadzać psiaki. Kocha ludzi, to naprawdę wyjątkowy piesek. Sierść mu sie błyszczy. Jest niekonfliktowym, przesympatycznym psiakiem.

Posted

Wróciłam:) Miło czytać, że z Sambora taki wspaniały pies. Zaraz zrobię przelew do Donki i trzymam kciuki, żebyście dojechali szczęśliwie i aby Sambi nie zagrzał długo miejsca w hotelu, tylko znalazł własny dom!!!

agata 51
yoko100 (wpłynęło) 10 zł
Kam (wpłynęło) 20 zł
anawa (wpłynęło) 30 zł
andzia69
anett (wpłynęło) 10 zł
AnnaA (wpłynęło) 15 zł.
Ajula (wpłynęło) 10 zł
agat (wpłynęło) 20 zł
asl
awit (wpłynęło) 10 zł
beam6
bela51
betel (wpłynęło) 50 zł
BeataJ.(wpłynęło) 50 zł
Bianka) (wpłynęło) 50 zł
Bjuta
Czaka (wpłynęło) 50 zł
eve36
Fiks

Stałe:
grzenka 10 zł./m. (wpłynęło za VI/2010, za VII/2010)
AniaB 25 zł./m.

Hotel od 1 sierpnia do 1 września 320 zł (przelane 2010-07-30)

Razem: 170 zł (to są te, które mam na koncie, nie deklarowane!)

Posted

Mam propozycję, czy można wykorzystać pieniądze tutaj zebrane na jakiegoś mieleckiego pieska, suczkę, którą wzięłabym do hotelu w Brzyściu, jeśli jego właścicielka się zgodzi? Mam nadzieję, że Donka5 zwróci te już przelane! Napiszcie ciotki wpłacające, bo to wasze dary!

Posted

poczekajcie niech odsapne i pomyślę, na pewno pojedzie jakiś psiak. Niestety e względu na cane corso Samborek nie pojechał, ale krzywdy nie ma. MIał jechać dzisiaj rano, ale wszystko rozegrało się w nocy i nie było jak Ciebie agusiazet powiadomić., Nie mam żadnego kontaktu telefonicznego. Donka 5 wie wszystko bo rozmawiałyśmy rano - jest wszystko ok. Na pewno uratujemy psiaka, przywiozłyśmy trzy szkielety więc będzie w czym wybierać. Za zamieszanie przepraszam, ale w sytuacji w jakiej się znalazłyśmy nie było innego wyjściA, TRZEBa było zawieźć Elę ze schronu mieleckiego. Samborek bezpieczny, śpi włóżku.
Agusiazet nie wyszłaś na głupa, bo dzięki temu zamieszaniu uratowałyśmy trzy kolejne psie życia. Warto jednak było, bo przynajmniej sa najedzone, mają picie i nie zginą z głodu i p0ragnienia na pustkowiu. Zresztą jak wstaeięz djęcia zobaczycie sami, czy można było je zostawić bez pomocy.
Szorściak ma wybite przednie ząbki i przecięty język, jest mały i śliczny. Sunia ma cieczkę, jest m,alutka, a dogowate szczenię duże to szkielet okrutny.

Posted

Podejrzewam, ze pewnie w bazie...... Basia jak tylko odsapniesz to zdjęcia potrzeba, szorściaka i to jak bez zębów podejrzewam, że sąsiedzi zza granicy może pokochają, bo im zawsze takich nieszczęść szkoda...
A sunię i chłopaczka migiem ogłaszamy :)

Posted

ja wreszcie przelałam moją wpłate deklarowaną na Samborka (25 zł). Nie doczytałam losów dokładnie, ale jak tych pieniażków potrzebuje inny piesek to jak nakbardziej proszę przekażcie gdzie trzeba (a juz najchetniej to na tego dogowatego szczeniaka...:oops::loveu:)

Posted

Dzisiaj wpłynęła stała deklaracja od AniB oraz 10 zł od Marzeny z Rzeszkowa (grzenka)
agata 51
yoko100 (wpłynęło) 10 zł
Kam (wpłynęło) 20 zł
anawa (wpłynęło) 30 zł
andzia69
anett (wpłynęło) 10 zł
AnnaA (wpłynęło) 15 zł.
Ajula (wpłynęło) 10 zł
agat (wpłynęło) 20 zł
asl
awit (wpłynęło) 10 zł
beam6
bela51
betel (wpłynęło) 50 zł
BeataJ.(wpłynęło) 50 zł
Bianka) (wpłynęło) 50 zł
Bjuta
Czaka (wpłynęło) 50 zł
eve36
Fiks

Stałe:
grzenka 10 zł./m. (wpłynęło za VI/2010, za VII/2010, za VIII/2010))
AniaB 25 zł./m. (wpłynęło VIII/2010)

Hotel od 1 sierpnia do 1 września 320 zł (przelane 2010-07-30)

Razem: 205zł:)

Posted

Basiu, Basiu odezwij się! Przydałby mi się Twój numer telefonu!!! Czy dogowata szczeniaczka jedzie do Donki5? Nie wiem, czy wysyłać dalej prośby o wsparcie. I co z tą małą suczką? Może przyjedzie do mnie po 16, jeśli jest mała? Napisz proszę koniecznie!

Posted

przepraszam, ale nie miałam możliwości wcześniej wejść. Już piszę jak jest.
Więc jedzie jednak Sambor, zawozimy go w niedzielę. Za całe zamieszanie bardzo przepraszam - Sambor niestety nie może zostać u Luizy.
Mój nr telefonu w razie co to 500 649 910
Agusia zobaczysz zaraz jaki "maluśki" jest dogowaty szczeniak. Wstawię za chwilkę zdjęcia na powodziowym wątku "Zwierzaki z powodzi".:evil_lol::evil_lol: