Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazarek na którym też dla Sambora była część się zakończył , napewno dla psiaka będzie ponad 50 zł :) Tylko czekamy na wpłąty i przeleję, gdzie mi każecie. Może juz będzie na kastrację :)

Posted

Ja już zaprzestałam wysyłania próśb o wsparcie, zakładając, że Sambor (jakie ma prawdziwe imię) wróci do domu. Miejsca u Donki nie odwoływałam, czekając co wyjdzie po sprawdzaniu domu Sambora!

Posted

i dobrze Agusia. Wczoraj jak byłam u niego - a idę do niego zawsze jako do pierwszego / a jest na końcu hali/ to tak darł pysiolka, że szok, a ogoneczek to mu się wręcz mało nie urwał/ radości nie było końca. Później zabieram jego kolegę Łapka, wypuszczamy dziewczynki Brendę, Misię, Pinię i lecimy na traweczkę. Mam małe filmiki, ale nie wiem kikedy to zgram. Na razie mam bardzo napięty plan

Posted

Ale śliczny i kochany psiak z Sambiego:loveu:
Trzymam kciuki za chłopaka, mam nadzieję, że domek okaże się wart tej wielkiej psiej miłości i oddania!

Posted

Misia - ma ponoć właściciela - a Łapek, to biedny psiaczek. Ma jakieś stare złamanie, odgryza sobie łapkę, gdyż nie ma w niej czucia, stopę już odgryzł. Trzeba mu amputowac łapuńkę,:-(:-( ale teraz z uwagi na to, że nie mamy samochodu, to nie ma jak go zawieźc do weta. Może cos wymyslimy. Bo zawieźć to by było jak, tylko gorzej później z zaopatrzeniem medycznym po amputacji.
Ja jeszcze takiego czegoś nie widziałam żeby psiak odgryzał sobie sam kończynę:-(:-(:-( a on jest taki kochany, taki przytulaśny.
Nie wiem - tak pomyślałam o Beatce ze Stalowej, może ona sie zgodzi go wziąć.

Posted

Jednorazowe:
agata 51
misiowa87
yoko100 (wpłynęło) 10 zł
Kam (wpłynęło) 20 zł
Aimez_moi (wpłynęło)15 zł
anawa (wpłynęło) 30 zł
andzia69
anett
AnnaA (wpłynęło) 15 zł.
Agusia P
Ajula (wpłynęło) 10 zł
asl
awit (wpłynęło) 10 zł
beam6
bela51
betel (wpłynęło) 50 zł
BeataJ.(wpłynęło) 50 zł
Bjuta

Stałe:
grzenka 10 zł./m. (wpłynęło za VI/2010)
AniaB 25 zł./m.
ania z poznania 20 zł./m.

Razem dla Sambora na moim koncie jest 320 zł. Bardzo proszę, aby ciotki nie odnotowane na liście, dały znać, bo nie było nikow i nie wiem, która wpłata jest od kogo:)

Posted

ooo kurcze jaka kwotaaa. Sambor to niesamowity psiak, nie spuszczamy go ze smyczy, bo się boimy, że zwieje, chociaż wydaje mi się, że jednak nie ucieknie. Tak cieszy się na nasz widok.
Ale kurcze psiaki niektóre mają tak, że króciutki spacer i z powrotem biegną jak najszybciej na halę do klatek. Chyba nic dobrego nie zaznały wcześniej. Takie to dołujące, że klatka jest dla nich lepsza niż cokolwiek innego.
Ale tutaj mają dwa razy dziennie jedzonko, spacewrki, wodę świeżą, sprzątnięte kupeczki, mizianko chwilowe i mnóstwo uśmiechów, które im ślemy na każdym kroku.

Posted

Dzisiaj wpłynęła wpłata od Agusi P 30 zł, serdeczne dzięki i już uaktualniam listę darczyńców:
Jednorazowe:
agata 51
misiowa87
yoko100 (wpłynęło) 10 zł
Kam (wpłynęło) 20 zł
anawa (wpłynęło) 30 zł
andzia69
anett
AnnaA (wpłynęło) 15 zł.
Agusia P (wpłynęło) 30 zł
Ajula (wpłynęło) 10 zł
asl
awit (wpłynęło) 10 zł
beam6
bela51
betel (wpłynęło) 50 zł
BeataJ.(wpłynęło) 50 zł
Bianka0 (wpłynęło) 50 zł
Bjuta

Stałe:
AniaB 25 zł./m.

Razem: 350 zł.:):):)

Posted

I jeszcze jedna wpłata, która mi uciekła, bo była z pierwszego lipca, od beam6 - 25 zł - za pominięcie bardzo przepraszam, za wpłatę serdecznie dziękuję!!!

Jednorazowe:
agata 51
misiowa87
yoko100 (wpłynęło) 10 zł
Kam (wpłynęło) 20 zł
anawa (wpłynęło) 30 zł
andzia69
anett
AnnaA (wpłynęło) 15 zł.
Agusia P (wpłynęło) 30 zł
Ajula (wpłynęło) 10 zł
asl
awit (wpłynęło) 10 zł
beam6 (wpłynęło) 25 zł
bela51
betel (wpłynęło) 50 zł
BeataJ.(wpłynęło) 50 zł
Bianka0 (wpłynęło) 50 zł
Bjuta

Stałe:
AniaB 25 zł./m.

Razem: 375 zł

Można kastrować Sambora, Basiu, a resztę pieniążków dołożyć do Łapka na amputację!