Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Mielcu byla suczka z wnykow i lapa mimo, ze bardzo gleboko przecieta, pieknie sie zagoila. Trzymajmy kciuki za wizyte u weta :kciuki: Oby to byl dobry wet :kciuki:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Prześlij mi zdjęcia, opisy i ceny wyjściowe, ja zrobię. Tylko rozumiem, że Ty potem wysyłasz towar? Adres: [email]krzysiek.z@wp.pl[/email]

Dzięki za pomoc![/QUOTE]

A to do mnie czy do Ada-jeje? ;)
Jeśli do mnie: ja bym oczywiście wysyłała rzeczy.

Posted

To do Ady, bo fantów nie opłaca się przysyłać, bo ja w Anglii mieszkam obecnie.

Reguły bazarku są proste: cel na jaki zbierasz, z podaniem linku do wątku, czas trwania bazarku określony dokładnie, tzn. data i godzina zakończenia, kto pokrywa koszty wysyłki (wiadomo kupujący) i zdjęcia rzeczy z cenami wywoławczymi. Kasę możesz zbierać Ty lub skarbnik danego psa. Spróbuj!

Posted

Zeby nie bylo nieporozumienia, ja nie robie bazarkow, (dysponuje tylko fantami, zdjecia fantow moge przeslac do osboby ktora zrobi bazarek) Fanty ktore sie znajduja u mnie moge wyslac po wylicytowaniu. Rowniez nie moge zbierac kasy na konto Fundacji, gdyz moga byc wyplacone tylko na fakture, nie prywatnej osobie.

Posted

[quote name='misiowa87']gdzie przelać kasę? Na konto przytuliska? Rozliczycie się razem z Soemą?[/QUOTE]
Nie, ja raczej nie będę miała nic wspólnego z tym psem, bo Basia chyba z tarnobrzeskim stowarzyszeniem przyjedzie po niego.

Posted

[quote name='misiowa87']gdzie przelać kasę? Na konto przytuliska? Rozliczycie się razem z Soemą?[/QUOTE]

Myślę, że moje konto udostępnię dla pieska jak tylko będzie wiadomo, co i jak!

Posted

Basia do mnie dzwonila, ze juz po zabiegu. Piesio dostal glupiego jasia i zostal mu wyciagniety z lapy drut wbity na sztorc. Rana byla stara, zaropiala, smierdzaca. Musialo go to bardzo bolec. Basia zaplacila u weta 75 zl za calosc. Pies w tej chwili jedzie do kojcow, tam gdzie sa psy popowodziowe.