Ulka18 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 W Mielcu byla suczka z wnykow i lapa mimo, ze bardzo gleboko przecieta, pieknie sie zagoila. Trzymajmy kciuki za wizyte u weta :kciuki: Oby to byl dobry wet :kciuki: Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Oby psiak miał szczęście do weta i jego umiejętności!!! Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Poprosiłam o pomoc na leczenie psa Kundelkową Skarbonkę! Może dołożą parę grosików!!! Quote
Basia1968 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 dziękuję - kurcze tyle dobrych duszyczek, to musi się udac chłopaczkowi pomóc Quote
grzenka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 I ja zapisuję wątek i trzymam kciuki za piesia. Quote
paulinken Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jestem też. Miałabym trochę gratów na bazarek, ale nie wiem, czy ktoś by ode mnie kupował, bo nigdy nie robiłam bazarku :shake: Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bazarek mile widziany, zawsze warto próbować! Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jak zwykle, najwiekszy problem to DT, :-( fantami (przesle zdjecia) na bazarek tez moge wspomoc, tylko pytanie czy kto chetny zrobic bazarek dla tej bidy? Quote
paulinken Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja mogę spróbować zrobić, ale najpierw bym musiała przejrzeć zasady, bo nigdy tego nie robiłam. Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Prześlij mi zdjęcia, opisy i ceny wyjściowe, ja zrobię. Tylko rozumiem, że Ty potem wysyłasz towar? Adres: [email]krzysiek.z@wp.pl[/email] Dzięki za pomoc! Quote
paulinken Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='agusiazet']Prześlij mi zdjęcia, opisy i ceny wyjściowe, ja zrobię. Tylko rozumiem, że Ty potem wysyłasz towar? Adres: [email]krzysiek.z@wp.pl[/email] Dzięki za pomoc![/QUOTE] A to do mnie czy do Ada-jeje? ;) Jeśli do mnie: ja bym oczywiście wysyłała rzeczy. Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 To do Ady, bo fantów nie opłaca się przysyłać, bo ja w Anglii mieszkam obecnie. Reguły bazarku są proste: cel na jaki zbierasz, z podaniem linku do wątku, czas trwania bazarku określony dokładnie, tzn. data i godzina zakończenia, kto pokrywa koszty wysyłki (wiadomo kupujący) i zdjęcia rzeczy z cenami wywoławczymi. Kasę możesz zbierać Ty lub skarbnik danego psa. Spróbuj! Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zeby nie bylo nieporozumienia, ja nie robie bazarkow, (dysponuje tylko fantami, zdjecia fantow moge przeslac do osboby ktora zrobi bazarek) Fanty ktore sie znajduja u mnie moge wyslac po wylicytowaniu. Rowniez nie moge zbierac kasy na konto Fundacji, gdyz moga byc wyplacone tylko na fakture, nie prywatnej osobie. Quote
*kleo* Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Finansowo niestety pomóc nie mogę, moje własne psy pochłaniają większość kasy, ale chociaż podniosę. Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='*kleo*']Finansowo niestety pomóc nie mogę, moje własne psy pochłaniają większość kasy, ale chociaż podniosę.[/QUOTE] Dziękujemy i za to!!! Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wysłałam 63 prośby do dogomaniaków o pomoc!!! Może dorzucą pieniążki na leczenie i hotelikowanie, może.... Jutro będę wysyłać dalej! Quote
misiowa87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 gdzie przelać kasę? Na konto przytuliska? Rozliczycie się razem z Soemą? Quote
Soema Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='misiowa87']gdzie przelać kasę? Na konto przytuliska? Rozliczycie się razem z Soemą?[/QUOTE] Nie, ja raczej nie będę miała nic wspólnego z tym psem, bo Basia chyba z tarnobrzeskim stowarzyszeniem przyjedzie po niego. Quote
agusiazet Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='misiowa87']gdzie przelać kasę? Na konto przytuliska? Rozliczycie się razem z Soemą?[/QUOTE] Myślę, że moje konto udostępnię dla pieska jak tylko będzie wiadomo, co i jak! Quote
yoko100 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ja tez sie cos dorzuce tylko mi konto prosze zebym nie zapomniala Quote
Ulka18 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Basia do mnie dzwonila, ze juz po zabiegu. Piesio dostal glupiego jasia i zostal mu wyciagniety z lapy drut wbity na sztorc. Rana byla stara, zaropiala, smierdzaca. Musialo go to bardzo bolec. Basia zaplacila u weta 75 zl za calosc. Pies w tej chwili jedzie do kojcow, tam gdzie sa psy popowodziowe. Quote
Recommended Posts