Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj no to trochę kamień nam z serca spadł, ocierpi się mała:shake:, Karolu bardzo dziękujemy!!! Jak masz jakies foty to prześlij mi na maila i wkleję na forum , bo nie wiem czy potrafię wytłumaczyć jak to sie robi, mój adres : [email]r.szyszka@op.pl[/email]

Pozdrawiamy serdecznie, oby noc była spokojna!!!

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jazzy']Ojj noc to ja napewno mam nieprzespaną, bo co chwilę wstaje z piskiem i musze ją głaskać, wtedy się uspokaja...[/QUOTE]

mam nadzieję że jakąś premedykację p/bólową na noc dostała.....
Na pewno dostała.
Śpij maleńka spokojnie, a tobie Karolu bardzo, bardzo dziękujemy za opiekę nad malutką.

Posted

Jest zaopatrzona w antybiotyk i p. bólowe. Wczoraj dopiero się wyspałem (nie wiem, może czuje się tu bardziej bezpiecznie i zaczyna się relaksować), a tak to od poniedziałku góra 3 godziny spania w nocy :D... ale i tak jest warto... piesek jest niesamowity. Tak się zastanawiam czy ona nie wykorzystuje faktów i piszczy żeby ją głaskać ;D

Posted

[quote name='Jazzy']piesek jest niesamowity. Tak się zastanawiam czy ona nie wykorzystuje faktów i piszczy żeby ją głaskać ;D[/QUOTE]
No jest to możliwe....nie wiadomo czy kiedykolwiek jej ktoś taką uwagę poświęcał i tak się o nią troszczył...teraz musi się tym wszystkim nacieszyć, chociaż pewnie cierpi po tych operacjach i na pewno to popiskiwanie to tez z bólu....trzymamy nadal kciuki za niuńkę, jutro bedzi elepiej na pewno!!

Posted

Tak pół żartem piszę o tym "wyłudzaniu", takie złamanie musi strasznie boleć... właśnie miała taki atak i połowę tego postu pisałem jedną ręką (druga na Azji) :D

Posted

Przepraszam, ale wczoram miałem dużo roboty, a dzisiaj koncert i nie miałem czasu napisać ;) Nocka przebiegła całkiem spokojnie (ze 3 razy mnie obudziła). Teraz jest super... chodzi za mną wszędzie, już przestała piszczeć i chyba jej tu dobrze ;) Dzisiaj opatrunek sie zsunął, więc założyłem nowy. Ogólnie całymi dniami Azja sobie śpi koło mojego łóżka i wstaje tylko, żeby ją głaskać i jak wychodzi pobiegać na dwór :D

Posted

Wpatrzona jak w obrazek w swojego opiekuna, to dobrze :) pewnie nikt jej do tej pory tyle dobrego nie okazał, oby tylko ta łapa sie pozrastała jak należy . A Wasza druga sunia nie jest zazdrosna??

Posted

W razie czego to na nowy domek i tak jeszcze trzebaby było czekać , póki co ma najlepszą opiekę pod słońcem
Beciu na konto Fundacyjne jakieś wpłaty wciąż docierają , pewnie niebawem będzie szczegółowe rozliczenie.
A Karol pewnie zaganiany, bo jak w domu jest to non stop Azja go absorbuje, a wiem, że i w pracy mają ciężko, bo w lecznicy duży ruch, raz chyba o 3 w nocy operacje sie pokończyły...myślę, że niebawem jakieś foty będą, musimy byc cierpliwi

Posted

Witam.
Wczoraj była nieplanowana kontrola w lecznicy bo Mama się niepokoiła, że sączy się z ranki... oczywiście przesadzała :p Łokieć jest stabilny, ranka super się goi, sunia ekstra znosi rekonwalescencje. Nadal jest na lekach i wciąż 2x dziennie trzeba ściągać opatrunek i prostować łapkę, więc myślę, że narazie byłoby lepiej żeby u mnie jeszcze została. Obiecuje, że dzisiaj wieczorem podeśle fotki.

Posted

Przepraszam, że nie wysłałem zdjęć... dopiero co wróciłem z pracy i nie mam na nic siły. Myślę, że juro mi się uda znaleźć czas. Proszę, żeby na Azję już nie zbierać pieniędzy, bo postanowiliśmy z rodzicami, że zostanie u nas (ja już jej nie oddam ;D) Zabardzo się przywiązaliśmy i będziemy opłacać kolejne koszty sami. Jak przyjechałem to sunia się podniosła i stoi przy mnie ciągle merdając... nie miał bym serca oddać ją komuś ponownie skoro tak nam już ufa.
Pozdrawiam i dziękuję za poparcie :)

Posted

Bardzo się cieszymy z takiego obrotu sytuacji, oby tylko zdrówko jej dopisywało:lol:
Pozdrawiamy całą rodzinkę serdecznie:loveu: Chyba lepiej nie mogło być :) Azja miała od początku w sumie dużo szczęścia, a teraz jestem pewna, że trafiła do najlepszego domku na świecie. Karolu gdybyś czegokolwiek potrzebował, to pisz tutaj, póki co trzymam nadal mocno kciuki za niunię.
Zostajecie przy imieniu Azja?:razz:

Posted

i ja też trzymam i życzę najlepszego :) niecierpliwie czekamy na dobre wiadomości o zdrowiu suni i oczywiście zdjęcia