araman Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Podałam konto Fundacji do zbiórki na forum SO. Nie wiadomo czy to będą jedyne koszty. Poza tym może uda się nazbierać kasę na standardowe szczepienia, odrobaczenie i zabezpieczenie przeciwkleszczowe. A może i na koszty sterylki w późniejszym czasie. Jak podasz namiary na chętny domek to go sprawdzimy pod kontem znajomosci rasy, by uniknąć "powtórki z rozrywki" Quote
sylwija Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Prawdziwe z niej cudeńko z niej - cudeńko, trzymam kciuki za nia i za domek, oby był i to ten właściwy :) Quote
Becia66 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Witaj śliczności z rana, choć przyznam że ta wiadomośc o pęknięciu miednicy trochę mną szarpnęła. Tak naprawdę nie wiemy co może jeszcze wyleżc na światło dzienne........tffffuuuu, tfffuuuu.... Quote
Vlk Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 wiadomo, że nic dobrego ale uważam, że to i tak niewiele jak na potrącenie przez pociąg... z niektórych niewiele zostaje. Quote
Vlk Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 no ale sunia prześliczna :) sama bym taką kiedyś chciała... na razie nierealne. Życzę jej dobrego domku no i powrotu do zdrowia :) Quote
araman Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ok, stanęło na tym, że kasę zbiramy na konto Fundacji Adopcje Malamutów. Dane zostaną przeklejone do piewszego postu. Moje 100 zeta przeleję w poniedziałek. Quote
Becia66 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dziękujemy za piękny banerek. Może teraz do nas więcej osob zaglądnie.... Quote
majuska Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Dzięki wielkie za banerek, dopiero wróciłam z wyjazdu służbowego, chciałam wkleić nad ranem konto do pierwszego postu ale dogo tak muliło:angryy:....a ja już musiałam gnac, już to robię :) Dzwoniłam się pytać o Azję, dziewczyna ma apetyt, nadal dużo leży, ale na siku i koope wstaje, ogólnie wszystko w porządku , podobno był jakiś telefon do Justynki w sprawie suni, ale póki co nikt nie kwapił się przyjść ją obejrzeć:shake: Quote
Sayrel Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 dziewczyny najpierw wizyta, potem ogladanie psa. Mozemy zaczac ja oglaszac. Tylko, zeby ta Pani, ktora sie nia opiekuje nie wydala jej pierwszej osobie, ktorej sie wyda wysmpatyczna. Quote
pati123487 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jestem i ja .. prosze o pw z nr konta wplace cos ... dzielna szunia:) Quote
majuska Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Sayrel spokojnie...chodzi o to, ze dzwoniła do p. Justyny czyli wetki kobieta, która twierdziła, że może to jej pies, który zginął, ale ogladnąć go już nie przyjechała.... Po raz kolejny piszę , że Azja nie zostanie nikomu tak po prostu wydana, osoba u której przebywa jest odpowiedzialna i w stałym kontakcie z nami ( zresztą nie ma nigdzie podanego kontaktu z nią ). W tym momencie Azja jest pod opieką gminy Boguchwała jako bezdomny pies znaleziony na jej terenie i jako poszkodowana w wypadku pozostaje pod opieka p. Justyny. Tak więc spokojnie... Pati123487 juz w pierwszym poście wkleiłam aktualne konto do wpłat, zaraz Ci je przesle równiez na PW, dziękujemy w imieniu suni :) Quote
Vlk Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 o jaki ladny bannerek, tez go sobie dam, bo Oskarek znalazl dom, tylko do ladu dojde z kompem bo mi sie kodowanie sypie... Quote
Sayrel Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Majuska:) Spoko:) Jestem dosyc obsesyjna jezeli chodzi o domki dla polnocniakow:] Takie skrzywienie:) Chce zeby dobrze trafila i do ludzi swiadomych roznych problemow rasy. Quote
majuska Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Wklejam fakturkę za operację. ( Do pierwszego postu link do foty ) Quote
agusiazet Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Majusko, to ja mam przelać do Ciebie, czy na konto Fundacji? Quote
majuska Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Agusia jak wolisz, na konto fundacji jak przelejesz to będzie mozna odliczyć darowizne od podatku. Ja od razu przekazuję wpłaty do p. Justynki, bo ona założyła kasę za operację. Na razie wpłaciłam przekazane przez Sylwię 50 zł. Quote
owczarko maniaczka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 tak śledzę wątek i na prawdę choćbym chciała pomóc to nie mogę. ale bidulka z niej.... Quote
Dzika_Figa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='majuska']No, no , dobre!!! Czy znajdziemy jakąś zdolna ciotkę?? Nie mam na razie jakiejś dobrej foty Azji, bo słabiutka i wszystkie na leżąco, może jutro coś się uda??[/QUOTE] Rozumiem, że bazarek jeszcze nie zrobiony? Quote
majuska Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Nie zrobiony.... Nie mam póki co fajnych fot, Azja jednak wciąż słabiutka, dużo leży, wstaje tylko na siku i kupę, łapa zapewne boli, ale dodatkowo jeszcze te pogruchotania w mienicy jej mocno doskwierają...wciąż dostaje leki przeciwbólowe i antybiotyki... Quote
sylwija Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Biedna mała :( Trochę potrwa pewnie leczenie. Może też rehabilitacja będzie potrzebna potem .. Quote
Dzika_Figa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zaangażuję Aśkę, pomyślimy nad inną koncepcją bazarku cegiełkowego - tak, żeby zdjęcia Azji nie były potrzebne a żeby było atrakcyjnie. I zrobimy. Quote
majuska Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Super dziewczyny , będziemy bardzo wdzięczne!! Tymczasem donoszę, że dotarła do mnie na konto kolejna wpłata 50 zł od Katarzyny W. ( niestety nie ma nicku podanego w tytule przelewu ) już wklejam do pierwszego postu. Serdecznie, gorąco dziękujemy w imieniu Azjatki:loveu::loveu: Quote
owczarko maniaczka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 może uda mi się jakąś drobną ale jakąś sumkę wpłacić... Quote
Recommended Posts