obraczus87 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Zapiszcze Figunie tutaj - http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29/page21 Dla stalych deklarowiczow zwrot za sterylke to 100%, za "niedeklarowiczow" 75% - WARTO !!! :) Quote
ocelot Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Fugunia jest szybka jak diabli:) Jak porównuje ja z moim jamnikiem, to....osiąga prędkość światła:):):) No i nadal uczy się od Maksa złych rzeczy ech.... Nie potrafię wychować psów taki wniosek na dzisiaj. Quote
majku33krakow Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ocelot czy ty potrzebujesz pomocy finansowej zeby figa była u ciebie? Quote
ocelot Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 majku33krakow napisał(a):ocelot czy ty potrzebujesz pomocy finansowej zeby figa była u ciebie? Nie damy sobie radę, na razie problemem może być tylko sterylizacja suni, ale zobaczymy. Dziękuję:) Quote
Tymonka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 ocelot napisał(a):Fugunia jest szybka jak diabli:) Jak porównuje ja z moim jamnikiem, to....osiąga prędkość światła:):):) No i nadal uczy się od Maksa złych rzeczy ech.... Nie potrafię wychować psów taki wniosek na dzisiaj. Aniu nie martw się ja też nie potrafię , widziałaś ,że mi cała 6 na głowę wchodzi :D Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Zapiszcze Figunie tutaj - http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29/page21 Dla stalych deklarowiczow zwrot za sterylke to 100%, za "niedeklarowiczow" 75% - WARTO !!! :) Chyba nikt nie zawuazyl.... ;/ Quote
ocelot Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Chyba nikt nie zawuazyl.... ;/ zauważył, zauważył:)ale czekał aż się sprawa tu na miejscu wyjaśni, żeby dla inych psiaczków zostawić. Jak dobrze pójdzie i dostanę urlop Figunia we wtorek będzie miała sterylkę. Za darmo. Quote
Tymonka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Przepraszam za offa , ale może ktoś zajrzy i hopnie ?? http://www.dogomania.pl/threads/188850-Klusek-szczeniak-w-typie-kaukaza-pilnie-szuka-DS-!!!!!?p=15009978#post15009978 Quote
GrubbaRybba Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ocelot napisał(a):zauważył, zauważył:)ale czekał aż się sprawa tu na miejscu wyjaśni, żeby dla inych psiaczków zostawić. Jak dobrze pójdzie i dostanę urlop Figunia we wtorek będzie miała sterylkę. Za darmo. Cudnie. :) A sprawdzałaś może, czy ona czipa nie ma? Bo mi się ciągle wydaje, że to ona jest tą sunią ze schronu. A jeśli tak by było, to byłaby już ciachnięta. Quote
ocelot Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dzisiaj jesteśmy umówione na 12 na sterylkę. Pora paskudna, bo upał. Jednak czekać nie możemy, czas cieczek, Figusię psy obwąchują. a wiadomo w domu Maks. Szczeniaki nie są nam potrzebne. Przy okazji sprawdzimy czipa. Co jeszcze? Figunia rozrabia aż miło:)Najcudowniej jednak to ona biega:)Jest bardzo szybka i zwrotna:)Biedny Maks.... na krótkich łapkach nie ma szans, żeby ją dogonić. Figa bardzo się boi podniesionego głosu. Quote
ocelot Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ikt do nas nie zajrzał??????? Sterylka była jednak o 13.30. Cholera 13:) Maleńka jeszcze nie odzyskała przytomności. Przy okazji wszczepiliśmy czipa. Była już w rui, powinniśmy poczekać, no ale Maks. Maks teraz leży i jej pilnuje. Quote
lika1771 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No to super teraz niech malenka szybko wraca do zdrowia Quote
ocelot Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Już chodzi, tzn chodzi i się kładzie, no ale jest taki upał, że nawet nienaćpana dużo spała. Liże łapę, bo do szwów się dostać nie może. pewie jej w ubranku gorąco, ale bezpieczniej. Jutro dajemy tabletkę. Quote
ocelot Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dzisiaj ie jest źle:) Wczoraj wieczorem siku i kupa, ale trochę przeszła i się położyła. Dzisiaj śmigamy już ogonkiem, uśmiechnięta paszczę mamy, ale do formy daleko. Kiedy mogę jej zdjąć ubranko posterylkowe? Cholernie gorąco ale i bezpiecznie. I kiedy Figunia mogłaby śmigać po schodach? Quote
GrubbaRybba Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ocelot napisał(a):Dzisiaj ie jest źle:) Wczoraj wieczorem siku i kupa, ale trochę przeszła i się położyła. Dzisiaj śmigamy już ogonkiem, uśmiechnięta paszczę mamy, ale do formy daleko. Kiedy mogę jej zdjąć ubranko posterylkowe? Cholernie gorąco ale i bezpiecznie. I kiedy Figunia mogłaby śmigać po schodach? Ubranko zdejmuje się zwykle przy zdjęciu szwów, czyli po 10 dniach. Inaczej sunia może sobie wygryźć szwy i trzeba będzie ją ponownie zszywać. Moja sunia po schodach zaczęła chodzić już 5, czy 6 dnia po zabiegu. Wcześniej bałam się ją puścić po schodach, aby się szwy nie zerwały i rana nie otworzyła. Ale u mnie do domu jest 10 schodków. U ciebie proponowałabym nosić ją dłużej, bo szkoda byłoby, aby się coś z raną stało. Quote
obraczus87 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Przepraszam, ale muszę... wejdźcie i zobaczcie do czego zdolny jest człowiek.... człowiek - to nie brzmi dumnie, absolutnie! http://www.dogomania.pl/threads/189039-MARS-rana-na-głowie-MUCHOZOL-!!!!!!!!!-POMOCY!!! Pies z rana na głowie, a właścieielka stosowała MUCHOZOL, bo chciała się pozbyc much, które lgnęły do rany.... Więcej zdjęć na stronie numer 3..... Quote
ocelot Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cichutko tu u nas... oj tak. A Figa już śmiga jakby sterylki nie było:) I niespodzianka:)Figa w całej krasie dla tych co zajrzą:) A z tyłu zakrada się Maks z zabawką:) Quote
toyota Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Naprawdę bardzo śliczna dziewczynka. Ja bym jej za nic nie oddała. Ale mam już swoją zgraję . Wszystkie pozbierane niedawno z ulicy , 2 dorosłe + 2 szczeniaki. Quote
GrubbaRybba Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ciudniasta!!!! Ja od kilku dni intensywnie męczę TZa o adopcję Figi. Ale narazie skończyło się wielką awanturą. :( Quote
NusiaiJa Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 świnka morska??:eviltong::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::cool1::cool1::cool1: Quote
Recommended Posts