ocelot Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='mala_czarna']Pan się jeszcze nie zdecydował. Jest w trakcie szukania pieska. Figa byłaby chyba odpowiednia (tak myslę), ale potrzebne fotki.[/QUOTE] A może nie będzie potrzeby?:) Czekam na telefon od Asik007 i przeprowadzimy wizytę przedadopcyjną w łodzi u Picolo. Jednak jeśli będą chętni jeszcze na podobnego psiaka to mamy w schronisku identyczną sunię i pieska. Nawet podejrzewamy, że z jednego miotu. Psiakom zrobimy piękne zdjęcia i może też na fali Figi im się uda? Figa właśnie śpi na łóżeczku koło Oli:) Quote
ocelot Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zerknijcie proszę jeszcze do tego maluszka, też pod naszą opieką. Jest cudowny:) http://www.dogomania.pl/threads/187256-SOS!!!-Wycie%C5%84czony-okruszek-pod-blokiem....-zbieramy-deklaracje-Brakuje-135-z%C5%82./page14?p=14911904#post14911904 Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jak Figunia znajdzie domek to ja się bardzo, bardzo cieszę :) Ciotka, ten maluch w linku jest śliczny, ale pan szuka suni - najlepiej tak do 2 lat, niezbyt dużej, ale i nie karypelka :) wywnioskowałam z rozmowy, że mile widziany byłby golden, ale nie ze względu na wygląd, a raczej stosunek do dzieci. Quote
Oczka_ Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kurcze widzę, że zainteresowanie Figą ("Markiem" jak nazwał syn Ocelot :D) jest! Super, Ocelot to jak tylu jest chętnych to będziesz odbierała ode mnie telefony jak znajdę kolejnego pieska? :) Ja Wam powiem, że Ocelot jes rewelacyjna i zawsze rozwiąże mój problem, jak kolejnego psiaka znajdę na ulicy/pod bramą/pod blokiem :) Quote
kycia1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Moje Drogie ogłaszam wszem o wobec, ze na wizazu zalozny jest juz watek adopcyjny - oto on :) http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20187656&posted=1#post20187656 , o postepach bedziecie na biezaco imformowani :D. Mam nadzieje, ze uda nam sie tak jak z Pixelkiem :) Quote
ocelot Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='mala_czarna']Jak Figunia znajdzie domek to ja się bardzo, bardzo cieszę :) Ciotka, ten maluch w linku jest śliczny, ale pan szuka suni - najlepiej tak do 2 lat, niezbyt dużej, ale i nie karypelka :) wywnioskowałam z rozmowy, że mile widziany byłby golden, ale nie ze względu na wygląd, a raczej stosunek do dzieci.[/QUOTE] Mamy w schronisku bardzo podobną sunię do Figi, obcykamy ją i niech też szuka domku. My na razie czekamy jak Asik007 da znać kiedy może zrobić wizytę. Aha:)Figa umie szczekać:)I naśladuje Maksa co na dobre jej nie wyjdzie:) Quote
Tymonka Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='mala_czarna']Jak Figunia znajdzie domek to ja się bardzo, bardzo cieszę :) Ciotka, ten maluch w linku jest śliczny, ale pan szuka suni - najlepiej tak do 2 lat, niezbyt dużej, ale i nie karypelka :) wywnioskowałam z rozmowy, że mile widziany byłby golden, ale nie ze względu na wygląd, a raczej stosunek do dzieci. A może moją Ufcie byś poleciła ?? Długo już szuka domku , ale zaznaczam domku idealnego .: http://www.dogomania.pl/threads/180943-Ufa-i-Tolek-w-DT-prosimy-o-wsparcie-na-szczepienie-Tolka-!!!! Quote
ocelot Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Kochani na razie polecajmy Figę. Oczka_ nawet pół telefonu nie odbiorę:) Ja zakochuję się w Fidze i moje dzieci też. To nie jest dobre:( Faktycznie Staś chce, żeby Figa była Markiem:) Quote
kycia1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 I jak z potencjalnymi rodzicami adopcyjnymi dla Figuni ? Zgłaszaja sie chetni ? Quote
ocelot Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='kycia1']I jak z potencjalnymi rodzicami adopcyjnymi dla Figuni ? Zgłaszaja sie chetni ?[/QUOTE] Właściwie Picolo z Łodzi tylko, ja czekam na znak od Asik kiedy będzie miała chwilkę, żeby podskoczyć na wizytę. Picolo cierpliwości proszę:) Ślicznotka ma tyle czaru, że ciężko będzie ją oddać. Quote
kycia1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ocelot']Właściwie Picolo z Łodzi tylko, ja czekam na znak od Asik kiedy będzie miała chwilkę, żeby podskoczyć na wizytę. Picolo cierpliwości proszę:) Ślicznotka ma tyle czaru, że ciężko będzie ją oddać.[/QUOTE] Ojoj ja równiez bym sie doczekac nie mogła :) Quote
pikolo Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A mnie adrenalina rośnie! Szczerze mówiąc, odpowiedzialność zaczyna mnie przygniatać. To, że ja pokocham sunieczkę to pewnik. Ale czy mój kocurek da się do tej miłości przekonać??? Quote
kycia1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='pikolo']A mnie adrenalina rośnie! Szczerze mówiąc, odpowiedzialność zaczyna mnie przygniatać. To, że ja pokocham sunieczkę to pewnik. Ale czy mój kocurek da się do tej miłości przekonać???[/QUOTE] Na pewno :D. Moja Fionka (wilczur) Urszulke (avatar) pokochala po kilku dnoach i teraz spia razem :D Quote
pikolo Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Pożyjemy, zobaczymy :) W każdym razie jak mnie zaakceptujecie, to mam cały dłuuuugi urlop na dogranie i rozpalenie pozytywnych uczuć w moim zwierzątkowie, bo jest jeszcze kotka! Quote
Niebieska713 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Pikolo - to ile masz u siebie tych kotow? Byly sprawdzane na malego jakiegos psa,jak go akceptuja? Quote
Javena Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Mam rozumiec,że sunieczka znalazła domek,czy to tylko tymczas?? Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Javena']Mam rozumiec,że sunieczka znalazła domek,czy to tylko tymczas??[/QUOTE] Podpinam sie do pytania :) Quote
Tymonka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 jeśli wizyta będzie ok to sunia będzie miała domek :) Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Sialalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D. Dajcie info kiedy wizyta :) i jak juz bedzie po niej :D, bo z checia na wiazu dopisze obok Figuni - "Ma DOMEK :) ", a nie "szuka domu"... Quote
ocelot Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Picolo chce sunieczkę adoptować. Jest kwestia kociaków. Picolo się martwi jak jej koty. Tzn. nie martwi się o koty tylko o Figę. Kocur waży więcej niż nasza Figa. Figa to straszna gapa:)ale już śmiga po schodach i szczeka:) Oczywiście złych manier uczy ją mój osobisty, niewychowany pies. Np. że jak o 6 rano się z klatki wypada to trzeba koniecznie drzeć japę na przechodnia.... Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='ocelot']Picolo chce sunieczkę adoptować. Jest kwestia kociaków. Picolo się martwi jak jej koty. Tzn. nie martwi się o koty tylko o Figę. Kocur waży więcej niż nasza Figa. Figa to straszna gapa:)ale już śmiga po schodach i szczeka:) Oczywiście złych manier uczy ją mój osobisty, niewychowany pies. Np. że jak o 6 rano się z klatki wypada to trzeba koniecznie drzeć japę na przechodnia....[/QUOTE] hahahaha :D, rewelka. Uwielbiam takie charakterne zwierzaki :) łobuziaki :D Quote
Recommended Posts