Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Pan się jeszcze nie zdecydował. Jest w trakcie szukania pieska. Figa byłaby chyba odpowiednia (tak myslę), ale potrzebne fotki.[/QUOTE]
A może nie będzie potrzeby?:)
Czekam na telefon od Asik007 i przeprowadzimy wizytę przedadopcyjną w łodzi u Picolo.
Jednak jeśli będą chętni jeszcze na podobnego psiaka to mamy w schronisku identyczną sunię i pieska.
Nawet podejrzewamy, że z jednego miotu.
Psiakom zrobimy piękne zdjęcia i może też na fali Figi im się uda?

Figa właśnie śpi na łóżeczku koło Oli:)

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Figunia znajdzie domek to ja się bardzo, bardzo cieszę :)
Ciotka, ten maluch w linku jest śliczny, ale pan szuka suni - najlepiej tak do 2 lat, niezbyt dużej, ale i nie karypelka :) wywnioskowałam z rozmowy, że mile widziany byłby golden, ale nie ze względu na wygląd, a raczej stosunek do dzieci.

Posted

Kurcze widzę, że zainteresowanie Figą ("Markiem" jak nazwał syn Ocelot :D) jest! Super, Ocelot to jak tylu jest chętnych to będziesz odbierała ode mnie telefony jak znajdę kolejnego pieska? :)

Ja Wam powiem, że Ocelot jes rewelacyjna i zawsze rozwiąże mój problem, jak kolejnego psiaka znajdę na ulicy/pod bramą/pod blokiem :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Jak Figunia znajdzie domek to ja się bardzo, bardzo cieszę :)
Ciotka, ten maluch w linku jest śliczny, ale pan szuka suni - najlepiej tak do 2 lat, niezbyt dużej, ale i nie karypelka :) wywnioskowałam z rozmowy, że mile widziany byłby golden, ale nie ze względu na wygląd, a raczej stosunek do dzieci.[/QUOTE]
Mamy w schronisku bardzo podobną sunię do Figi, obcykamy ją i niech też szuka domku.
My na razie czekamy jak Asik007 da znać kiedy może zrobić wizytę.

Aha:)Figa umie szczekać:)I naśladuje Maksa co na dobre jej nie wyjdzie:)

Posted

[quote name='mala_czarna']Jak Figunia znajdzie domek to ja się bardzo, bardzo cieszę :)
Ciotka, ten maluch w linku jest śliczny, ale pan szuka suni - najlepiej tak do 2 lat, niezbyt dużej, ale i nie karypelka :) wywnioskowałam z rozmowy, że mile widziany byłby golden, ale nie ze względu na wygląd, a raczej stosunek do dzieci.

A może moją Ufcie byś poleciła ?? Długo już szuka domku , ale zaznaczam domku idealnego .:
http://www.dogomania.pl/threads/180943-Ufa-i-Tolek-w-DT-prosimy-o-wsparcie-na-szczepienie-Tolka-!!!!

Posted

Kochani na razie polecajmy Figę.

Oczka_ nawet pół telefonu nie odbiorę:)
Ja zakochuję się w Fidze i moje dzieci też. To nie jest dobre:( Faktycznie Staś chce, żeby Figa była Markiem:)

Posted

[quote name='kycia1']I jak z potencjalnymi rodzicami adopcyjnymi dla Figuni ? Zgłaszaja sie chetni ?[/QUOTE]
Właściwie Picolo z Łodzi tylko, ja czekam na znak od Asik kiedy będzie miała chwilkę, żeby podskoczyć na wizytę.
Picolo cierpliwości proszę:)

Ślicznotka ma tyle czaru, że ciężko będzie ją oddać.

Posted

[quote name='ocelot']Właściwie Picolo z Łodzi tylko, ja czekam na znak od Asik kiedy będzie miała chwilkę, żeby podskoczyć na wizytę.
Picolo cierpliwości proszę:)

Ślicznotka ma tyle czaru, że ciężko będzie ją oddać.[/QUOTE]
Ojoj ja równiez bym sie doczekac nie mogła :)

Posted

A mnie adrenalina rośnie! Szczerze mówiąc, odpowiedzialność zaczyna mnie przygniatać. To, że ja pokocham sunieczkę to pewnik. Ale czy mój kocurek da się do tej miłości przekonać???

Posted

[quote name='pikolo']A mnie adrenalina rośnie! Szczerze mówiąc, odpowiedzialność zaczyna mnie przygniatać. To, że ja pokocham sunieczkę to pewnik. Ale czy mój kocurek da się do tej miłości przekonać???[/QUOTE]
Na pewno :D. Moja Fionka (wilczur) Urszulke (avatar) pokochala po kilku dnoach i teraz spia razem :D

Posted

Pożyjemy, zobaczymy :) W każdym razie jak mnie zaakceptujecie, to mam cały dłuuuugi urlop na dogranie i rozpalenie pozytywnych uczuć w moim zwierzątkowie, bo jest jeszcze kotka!

Posted

Sialalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D. Dajcie info kiedy wizyta :) i jak juz bedzie po niej :D, bo z checia na wiazu dopisze obok Figuni - "Ma DOMEK :) ", a nie "szuka domu"...

Posted

Picolo chce sunieczkę adoptować.
Jest kwestia kociaków. Picolo się martwi jak jej koty. Tzn. nie martwi się o koty tylko o Figę. Kocur waży więcej niż nasza Figa.
Figa to straszna gapa:)ale już śmiga po schodach i szczeka:)
Oczywiście złych manier uczy ją mój osobisty, niewychowany pies.
Np. że jak o 6 rano się z klatki wypada to trzeba koniecznie drzeć japę na przechodnia....

Posted

[quote name='ocelot']Picolo chce sunieczkę adoptować.
Jest kwestia kociaków. Picolo się martwi jak jej koty. Tzn. nie martwi się o koty tylko o Figę. Kocur waży więcej niż nasza Figa.
Figa to straszna gapa:)ale już śmiga po schodach i szczeka:)
Oczywiście złych manier uczy ją mój osobisty, niewychowany pies.
Np. że jak o 6 rano się z klatki wypada to trzeba koniecznie drzeć japę na przechodnia....[/QUOTE]
hahahaha :D, rewelka. Uwielbiam takie charakterne zwierzaki :) łobuziaki :D