wtatara Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 na moim banerku są moje sunie ale one tylko przez pierwsze dni warczą. A z mężem to musze ostrożnie bo wczoraj za bardzo mu zaszłam za pazury Quote
kycia1 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 wtatara napisał(a):Kraków- tylko musze urobić męża. Co do sterylki tonie wiem ile byłoby w Krakowie, bo tu wszystko droższe Gdybym miala swoje mieszkanie od razu bym jutro po NIA przyjechala- przysiegam :). Jest boska :) i taka malutka. Kocham Ją ! Ale mieszkamy z Tesciowa i mamy wilczurka Fionke i kotka Urszulkę, wiec same rozumiecie. Ale robie wzytsko by miec swoj dom :), zeby bylo duzo miejsca dla zwierzaczkow :). A za Ciebie trzymam kciuki :D, urabiaj, urabiaj- jest BOSKA! AZ mi slow brakuje :):):):):) Quote
kycia1 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 wtatara napisał(a):na moim banerku są moje sunie ale one tylko przez pierwsze dni warczą. A z mężem to musze ostrożnie bo wczoraj za bardzo mu zaszłam za pazury Przeciez MY (Kobiety) mamy swoje sposoby :D ;) Quote
Niebieska713 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Niebieska713 napisał(a):Moze uda mi sie ublagac jedna Cioteczke z Gdyni,zeby ja wziela do siebie na DT...Ile sunia ma czasu,zeby nie trafic do schronu...? Ja tez postaram sie namowic... Quote
anita_happy Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 normalnie kolos!!!ale WielkoPIES tzn. WielkoSunia Quote
mshume Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Niebieska, nie zaczynaj...Musze znowu pokazac ten wpis tu i owdzie...Niebieska713 napisał(a):Ja tez postaram sie namowic... Quote
mshume Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wczoraj dzwoniła do mnie fajna Pani w sprawie Diny, moze tym razem sie uda, podesle fotki malej.Podam Pani kontakt na ocelot, zeby powolala sie na mnie, na wizyte tez kogos znajdziemy (Abrakadaba, Andzike,Madallena, Leni ;) Nie ma sensu jej wozic przez pol Polski,ona migiem do domu trafi. Jakby co to moge ją wziąc do siebie, ale 4.07 jak wroce z gor, pasuje to Wam? A tymczasem oglaszac ciotki, cudo, oglaszac ;) Quote
mshume Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie będę tu smiecić na wątku Figuni, rzucę tylko takie hasła: Dobra, Aronia, Pchełka, Fizia, Dina, Kajtek,hotel dla psa z pola, transport dla psow Kostek, wykup suni z Sosnowca, czarne kwiatki bazarkowe, 350 zl za dom tymczasowy dla suni z Słupska, własny pies w hotelu na koszt dogomanii. Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dziewczyny, miałam wczoraj telefon od świetnego pana z Grochowa z Wawki :) Rodzina z dziećmi - poszukują suczki, takiej do dwóch lat. Ma być przyjazna do dzieci. Państwo mieszkają w dużej kamienicy na Grochowie, bardzo często wyjeżdżają do swojego domu na Mazury - piesek oczywiście jeździć będzie razem z nimi. Pan naprawdę bardzo, bardzo rozsądny. Całe życie mieli zwierzęte - psy, koty, szczurki :) Czy byłoby możliwe przesłanie mi na meila więcej wyraźniejszych fotek Figi? Quote
Javena Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Gdzie przebywa obecnie sunia? Mam w Bytomiu pana ,który poszukuje małego pieska. Quote
mshume Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 No to byłoby super, zrobisz wizytę przedadopcyjną? Czy szukać kogos?mala_czarna napisał(a):Dziewczyny, miałam wczoraj telefon od świetnego pana z Grochowa z Wawki :) Rodzina z dziećmi - poszukują suczki, takiej do dwóch lat. Ma być przyjazna do dzieci. Państwo mieszkają w dużej kamienicy na Grochowie, bardzo często wyjeżdżają do swojego domu na Mazury - piesek oczywiście jeździć będzie razem z nimi. Pan naprawdę bardzo, bardzo rozsądny. Całe życie mieli zwierzęte - psy, koty, szczurki :) Czy byłoby możliwe przesłanie mi na meila więcej wyraźniejszych fotek Figi? Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Pan się jeszcze nie zdecydował. Jest w trakcie szukania pieska. Figa byłaby chyba odpowiednia (tak myslę), ale potrzebne fotki. Quote
pikolo Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bardzo poszę o tel na pw, pod który mogę zadzwonić w sprawie adopcji sunieczki ! Quote
Niebieska713 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Mshume - dodaj jeszcze,ze opiekuje sie szczeniakami i kazdemu po kolei obgryzam lapke! Zajmji sie soba,a nie zlym interpretowaniem i cytowaniem wyrywkowo moich postow..,dobrze? Quote
mshume Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dostałam już dziesiątki mejli w twojej sprawie. Dziewczyny kazały mi jeszcze przypomniec sprawę Gapy i Rudej.Dogomania nie wyda ci żadnego psa, chyba,ze kilka osob ktore nad tym czuwa cos przegapi.Tym postem koncze tutaj z tobą dyskusję. Wróćmy do tematu suni: Pikolo zgadzasz sie na wizyte przedadopcyjną? Kontakt w sprawie suni jest w pierwszym poscie. Quote
Niebieska713 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja wogole nie zamierzam z toba dyskutowac..,wiec zejdz ze mnie i przesten sie czepiac,dobrze? Dodaj jeszcze psa od Murki,boksera z fundacji,Dage i szczeniaki od BetBet.. Quote
Niebieska713 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Niebieska713 napisał(a):Ja wogole nie zamierzam z toba dyskutowac..,wiec zejdz ze mnie i przesten sie czepiac,dobrze? Dodaj jeszcze psa od Murki,boksera z fundacji,Dage i szczeniaki od BetBet.. A jesli ktos ma do mnie jakies uwagi czy pytania,to prosze o zwracanie sie bezposrednio do mnie,a nie za pomoca posrednikow...,ktorzy mnie nie znaja osobiscie.. Quote
ocelot Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tak suczka jest u mnie. Idiotycznie się porobiło... zakładam sporo wątkow tomaszowskim psiakom, a malizny któa jest u mnie nawet nie mam kiedy przeczytać:( Laptop w domu mi padł. Sunieczka jest u mnie od niedzieli wieczorem. Jest cudowna, kochana, grzeczna, aczkolwiek zaczyna pokazywać swoje nowe oblicze:) Jets pieskiem na kanapę i na kolanka. Do innego domu nie pójdzie zaznaczam, żebym miała się z domu swojego wyprowadzić. Jest nauczona czystości, komunikuje, jak sie jej chce. Lubi inne psy, mój Maks przeżywa ciężkie chwile. ładnie chodzi na smyczy, nie bardzo leniuszkowi chce się wchodzić na czwarte piętro, z schodzi:) Kocha dzieci i właściwie za moimi chodzi krok, w krok. Dużo śpi na kanapach:) Pierwszą noc przespała sama, a już dzisiaj obudziłam się z dwoma psiakami. teraz cieszy sięna przyjście Oli Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ocelot, to ja sie Ciebie zapytam, bo w te dyskusje powyżej nie chce mi sie ingerować. Czy mogę pokazać Figę temu panu z Wawki, o którym pisałam? No i gdyby była taka mozliwość to kilka naprawde fajnych zdjęć by się przydało. Quote
ocelot Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tak pokaż Oczywiście;) Małej ciężko zdjęcia zrobić, bo od razu biegnie na kolana. Mój tel.: 604 416 873. W każdym potencjalnym domku będzie przeprowadzona wizyta przedaopcyjna. I jak ja mam decydować, a myślę, że ja jeśli nie znajdzie dobrego domku do 4.07 to jak mshume się zgodzi to małą dam jej pod opiekę. Kwestia zaufania. Quote
mshume Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie ma sprawy :) A zaczynacie małą ogłaszac? Polecam Allegro. Pamiętasz, jak bylo z Sisi? ;) Quote
Recommended Posts