Bura Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Don_Vito']Pudel duży PSY klasa młodzieży: 2414- AZAZELLO Nontiscordardime - czarny SUKI klasa baby: 2415- CHAKA Balti - Bel (FCI) - czarna klasa otwarta: 2416- Martina's GROZDANA - biała klasa Championów: 2417- ANSVEL TREMENDOS AMBITION - biała 2418- Avatar HELENA - czarna 2419- HOT GOSSIP ROCK BABY ROCK - czarna Dzięki!!!!!!! Quote
Hawanka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A czy ma ktoś fotki z BOG IX GRUPY ????:cool1: Quote
Cervarius Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 asia_i_bora napisał(a):Dzięki :) A grupa VI i BIS Ras Polskich jak wypadł? Asiu, BOG VI: 1. beagle 2. gończy polski ( Wielki Łowca KS) 3. dalmatyńczyk 4. gończy berneński ( Brillance bohemia Hill)- czyli moja Berna :) Quote
Shetanka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 To jeszcze my się pochwalimy: BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - 1dosk, CWC, CACiB, BOB - rozpoczęty Championat PL i Interchampionat Quote
Nikon Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A masz może książkę Pana Adama Kochanowskiego "Podaj łapę" ? Quote
Asiaczek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='schipperke kennel']Proszę bardzo Dziękuję! [quote name='macsow1']my troszke poszaleliśmy :loveu: lhasa apso- magic of elegance azurowa amhara- cwc, cacib, bob, best of group 3!!!:loveu: basset hound- florance klan sycylijczyków- jako debiut w dorosłej klasie (16 miesięcy) res CACIB!!!:loveu: pekińczyki: livanda verdasco astarte gold- bob junior, best in show junior 2!!!:loveu: tootsie astarte gold- cwc, cacib- ukonczyla intera :loveu: Brawo!!! [quote name='*kleo*']To i ja się pochwalę :p Moje yorki znów zostały docenione, i tak: Moja suczka UMEA Park Ridge WO, lok.1, NSzwR, BIS Puppy IV :multi: Piesek z naszej hodowli ALI-GATOR Ithildin WO, lok.1, NBwR :lol: Hohoho, jakies super wyniki:) [quote name='irishsetters']My z Arislandem dotarlismy wreszcie do domu :) Sopot był dla Nas bardzo udany : Ian - Quinniver's Old Time Rock 'N' Roll : dosk. I, CWC, CACIB Dollar - American Dollar z Arislandu : dosk.I, Najlepszy Weteran w Rasie, BOB, BIS Weteran I, BOG I ! Arisland - Najlepsza Grupa Hodowlana! Mieliśmy też Res.CACIB w psach dla Hey Jude z Arislandu i CACIB w sukach dla English Royal Favoritte z Arislandu ! Rrrrrrany, przestaną Was wpuszczać do S;) Jeszcze raz gratulacje! [quote name='Cervarius']Asiu, BOG VI: 1. beagle 2. gończy polski ( Wielki Łowca KS) 3. dalmatyńczyk 4. gończy berneński ( Brillance bohemia Hill)- czyli moja Berna :) Ania, gratulacje olbrzymie!!!!! [quote name='Shetanka']To jeszcze my się pochwalimy: BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - 1dosk, CWC, CACiB, BOB - rozpoczęty Championat PL i Interchampionat Jejejeje...... super! [quote name='Nikon']A masz może książkę Pana Adama Kochanowskiego "Podaj łapę" ? Ja mam, ale ponieważ książka ma dedykację od p. Adama, to mogę ja TYLKO pozyczyć (jeżeli to Ciebie zadowoli). Odsprzedać - na pewno nie:) Pzdr. Quote
SandraNatan Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A co tam ja też się pochwalę troszkę późno... Calamus TRUE FIGHTER- CAC, CACIB , Best Dog, BOB,BOG 1 Oraz opis:Odpowiedni dla klasy championów :laola::laola: Quote
Florka_xyz Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 macsow1 napisał(a):my troszke poszaleliśmy :loveu: lhasa apso- magic of elegance azurowa amhara- cwc, cacib, bob, best of group 3!!!:loveu: basset hound- florance klan sycylijczyków- jako debiut w dorosłej klasie (16 miesięcy) res CACIB!!!:loveu: pekińczyki: livanda verdasco astarte gold- bob junior, best in show junior 2!!!:loveu: tootsie astarte gold- cwc, cacib- ukonczyla intera :loveu: No No No, Gratulacje !!! Miło było patrzeć na tak piękne psy :)) Gratulacje dla reszty zwycięzców z Sopotu, dla mnie tez był szczęśliwy :) ANTONIO BANDERAS Głogosia XYZ FCI - ex.1/2,CWC rozp Ch.Pl :D:loveu: Quote
dancingqueen Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ma ktoś zdjęcia z Młodego prezentera? :-) Quote
aniaDark Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Gratki dla wszystkich :) Ja tam ze swoją sunią skromnie: Dosk1, CWC, CACIB, Zwycięzca (teraz to już tylko odczekać swoje i gdzieś maj/czerwiec będziemy sie starać o ostatniego CACIBa do interka) + jakieś chyba w miarę dobre i skromne rezultaty we frisbee ;) Quote
dancingqueen Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Na facebooku Dominika Główczyńska wstawiła jedno zdjęcie z mp ( porównanie gr. młodszej i starszej ): Quote
Vitka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Impresja napisał(a):ma ktoś fotki z finałów Poznaję po banerku! Masz cudowne psy, które miałam przyjemność spotkać w sobotę. Rozmawiałyśmy o kynoterapii przy ringu głównym. :) Quote
La Lu Ruquezas Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Zdjęcia i filmy z sobotniego sędziowania beagle przez p. Sue Bownds z Australii: http://www.e-beagle.eu/wystawy/2010-08-14/Beagle-wystawa-Sopot.html Quote
h&p Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A czy ma ktoś zdjęcia z niedzielnych BiSów Weteranów??? Quote
Itske Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 jovi napisał(a):Oj tak, holendry na BISach i to z sukcesem to rzadkość niestety. a w Gdyni - krótkowłosa I miejsce BOG I gr. No niestety holendry reprezentacyjne i zjawiskowo piękne nie są, i rzadko kto docenia ich pręgowaną urodę, fajnie, że jest ich coraz więcej i coraz więcej sędziów zwraca na nie uwagę. Dziękujemy za słowa uznania i wsparcia Quote
La Lu Ruquezas Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zdjęcia i filmy z sędziowania niedzielnego beagle, gdzie oceniał Fin Kari Jarvinen: http://www.e-beagle.eu/wystawy/2010-08-15/CACIB-beagle-wystawa-Sopot.html Wcześniej nie dałem rady ;) pozdrawiam Quote
sachma Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 udało się wreszcie wgrać foty.. głównie pudle + BIS baby i weteranów, ale tego tylko trochę... fot jest 130 więc raczej nie będę ich wszystkich wrzucać ;) link do albumu : http://s995.photobucket.com/albums/af76/valhallarattery/MWPR%20Sopot2010/ Quote
Recommended Posts