Agasia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Impresja - brawo, piekny wynik dla Twojej suni :) A Dollarem wciaz jestem zachwycona! Quote
Shaluka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 No my mieliśmy ciężki dzień,ale warto bylo. W koncu sędzia ze Slowacji, znajacy rase i prosze: Gisotsu doskonała. lok. I, CWC, CACIB, BOB - dodam, ze gdyby nie wymagany okres czasu juz by zakonczyl polski dorosły championat ;) Za to moja druga sunia, ktorej nawet nie zdążyłam zalozyc ringowki - a na niej tak nie wariuje jak na smyczy - dostał ocene doskonała, lok. I, CWC i res. CACIB-a, a byla totalna wariatka na ringu - moje ADHD:) W kazdym badz razie, skonczylismy Dosrosły Championat Polski i już mozemy sie zajac tylko sportem z maluchną ;D Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Shaluka napisał(a):No my mieliśmy ciężki dzień,ale warto bylo. W koncu sędzia ze Slowacji, znajacy rase i prosze: Gisotsu doskonała. lok. I, CWC, CACIB, BOB - dodam, ze gdyby nie wymagany okres czasu juz by zakonczyl polski dorosły championat ;) Za to moja druga sunia, ktorej nawet nie zdążyłam zalozyc ringowki - a na niej tak nie wariuje jak na smyczy - dostał ocene doskonała, lok. I, CWC i res. CACIB-a, a byla totalna wariatka na ringu - moje ADHD:) W kazdym badz razie, skonczylismy Dosrosły Championat Polski i już mozemy sie zajac tylko sportem z maluchną ;D No to gratulować:) Pzdr. Quote
daga10011 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Asiaczek jak zwykle zaszalala -gratulacje:multi:.Dla wszystkich wygranych gratulacje. Abigail Ginger Heaven CWC,CACIB -skonczyla ch.pl ,wystawiana tylko 4 razy od klasy posredniej:multi:.Co prawda sunka nie moja ale z pierwszego miotu -wiec taki sukces cieszy:p Quote
Bardotka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Gratki dla Wszyskich wystawiajacych:) Milo bylo spotkac znajomych:cool3: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 daga10011 napisał(a):Asiaczek jak zwykle zaszalala -gratulacje:multi:.Dla wszystkich wygranych gratulacje. Abigail Ginger Heaven CWC,CACIB -skonczyla ch.pl ,wystawiana tylko 4 razy od klasy posredniej:multi:.Co prawda sunka nie moja ale z pierwszego miotu -wiec taki sukces cieszy:p Dziekujemy i też gratulujemy. Ja bardzo lubię, jak moje dzieci i wnuki wygrywają:) Bardotka napisał(a):Gratki dla Wszyskich wystawiajacych:) Milo bylo spotkac znajomych:cool3: Gratulacje, równiez miło było. A dlaczego się nie chwalisz? pzdr. Quote
Don_Vito Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 My nie tak duży sukcesik - DON VITO Morceau de Roi - 1dosk. ( 1/2 ) , CWC Quote
Bardotka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Asiaczek napisał(a): Gratulacje, równiez miło było. A dlaczego się nie chwalisz? pzdr. A tak jakos ;) No dobra - Feluś mój - Naj Junior, BOB i BOG IV :multi: Quote
Blow Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kerrak BIS!:D Na razie moje skromne KOMPAKTowe zdjęcia z sobotniego frisbee... Quote
Blow Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 RESZTA tu: http://s889.photobucket.com/albums/a...DC-Sopot-2010/ Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Don_Vito']My nie tak duży sukcesik - DON VITO Morceau de Roi - 1dosk. ( 1/2 ) , CWC Ej, tam, opowiadasz! "Duże" CWC to nic? Brawo!!! [quote name='Bardotka']A tak jakos ;) No dobra - Feluś mój - Naj Junior, BOB i BOG IV :multi: Nooooo, czuję się usatysfakcjonowana:) Brawo!!! Pzdr. Quote
sheltia12 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Czy ktoś ma zdjęcia z BOG I gr i BIS weteranów? Quote
Don_Vito Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Asiaczek- my już mamy Championat :) Zrobiliśmy go w Chojnicach, ale zglosiłam psa i szoda by było się wycofać. Na naszym koncie mamy 12 wystaw w tym 9 medali: 2 srebrne i 7 złotych ;) w tym roku mieliśmy 4 wystawy i na wszytskich medale ( na dwóch bez wniosku ) " duże " CWC dostaliśmy w Poznaniu 2009. Teraz będziemy jeździć tylko w okolicy ( Gdańsk, Gdynia, Sopot) w kl. Championów ;) o ile prześlą nam dyplom do grudnia, abyśmy mogli zgłosić się do Gdańska ;) Quote
h&p Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Mój staruszek shih tzu (9 lat i 9 dni ;) ) na dzisiejszej wystawie zdobył II Best in Show Weteranów. Quote
Hawanka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Don_vito mam pytanko kiedy ma sie odbyc ta wystawa w Gdańsku??? przepraszam za Offa Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Don_Vito napisał(a):Asiaczek- my już mamy Championat :) Zrobiliśmy go w Chojnicach, ale zglosiłam psa i szoda by było się wycofać. Na naszym koncie mamy 12 wystaw w tym 9 medali: 2 srebrne i 7 złotych ;) w tym roku mieliśmy 4 wystawy i na wszytskich medale ( na dwóch bez wniosku ) " duże " CWC dostaliśmy w Poznaniu 2009. Teraz będziemy jeździć tylko w okolicy ( Gdańsk, Gdynia, Sopot) w kl. Championów ;) o ile prześlą nam dyplom do grudnia, abyśmy mogli zgłosić się do Gdańska ;) Nie wiedziałam. Ale i tak gratuluję:) h&p napisał(a):Mój staruszek shih tzu (9 lat i 9 dni ;) ) na dzisiejszej wystawie zdobył II Best in Show Weteranów. Brawo!!! Moja weteranka nie została zauważona, ale odbiliśmy to sobie na BOG, BIS PUPPY i Grupie hodowlanej;) Pzdr. Quote
kate8828 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Gratuluje wszystkim i tym zadowolym bardziej i mniej i tym w zupelnej euforii:) Teraz proszę dużo fotek, nie ociągać się :) Quote
Squ Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Hawanka napisał(a):Don_vito mam pytanko kiedy ma sie odbyc ta wystawa w Gdańsku??? przepraszam za Offa 16.01.2011 na MTG. Quote
ATHENA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Hawanka napisał(a):Don_vito mam pytanko kiedy ma sie odbyc ta wystawa w Gdańsku??? przepraszam za Offa Karnawałowa wystawa w Gdańsku bedzie 16 stycznia 2011 ;) Quote
Marlena j Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 może ktoś podać z katalogu stawkę chartów afgańskich? Quote
Musiałek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 I my się chwalimy ;)) mój Rock w wieku 10 miesiecy (dzien wczesniej skonczył ;)) ) Zw. Mł, NJwR a na koniec zw. Rasy !! na juniorach i grupie nie poszalelismy :) ale i tak jestem dumna z młodzika że się mimo upałów futrzak ładnie pokazywał ;) Quote
renia13 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 h&p napisał(a):Mój staruszek shih tzu (9 lat i 9 dni ;) ) na dzisiejszej wystawie zdobył II Best in Show Weteranów. domyslam sie że to Karmello :) gratulacje dla "Frendzla" :):):) Gratuluje równiez wszystkim zwycięzcom :) piekne zdjęcia Quote
Recommended Posts