Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No my mieliśmy ciężki dzień,ale warto bylo. W koncu sędzia ze Slowacji, znajacy rase i prosze: Gisotsu doskonała. lok. I, CWC, CACIB, BOB - dodam, ze gdyby nie wymagany okres czasu juz by zakonczyl polski dorosły championat ;)
Za to moja druga sunia, ktorej nawet nie zdążyłam zalozyc ringowki - a na niej tak nie wariuje jak na smyczy - dostał ocene doskonała, lok. I, CWC i res. CACIB-a, a byla totalna wariatka na ringu - moje ADHD:) W kazdym badz razie, skonczylismy Dosrosły Championat Polski i już mozemy sie zajac tylko sportem z maluchną ;D

Posted

Shaluka napisał(a):
No my mieliśmy ciężki dzień,ale warto bylo. W koncu sędzia ze Slowacji, znajacy rase i prosze: Gisotsu doskonała. lok. I, CWC, CACIB, BOB - dodam, ze gdyby nie wymagany okres czasu juz by zakonczyl polski dorosły championat ;)
Za to moja druga sunia, ktorej nawet nie zdążyłam zalozyc ringowki - a na niej tak nie wariuje jak na smyczy - dostał ocene doskonała, lok. I, CWC i res. CACIB-a, a byla totalna wariatka na ringu - moje ADHD:) W kazdym badz razie, skonczylismy Dosrosły Championat Polski i już mozemy sie zajac tylko sportem z maluchną ;D

No to gratulować:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek jak zwykle zaszalala -gratulacje:multi:.Dla wszystkich wygranych gratulacje.
Abigail Ginger Heaven CWC,CACIB -skonczyla ch.pl ,wystawiana tylko 4 razy od klasy posredniej:multi:.Co prawda sunka nie moja ale z pierwszego miotu -wiec taki sukces cieszy:p

Posted

daga10011 napisał(a):
Asiaczek jak zwykle zaszalala -gratulacje:multi:.Dla wszystkich wygranych gratulacje.
Abigail Ginger Heaven CWC,CACIB -skonczyla ch.pl ,wystawiana tylko 4 razy od klasy posredniej:multi:.Co prawda sunka nie moja ale z pierwszego miotu -wiec taki sukces cieszy:p

Dziekujemy i też gratulujemy.
Ja bardzo lubię, jak moje dzieci i wnuki wygrywają:)

Bardotka napisał(a):
Gratki dla Wszyskich wystawiajacych:)
Milo bylo spotkac znajomych:cool3:

Gratulacje, równiez miło było.
A dlaczego się nie chwalisz?

pzdr.

Posted

[quote name='Don_Vito']My nie tak duży sukcesik - DON VITO Morceau de Roi - 1dosk. ( 1/2 ) , CWC
Ej, tam, opowiadasz!
"Duże" CWC to nic?
Brawo!!!

[quote name='Bardotka']A tak jakos ;)
No dobra - Feluś mój - Naj Junior, BOB i BOG IV :multi:
Nooooo, czuję się usatysfakcjonowana:)
Brawo!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek- my już mamy Championat :) Zrobiliśmy go w Chojnicach, ale zglosiłam psa i szoda by było się wycofać. Na naszym koncie mamy 12 wystaw w tym 9 medali: 2 srebrne i 7 złotych ;) w tym roku mieliśmy 4 wystawy i na wszytskich medale ( na dwóch bez wniosku ) " duże " CWC dostaliśmy w Poznaniu 2009. Teraz będziemy jeździć tylko w okolicy ( Gdańsk, Gdynia, Sopot) w kl. Championów ;) o ile prześlą nam dyplom do grudnia, abyśmy mogli zgłosić się do Gdańska ;)

Posted

Don_Vito napisał(a):
Asiaczek- my już mamy Championat :) Zrobiliśmy go w Chojnicach, ale zglosiłam psa i szoda by było się wycofać. Na naszym koncie mamy 12 wystaw w tym 9 medali: 2 srebrne i 7 złotych ;) w tym roku mieliśmy 4 wystawy i na wszytskich medale ( na dwóch bez wniosku ) " duże " CWC dostaliśmy w Poznaniu 2009. Teraz będziemy jeździć tylko w okolicy ( Gdańsk, Gdynia, Sopot) w kl. Championów ;) o ile prześlą nam dyplom do grudnia, abyśmy mogli zgłosić się do Gdańska ;)

Nie wiedziałam. Ale i tak gratuluję:)

h&p napisał(a):
Mój staruszek shih tzu (9 lat i 9 dni ;) ) na dzisiejszej wystawie zdobył II Best in Show Weteranów.

Brawo!!!
Moja weteranka nie została zauważona, ale odbiliśmy to sobie na BOG, BIS PUPPY i Grupie hodowlanej;)

Pzdr.

Posted

Hawanka napisał(a):
Don_vito mam pytanko kiedy ma sie odbyc ta wystawa w Gdańsku???
przepraszam za Offa

16.01.2011 na MTG.

Posted

Hawanka napisał(a):
Don_vito mam pytanko kiedy ma sie odbyc ta wystawa w Gdańsku???
przepraszam za Offa

Karnawałowa wystawa w Gdańsku bedzie 16 stycznia 2011 ;)

Posted

I my się chwalimy ;)) mój Rock w wieku 10 miesiecy (dzien wczesniej skonczył ;)) ) Zw. Mł, NJwR a na koniec zw. Rasy !! na juniorach i grupie nie poszalelismy :) ale i tak jestem dumna z młodzika że się mimo upałów futrzak ładnie pokazywał ;)

Posted

h&p napisał(a):
Mój staruszek shih tzu (9 lat i 9 dni ;) ) na dzisiejszej wystawie zdobył II Best in Show Weteranów.

domyslam sie że to Karmello :) gratulacje dla "Frendzla" :):):)
Gratuluje równiez wszystkim zwycięzcom :) piekne zdjęcia