Buszki Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Nie ma ktoś przypadkiem miejsca w samochodzie dla jednego psa?Na niedzielę z Głogowa lub okolic,w jedną stronę.Dokładam się do paliwa. Quote
efra-husky Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 założyłam topic w tansportach ale tutaj też zapytam - czy ktoś z okolic Krakowa jadący na sobotę nie miał by 1 wolnego miejsca dla osoby ze średnim, niekonfliktowym psiaczkiem? Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Buszki napisał(a):Nie ma ktoś przypadkiem miejsca w samochodzie dla jednego psa?Na niedzielę z Głogowa lub okolic,w jedną stronę.Dokładam się do paliwa. Buszki masz maila w tej sprawie. My jeszcze nic... Pzdr. Quote
RudaPaskuda Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 hej.mam jedno miejsce(na upartego to nawet 2,ale bedzie ciasno juz)z Wrocławia do Sopotu w piątek w nocy wyjazd,zeby na rano być w Sopocie i zdążyć na wystawe i zawody.Powrót w niedzielę po zawodach DCDC.Wiecej info na PW ps.Czy ktoś wie jak ocenia i na co patrzy sędzia Matyas?? Quote
Squ Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Do mnie potwierdzenie też jeszcze nie dotarło, a daleko nie ma :razz: Quote
Darvin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 gdyby ktoś był zainteresowany mam jedno wolne miejsce w samochodzie na trasie Poznań -Sopot i powrót, oczywiście mogę też zabrać kogoś po trasie, byle by pies był niekonfliktowy ;) zainteresowanych proszę o PW Quote
Lidka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Pamietajcie by w niedzielę dojechać odpowiednio wcześnie. Prawdopodobnie od godziny 10 będą zamkniete główne drogi przelotowe przez Trójmiasto. Quote
TOMAAS Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mam wolne miejsce do Sopotu na niedzielę na trasie Szczytno-Olsztyn-Sopot Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Musiałek napisał(a):a my mamy juz numerek od wczoraj ;)) O, to widze, że do W-wy juz docierają numerki... Lidka napisał(a):Pamietajcie by w niedzielę dojechać odpowiednio wcześnie. Prawdopodobnie od godziny 10 będą zamkniete główne drogi przelotowe przez Trójmiasto. My chcemy być tak ok. 8-ej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Shetanka napisał(a):A basenji nie są czasem w sobotę? Tak, baski są w sobotę. A co, gdzieś nakłamałam...? pzdr. Quote
Dominik- HANDLING Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Witam , jedzie ktos z podkarpacia ??? Quote
ewka122 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Asiaczek'] My chcemy być tak ok. 8-ej. Pzdr. Asiaczku Shetance chodzi chyba o tę wiadomość, bo napisana została pod wiadomością o możliwych utrudnieniach na drodze w niedzielę :) Quote
sachma Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ha! a ja naciągnęłam narzeczonego i będzie ze mną od rana z aparatem! :D wiecie o której zaczynają zamykać ulice? Quote
Litterka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 A czy ktoś wie, jakie są ceny biletów dla odwiedzających? Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='ewka122']Asiaczku Shetance chodzi chyba o tę wiadomość, bo napisana została pod wiadomością o możliwych utrudnieniach na drodze w niedzielę :) A, mozliwe. Trochę dzisiaj jestem zakręcona, za dużo się dzieje i to niekoniecznie dobrego... [quote name='Litterka']A czy ktoś wie, jakie są ceny biletów dla odwiedzających?Licz się z wydatkiem od 10 do 20 zł. Pzdr. Quote
gops Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Asiaczek napisał(a):A Licz się z wydatkiem od 10 do 20 zł. Pzdr. slyszalam ze rok temu byla to kwota 10-15zl ale mozliwe ze w tym roku inaczej Quote
FLY Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kopiuje.. [FONT=Verdana]UWAGA ZMIANY ![/FONT][FONT=Verdana] sobota - ring 11 - TERIERY - sędzia: Magdalena Kozłowska (PL)[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]sobota - ring 13 - JAMNIKI - sędzia: Vladimir Piskay (SK)[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]niedziela - ring 5 - MOLOSY- sędzia: Vladimir Piskay (SK)[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]niedziela - ring 11 - BULDOGI, PINCZERY, SZNAUCERY - sędzia: Magdalena Kozłowska (PL)[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Asiaczek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 My tez juz mamy numerki, wszystko się zgadza:) Pzdr. Quote
Recommended Posts