Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Nie ma ktoś przypadkiem miejsca w samochodzie dla jednego psa?Na niedzielę z Głogowa lub okolic,w jedną stronę.Dokładam się do paliwa.

Buszki masz maila w tej sprawie.

My jeszcze nic...

Pzdr.

Posted

hej.mam jedno miejsce(na upartego to nawet 2,ale bedzie ciasno juz)z Wrocławia do Sopotu w piątek w nocy wyjazd,zeby na rano być w Sopocie i zdążyć na wystawe i zawody.Powrót w niedzielę po zawodach DCDC.Wiecej info na PW

ps.Czy ktoś wie jak ocenia i na co patrzy sędzia Matyas??

Posted

gdyby ktoś był zainteresowany mam jedno wolne miejsce w samochodzie na trasie Poznań -Sopot i powrót, oczywiście mogę też zabrać kogoś po trasie, byle by pies był niekonfliktowy ;) zainteresowanych proszę o PW

Posted

Pamietajcie by w niedzielę dojechać odpowiednio wcześnie. Prawdopodobnie od godziny 10 będą zamkniete główne drogi przelotowe przez Trójmiasto.

Posted

Musiałek napisał(a):
a my mamy juz numerek od wczoraj ;))

O, to widze, że do W-wy juz docierają numerki...

Lidka napisał(a):
Pamietajcie by w niedzielę dojechać odpowiednio wcześnie. Prawdopodobnie od godziny 10 będą zamkniete główne drogi przelotowe przez Trójmiasto.

My chcemy być tak ok. 8-ej.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

My chcemy być tak ok. 8-ej.

Pzdr.

Asiaczku Shetance chodzi chyba o tę wiadomość, bo napisana została pod wiadomością o możliwych utrudnieniach na drodze w niedzielę :)

Posted

[quote name='ewka122']Asiaczku Shetance chodzi chyba o tę wiadomość, bo napisana została pod wiadomością o możliwych utrudnieniach na drodze w niedzielę :)
A, mozliwe. Trochę dzisiaj jestem zakręcona, za dużo się dzieje i to niekoniecznie dobrego...

[quote name='Litterka']A czy ktoś wie, jakie są ceny biletów dla odwiedzających?Licz się z wydatkiem od 10 do 20 zł.

Pzdr.

Posted

kopiuje..
[FONT=Verdana]UWAGA ZMIANY ![/FONT][FONT=Verdana]
sobota - ring 11 - TERIERY - sędzia: Magdalena Kozłowska (PL)
[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]sobota - ring 13 - JAMNIKI - sędzia: Vladimir Piskay (SK)[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]niedziela - ring 5 - MOLOSY- sędzia: Vladimir Piskay (SK)[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]niedziela - ring 11 - BULDOGI, PINCZERY, SZNAUCERY - sędzia: Magdalena Kozłowska (PL)[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]