Musiałek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ach, jakos wyjątkowo nie moge sie doczekac spisu psów przyjetych ;)) Quote
Monia85 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zawsze jest spis wystawców oraz stawki psów na jakim ringu kto będzie. Trzeba odwiedzać stronę zkwp sopot. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Monia85 napisał(a):Zawsze jest spis wystawców oraz stawki psów na jakim ringu kto będzie. Trzeba odwiedzać stronę zkwp sopot. Ok, dzięki. Ja kiedyś byłam w Sopocie, potembyła dłuuuugaśna przerwa, i dopiero w ub.r. pojawiłam się w tym mieście. I nie pamiętam, jak tam było z tym spisem wystawców, ringów itp. Ale teraz już wiem. I będę zaglądac:) pzdr. Quote
Shaluka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Hej, a moze ktoś tu jest z owego oddziału lub działa przy wystawie i w ten sposób orientuje się kiedy pojawi się plan sędziowania i stawka? Baaardzo by się przydała:) Quote
Asiaczek Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kaya napisał(a):Spokojnie stawka będzie już niedługo :) Kaya, w ramach wspólpracy, pomożesz przy Grupie Hodowlanej? Jeśli miałabys ochotę, to b.prosze o strój na biało lub beżowo...;) Pzdr. Quote
maga18 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 tiaaa stawka niedługo a formularz który mial byc do 26.07 do 20:00, ciągle działa :grins: Quote
ATHENA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Noooo ja też jestem ciekawa stawek :) Zgłosiłam 4 psy ot bedzie szalenstwo hihii ;) Quote
Hawanka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 athena w jaki dzień jedziesz ???? szukam transportu na niedziele bedzie Pańcia bez psa ;) dokładam sie do paliwa Quote
ATHENA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jade w sobote chyba pociagiem ( no chyba ze sie z kims zabiore) a w niedziele jadą 3 psy i jedziemy autem ;) Quote
Kaya Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Kaya, w ramach wspólpracy, pomożesz przy Grupie Hodowlanej? Jeśli miałabys ochotę, to b.prosze o strój na biało lub beżowo...;) Pzdr. Oczywiście, zawsze do usług :) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Kaya napisał(a):Oczywiście, zawsze do usług :) Super! Bardzo się cieszę. O strojach dyskutuj z Zuzką, ona nad tym panuje:) Pzdr. Quote
sachma Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Czy gdzieś można sprawdzić jakie firmy będą? :D czaje się na zakup nożyczek i nie wiem czy na wystawie będą interesujące mnie sklepy czy nie ;) a nożyczki potrzebne tak na prawdę już na 14stego :P więc jak nie kupie w pierwszy dzień to się chyba zapłaczę :P Quote
Onomato-Peja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Będę w oba dni jako fotograf, jeżeli ktoś chciałby zdjęcia swojego psiaka, to pisac, ale ostrzegam, że piękne to one nie będą ;) Jednak jakieś super brzydkie też nie :D Quote
Monia85 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 To może odwiedzisz ring na któym będzie grupa IX-Hawańczyki. Jakoś małe kudłacze są pomijane na wystawach. Quote
Hawanka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Monia85 napisał(a):To może odwiedzisz ring na któym będzie grupa IX-Hawańczyki. Jakoś małe kudłacze są pomijane na wystawach. zgadzam sie ....hawańczyki sa pomijane :( Quote
gops Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 a wie ktos moze na jakim przystanku jadac pociagiem trzeba wysiasc? bo jest ich kilka , ktory jest nablizej ? Quote
anka_szklanka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hawanka napisał(a):athena w jaki dzień jedziesz ???? szukam transportu na niedziele bedzie Pańcia bez psa ;) dokładam sie do paliwa jedziemy w niedziele z dogiem niemieckim z Warszawy, koszt to ok 300 za benzyne więc chętnie weźmiemy kogoś kto dorzuci na paliwo ;) Quote
anka_szklanka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hawanka napisał(a):athena w jaki dzień jedziesz ???? szukam transportu na niedziele bedzie Pańcia bez psa ;) dokładam sie do paliwa jedziemy w niedziele z dogiem niemieckim z Warszawy, koszt to ok 300 za benzyne więc chętnie weźmiemy kogoś kto dorzuci na paliwo ;) Moje gg 8542309 Quote
citro Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jeśli będziesz jechała z Elbląga wysiadasz w Sopot Główny,przesiadasz się na kolejkę SKM i cofasz się jeden przystanek w kierunku Gdańska SOPOT WYŚCIGI .Schodzisz schodami z peronu i już jesteś przy bramie głównej wejściowej na teren wystawy.Sprawdż, czy Twój pociąg nie zatrzymuje się na stacji SOPOT WYŚCIGI.powodzenia Quote
gops Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 citro napisał(a):Jeśli będziesz jechała z Elbląga wysiadasz w Sopot Główny,przesiadasz się na kolejkę SKM i cofasz się jeden przystanek w kierunku Gdańska SOPOT WYŚCIGI .Schodzisz schodami z peronu i już jesteś przy bramie głównej wejściowej na teren wystawy.Sprawdż, czy Twój pociąg nie zatrzymuje się na stacji SOPOT WYŚCIGI.powodzenia dzieki! zaraz bede sprawdzac jak mam pociagi Quote
Recommended Posts