Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monia85 napisał(a):
Zawsze jest spis wystawców oraz stawki psów na jakim ringu kto będzie. Trzeba odwiedzać stronę zkwp sopot.

Ok, dzięki.
Ja kiedyś byłam w Sopocie, potembyła dłuuuugaśna przerwa, i dopiero w ub.r. pojawiłam się w tym mieście. I nie pamiętam, jak tam było z tym spisem wystawców, ringów itp.
Ale teraz już wiem. I będę zaglądac:)

pzdr.

Posted

Hej,
a moze ktoś tu jest z owego oddziału lub działa przy wystawie i w ten sposób orientuje się kiedy pojawi się plan sędziowania i stawka?
Baaardzo by się przydała:)

Posted

Kaya napisał(a):
Spokojnie stawka będzie już niedługo :)

Kaya, w ramach wspólpracy, pomożesz przy Grupie Hodowlanej?
Jeśli miałabys ochotę, to b.prosze o strój na biało lub beżowo...;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kaya, w ramach wspólpracy, pomożesz przy Grupie Hodowlanej?
Jeśli miałabys ochotę, to b.prosze o strój na biało lub beżowo...;)

Pzdr.

Oczywiście, zawsze do usług :)

Posted

Czy gdzieś można sprawdzić jakie firmy będą? :D czaje się na zakup nożyczek i nie wiem czy na wystawie będą interesujące mnie sklepy czy nie ;) a nożyczki potrzebne tak na prawdę już na 14stego :P więc jak nie kupie w pierwszy dzień to się chyba zapłaczę :P

Posted

Monia85 napisał(a):
To może odwiedzisz ring na któym będzie grupa IX-Hawańczyki. Jakoś małe kudłacze są pomijane na wystawach.

zgadzam sie ....hawańczyki sa pomijane :(

Posted

Hawanka napisał(a):
athena w jaki dzień jedziesz ????
szukam transportu na niedziele bedzie Pańcia bez psa ;)
dokładam sie do paliwa

jedziemy w niedziele z dogiem niemieckim z Warszawy, koszt to ok 300 za benzyne więc chętnie weźmiemy kogoś kto dorzuci na paliwo ;)

Posted

Hawanka napisał(a):
athena w jaki dzień jedziesz ????
szukam transportu na niedziele bedzie Pańcia bez psa ;)
dokładam sie do paliwa

jedziemy w niedziele z dogiem niemieckim z Warszawy, koszt to ok 300 za benzyne więc chętnie weźmiemy kogoś kto dorzuci na paliwo ;) Moje gg 8542309

Posted

Jeśli będziesz jechała z Elbląga wysiadasz w Sopot Główny,przesiadasz się na kolejkę SKM i cofasz się jeden przystanek w kierunku Gdańska SOPOT WYŚCIGI .Schodzisz schodami z peronu i już jesteś przy bramie głównej wejściowej na teren wystawy.Sprawdż, czy Twój pociąg nie zatrzymuje się na stacji SOPOT WYŚCIGI.powodzenia

Posted

citro napisał(a):
Jeśli będziesz jechała z Elbląga wysiadasz w Sopot Główny,przesiadasz się na kolejkę SKM i cofasz się jeden przystanek w kierunku Gdańska SOPOT WYŚCIGI .Schodzisz schodami z peronu i już jesteś przy bramie głównej wejściowej na teren wystawy.Sprawdż, czy Twój pociąg nie zatrzymuje się na stacji SOPOT WYŚCIGI.powodzenia

dzieki!
zaraz bede sprawdzac jak mam pociagi