Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Florka, a w który dzień będziecie? Bo my w sobotę... pzdr. Quote
An_ki Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja zgłosiłam jakis tydzień temu i cały czas wisi na stronie "nie autoryzowane" - czekam na autoryzacje, zeby zapłacić :( Quote
Monia85 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ja zgłosiłam 3 tygodnie temu i też mam nie autoryzowane. Jak dzwoniłam do oddziału to Pani oświadczyła, że się tym zajmą, ale nie teraz. Więc też czekam. Quote
Hawanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Monia85 napisał(a):Ja zgłosiłam 3 tygodnie temu i też mam nie autoryzowane. Jak dzwoniłam do oddziału to Pani oświadczyła, że się tym zajmą, ale nie teraz. Więc też czekam. A ja cały czas myśle z jedej strony chciałabym jechac a z drugiej to meczące po ponad 210 km w jedna strone ....i jeszcze Pociągiem...ty masz żut beretem 70 km Quote
Monia85 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Faktycznie, ale na inne wystawy, które mam zaplanowane w tym roku to już trochę dalej. Dla mnie to miłe spędzenie weekendu ;D. I chcę, aby moja mała została oceniona przez zagranicznego sędziego, który tę rasę zna bardzo dobrze. Quote
Hawanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Monia85 napisał(a):Faktycznie, ale na inne wystawy, które mam zaplanowane w tym roku to już trochę dalej. Dla mnie to miłe spędzenie weekendu ;D. I chcę, aby moja mała została oceniona przez zagranicznego sędziego, który tę rasę zna bardzo dobrze. Oj tak sedzia znakomity !!!!! ja mam jeszcze czas do 15-07 sa przyjmowane zgłoszenia :) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja mam tylko na moim kompie potwierdzenie o wysłaniu zgłoszenia... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Florka, a w który dzień będziecie? Bo my w sobotę... pzdr. W oba dni :) Quote
Joy106 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja będę w oby dwa dni, jako fotograf - czyli tradycyjnie :lol: może też zabiorę Mańka na jeden dzień dla towarzystwa (; Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Florka_xyz napisał(a):W oba dni :) No to jest szansa na spotkanie:) pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja też będę w oba dni :cool3: Raczej bez swojego kundla. I poszukuje psa na MP na niedziele :) Quote
Shaluka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 My będziemy z większą ekipą ;) , bo ostatnio tylko Gis jezdził ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 O ile zdążą mi aparat naprawić to będę jako fotograf w sb i w ndz. ale niedziela to już z moja kundlicą dla socjalu. ;) Quote
Frytela Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Asiaczek napisał(a):A czemu akurat na beaglach? pzdr. Troszkę je wystawiam ;) Od siebie nie mam co wystawić... Quote
sachma Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ale niedziela to już z moja kundlicą dla socjalu. to zapraszamy pod pudle :P bo Lenny też się cały czas socjalizuje, więc chętnie skorzystamy z umilenia czasu w postaci kumpla do zabawy ;) a nie tylko obwąchania ;) Quote
Musiałek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To i my od dzis zgłoszeni ;)) wystawa łaczona z urlopem nad morzem ;)) Quote
cawir Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 W końcu i my się wystawimy zgłoszonko poszło :D Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Frytela napisał(a):Troszkę je wystawiam ;) Od siebie nie mam co wystawić... A, tak, pamiętam. Beagle... Musiałek napisał(a):To i my od dzis zgłoszeni ;)) wystawa łaczona z urlopem nad morzem ;)) O, jaka cwana;) Pzdr. Quote
Frytela Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Asiaczek napisał(a):A, tak, pamiętam. Beagle... Pzdr. Chociaż po warszawskiej wraca mi wiara w kokosowatego i może go zgłoszę... ;) Quote
Adamant Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 my będziemy w komplecie mam tylko nadzieję, że nie będzie zmiany sędziego na dzień/dwa przed wystawą :diabloti: Quote
Kaya Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Adamant napisał(a):my będziemy w komplecie mam tylko nadzieję, że nie będzie zmiany sędziego na dzień/dwa przed wystawą :diabloti: Na krajówce też? :) Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 sachma napisał(a):to zapraszamy pod pudle :P bo Lenny też się cały czas socjalizuje, więc chętnie skorzystamy z umilenia czasu w postaci kumpla do zabawy ;) a nie tylko obwąchania ;) Nie wiem, czy nie będzie chciała zjeść, ona raz się z psem bawi a raz chce rozszarpać... Ale i tak będzie w kagańcu, więc można spróbować. ;) Quote
Recommended Posts