Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zgłosiłam 3 tygodnie temu i też mam nie autoryzowane. Jak dzwoniłam do oddziału to Pani oświadczyła, że się tym zajmą, ale nie teraz. Więc też czekam.

Posted

Monia85 napisał(a):
Ja zgłosiłam 3 tygodnie temu i też mam nie autoryzowane. Jak dzwoniłam do oddziału to Pani oświadczyła, że się tym zajmą, ale nie teraz. Więc też czekam.

A ja cały czas myśle z jedej strony chciałabym jechac a z drugiej to meczące po ponad 210 km w jedna strone ....i jeszcze Pociągiem...ty masz żut beretem 70 km

Posted

Faktycznie, ale na inne wystawy, które mam zaplanowane w tym roku to już trochę dalej. Dla mnie to miłe spędzenie weekendu ;D. I chcę, aby moja mała została oceniona przez zagranicznego sędziego, który tę rasę zna bardzo dobrze.

Posted

Monia85 napisał(a):
Faktycznie, ale na inne wystawy, które mam zaplanowane w tym roku to już trochę dalej. Dla mnie to miłe spędzenie weekendu ;D. I chcę, aby moja mała została oceniona przez zagranicznego sędziego, który tę rasę zna bardzo dobrze.

Oj tak sedzia znakomity !!!!! ja mam jeszcze czas do 15-07 sa przyjmowane zgłoszenia :)

Posted

ale niedziela to już z moja kundlicą dla socjalu.

to zapraszamy pod pudle :P bo Lenny też się cały czas socjalizuje, więc chętnie skorzystamy z umilenia czasu w postaci kumpla do zabawy ;) a nie tylko obwąchania ;)

Posted

Frytela napisał(a):
Troszkę je wystawiam ;)
Od siebie nie mam co wystawić...

A, tak, pamiętam. Beagle...

Musiałek napisał(a):
To i my od dzis zgłoszeni ;)) wystawa łaczona z urlopem nad morzem ;))

O, jaka cwana;)

Pzdr.

Posted

Adamant napisał(a):
my będziemy w komplecie mam tylko nadzieję, że nie będzie zmiany sędziego na dzień/dwa przed wystawą :diabloti:

Na krajówce też? :)

Posted

sachma napisał(a):
to zapraszamy pod pudle :P bo Lenny też się cały czas socjalizuje, więc chętnie skorzystamy z umilenia czasu w postaci kumpla do zabawy ;) a nie tylko obwąchania ;)

Nie wiem, czy nie będzie chciała zjeść, ona raz się z psem bawi a raz chce rozszarpać... Ale i tak będzie w kagańcu, więc można spróbować. ;)