wtatara Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Poziomka trafiła do schroniska kilka miesięcy temu, stara maleńka, schorowana, ledwie widząca psia babula... ktoś porzucił psa, który całe życie przy nim był, całe życie Kochał i trwał.... a może jeszcze coś innego spowodowalo to, że to psie maleńkie serduszko zostało wystawione na tak ciężką próbę.... Poziomka trafiła do schroniska, była przeraźliwie smutna i zamknięta w sobie.... Nie potrzebuje na prawdę wiele...tyle co starszy pies...troskliwej opieki i kawałka poduszeczki do snu... bo większość dnia przesypia... Jest po sterylizacji i wycięciu jednej listwy z guzami.... w przyszłości trzeba by wyciąć jeszcze drugą listwę mleczną ... Może chcesz pokazać Poziomce, że starość nie znaczy porzucenie? ...że starość nie znaczy "niczyjość" Quote
Marta67 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ja mam bannerek i zaraz go podlinkuję ;) słodka mała podlinokwany o ile się uda w końcu... Quote
BasiaD Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ale biedna szkrabka..Wracaj Niuniu na początek prosić cioteczki o pomoc... Quote
wtatara Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 tylko jak jej pomóc. DT byłby najlepszy Quote
wtatara Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 tak, ja ją znalazłam na Allegro. Bardzo mnie wzruszyło że musi tak tkwić. Napisałam do osoby robiącej Allegro czy mogę jej założyć wątek i się zgodziła. Ja mieszkam w Krakowie , nie mam jak jej inaczej pomóc Quote
mikoada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 śliczna z niej sunieczka, przydałoby się ją jak najszybciej wyciągnąć bo jak widać na zdjęciach trochę już siedzi w schronisku :( Quote
wtatara Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 czy naprawdę nie ma nikogo z tamtych okolic Quote
zuzka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Oj biedna staruszko bardzo mało cioteczek do Ciebie zagląda Quote
Klaudus__ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jestem i ja - czyli maleńka Poziomka jest z Mazur rozumię... Quote
Atomowka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja też jestem. Biedna mała, ja widzę, że to ładna sunia tylko trzeba ja "wylansować" i znajdzie domek. A w jakim mieście ona dokładnie jest? Quote
wtatara Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 takie dzisiaj słoneczko a sunia w boksie Quote
wtatara Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 sunia z mazur-Kraów daleko, jak jej pomóc Quote
acha44 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Melduję się na wątku. Serce się kroi - biedna bajeczna piesunia. Mam słabość do takich wiekowych piesiątek. Nie bardzo umiem pomóc, mogę tylko zdeklarować comiesięczny datek dla niej - chociaż tak pomogę. Quote
Recommended Posts