Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ktory psiak tam NIE przytyl? To chyba jedyne przytulisko w ktorym psy sa spasione i rozmowy z pracownikami niewiele pomagaja. Ledwo dojechaly ostatnio psy do Szwajcarii, a ja dostalam maila od Brigitte z dzikimi pretensjami, ze psy ktore ogladala w lipcu osobiscie zdazyly "spuchnac" i to bynajmniej nie z glodu... /Agnieszka

Posted

Wieczny problem z tym dokarmianiem :-( Co ze zdrowiem tych, które już wcześniej wyglądały jak taborety.:shake: Żwirek trzyma się jakoś ? Które psiaki ostatnio wyjechały ?

Posted

Zwirek ostatnio odrobinke schudl... nie zaden szal, ale ewidentnie sie Zwirciowi zgubilo kawalek sadelka. O dziwo jakis oszalamiajacych problemow ze zdrowiem nie maja... Psiaki, ktore wyjechaly wrzuce na watek glowny ale za chwilke, bo teraz dlugie przy czyms innym./ Agnieszka

Posted

Najchętniej w tym tygodniu o ile odblokują drogi :( Najpierw musi dojechać wet ( szczepienia, odrobaczenie ) no i opiekunki, mają za zadanie troszkę chlopaka wyczesać. Teraz tą grupą w której jest nasz Szorściaczek- Kudłaczek zajmują się same ... baby :evil_lol: Zatem trzymajmy kciuki za poprawę warunków drogowych, przejezdności.
Zatelefonujemy do Pati w sprawie transportu bo o tym aby nam się to udało...:shake: poldek odmówił współpracy no i jest pooooootężnie zasypany.
Mikoado czy masz szczególny sentyment do Onków i onkowatych ? Salma w typie onka razem z czwórką swoich dzieci , te już maja po 3 lata. Ona sama ma ok 5 ,według mnie piękna sunia. Piękne ale i b. smutne okrągłe oczy, jest i w nich strach, rezygnacja, niepewność. Bardzo spokojna, troszkę wycofana, daje się dotknąć, ,pogłaskać. Ba po licznych próbach zakumplowania się, przekupstwa paróweczkami bywa,że na na mój widok machnie ogonkiem, bywa...
Ewa

Posted

To w takim razie trzymamy kciuki za przejezdne drogi :)

Ewo mam ogromny sentyment do Onków dobrze zauważyłaś :) Jeśli chcecie mogę założyć rodzince wątek, tylko potrzebuję zdjęć i kilku informacji nt. psiaków. Niestety nie będę w stanie zrobić tego szybko bo mamy sporo zajęć przy psiakach z Pszczyny, ale zrobię wszystko co w mojej mocy aby założyć ten wątek jak najszybciej :)

Posted

Mikoado :loveu:
Ta piątka czekała tyle to i jeszcze troszkę poczeka. Z tym, ze dwójka z tej piątki do bezpośredniej adopcji się nie nadaje :shake: bojaźliwe, nieco nieufne, nie dają się pomiziać. Zdjęcia, opisy skąd się u nas wzięły , ile czasu tkwią w Boguszycach co nieco o nich z tego co same zaobserwowałyśmy i co mówią pracownicy przekażemy jak najszybciej. I wielkie, wielkie dzięki. Ewa

Posted

Nie to jest konto Fundacji a pieniążki na Bruna były zbierane na moje prywatne konto. Jeśli nikt z wątku Bruna nie będzie miał nic przeciwko to wszystkie uzbierane do tej pory dla niego pieniążki przeleję dla Śledzika właśnie na konto Fundacji.

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Dane do wplat na Sledzika (z dopiskiem "Sledzik").
FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
UL. JANA BLATONA 3/141
01 - 494 WARSZAWA
NR KONTA: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Bank Pekao SA

Dziewczyny, umieścić to można w 1 poście razem z deklaracjami?

Posted

DZIĘKUJEMY jesteście kochani. Śledzik ( tymczasowo do zmiany tego paskudnego imienia ) to bida i taki samotny, nie ma żadnej koleżanki czy kumpla... a długo za długo siedzi w Boguszycach trafił tu jak miał ok 5-6 miesięcy :( Nie jest to typ,który leci, skacze, wchodzi na kolana, ale jak pokocha swojego Pana to calym swoim psim serduszkiem . Ewa