ostatniaszansa Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Mam fotki Sledzika ze schroniska, czy moge komus przeslac mailem do wstawienia? Ja nie umiem :( Sledziatko radzi sobie ladnie, podchodzi do ludzi, daje sie glaskac itp.... jest w pomieszczeniu przy salce operacyjnej, wiec 2 pieski pod reka, cisza i spokoj. Pakuje walizke i czeka na wyjazd do nowego domku :) /Agnieszka Quote
mgie Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ostatniaszansa napisał(a):Mam fotki Sledzika ze schroniska, czy moge komus przeslac mailem do wstawienia? Ja nie umiem :( Sledziatko radzi sobie ladnie, podchodzi do ludzi, daje sie glaskac itp.... jest w pomieszczeniu przy salce operacyjnej, wiec 2 pieski pod reka, cisza i spokoj. Pakuje walizke i czeka na wyjazd do nowego domku :) /Agnieszka do mnie wyślij,do mnie :P Quote
ostatniaszansa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 wyslalam i dziekuje ogromnie :) /Agnieszka Quote
_Goldenek2 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Cudo normalnie. Musi się szwendać po świecie, bo Polacy nie widzą co mogą mieć :( Quote
ostatniaszansa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Dosyc dlugo byl oglaszany i tu i tu i zachwytow nie bylo :( /Agnieszka Quote
_Goldenek2 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Wiem Agnieszko i bardzo nad tym boleję. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy :) Quote
Kaas1 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Jak wygląda sytuacja Sledzika? coś brak wpisów..... Quote
ostatniaszansa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 siedzi sobie z Czesławem w szpitaliku, po operacji tłuszczaka,zdrowieje. Wychodzi z opiekunkami na smyczy na spacery a nawet z wolontariuszkami :) Troszkę płochliwy ale nie tak jak było to onegdaj. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Dzisiaj w niedzielę pomizamy go wszyscy :) Byłam w czwartek i osobiscie go smyrałam , rana po operacji b. ładnie sie goi mimo upalów. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Nic nie powiem bo jeszcze zapeszę. W schronisku ok. zastanawiamy się na przeniesieniem go do boksu gdzie jest inny spokojny psiak. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 jeszcze nic nie powiem :eviltong: Ewa Quote
ostatniaszansa Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 No moge mówić. Śledzik pojechał po nowe , lepsze zycie. Przedtem zjadł szelki i smycz . W drogę został wyposazony w obroże , szelki, szelki zapasowe i 2 smycze :) Śledzik jest od wczoraj pełnoprawnym mieszkańcem Szwajcarii :) Czekamy na wieści. Ewa Quote
_Goldenek2 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Śledziku kochany.... Życzę ci wiele szczęścia w nowym domu. Trzymaj się psiaku :) Quote
ostatniaszansa Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Był co nieco onieśmielony, przytulał sie do nóg Agnieszki, ale poszedl z Panią grzecznie na smyczy bez histerii . Śledzik będzie mieszkał w Zurychu . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Sleeeeeeeeeeeeeeeedzkinski oficjalnie zrobil sie zagraniczny :):):) Na razie czekam na fotki, bo mam tylko te z przekazania psiaka .... ktos chce obejrzec ;)? /Agnieszka Quote
Recommended Posts