Nevada Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 dziękujemy bardzo mocno wszystkim ciociom "sponsorkom" za serce dla Śledzika i hojność wielką :-) to ja też w prezencie gwiazdkowym podwójną kwotę deklaracji prześlę sierotce w grudniu :-) można prosić o stan aktualnych deklaracji w pierwszych postach? Quote
ostatniaszansa Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Grzecznie chciałam sprawdzić stan wpływów i... przerwa techniczna wrrrrr. spróbuje później. Ewa Quote
elkate Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 czy dotała moja deklaracja za grudzien (wysłana 5.12. - 20,00zł) Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 kochani dzisiaj siadam i gzrecznie sprawdzam wszystkie wpływy na Śledzika. ewa Quote
Donka5 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Pozdrowienia dla Wszystkich od Śledzińskiego:-)Wydaje mi się,że zachowanie Śledzika względem ludzi(nie licząc mnie,ale obcych) zmieniło się jest dużo bardziej łagodny i spokojny.Poszczeka,ale po jakimś czasie podchodzi wącha.Co prawda nie daje się głaskać obcym ,ale po jakimś czasie zaczyna ich traktować neutralnie. Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 A co każdy ma go głaskać ? Na to sobie trzeba u Śledzińskiego zasłużyć :evil_lol: Ewa Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 A co każdy ma go głaskać ? Na to sobie trzeba u Śledzińskiego zasłużyć Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Zaraz mnie coś jak nic trafi wrrrrr. Kolejna przerwa techniczna w Pekao24 biznes i za nic nie moge podejrzec kto wpłacił, czy coś poza deklaracjami na Śledzika.Na drugim tym w sumie glównym koncie ( do wpłat darowizn i 1 %) od m-ca z powodu błedu technicznego nie mozna zobaczyc wpływu pewnej kwoty zzagranicy ! a ludzie chca potwierdzenia, ja pierdziu . Przeca mamy XXI wiek ! Ewa Quote
aduska1212 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Cioteczki, moja suńka jest u mnie półtora roku ( ze schroniska) i nadal nie każdemu daje się dotykać, jak dzieciaki pchają do niej łapki to też nie jest za dobrze. Także Śledzik nie jest wyjątkiem i myślę, że można nad tym zapanować. A po co wszyscy pchają do nich łapy, jeszcze pewnie brudne, co się naszym psinom nie podoba...:evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 dorwałam sie do konta ; wpłaty w grudniu 2011 figa33 za XI i XII 40 zł elkate 20 zl Satrina 30 zl Jolia Li 100 zł Kamos 20 zl dogomaniaczkaa 5 zl Kaas 1 20 zl Nevada 40 zł ostatniaszansa Ewa 10 zł wpłaty w listopadzie na XII jolanta08 10 zl maruda666 20 zł 9 nie wpisane za jaki m-c ale skoro to był koniec m-ca to chyba na XII ? SBD 5 zł o ile dobrze policzyłam a liczyłam 3 razy to na grudzień mamy 300 zł bez niespodziewanej wpłaty od Joli Li byłoby 200 zl , chyba ,że niektóre osoby jeszcze wplacą do końca miesiąca SZAROTKO , nie ma wpłaty od Ciebie sprawdzałam od 1 listopada do dzisiaj , trzeba reklamować a my swoja droga spytamy czy gdzies nie wisi wpłata podaj najlepiej na mail efta7@poczta.onet.pl swoje dane i kwotę przelewu . Tak wyglądają finanse Śledzika , nie jest fajnie ale mogloby by być i gorzej jak przegladam inne wątki. Może ma ktoś zacięcie, chęc na zrobienie bazarku ? Mamy b. fajne ksiązki, płyty, gry oraz biżuterię i fanty z seriali tv m. siekierę z serialu Ranczo z autografami , głównych bohaterów. Ewa Quote
jola_li Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 jola_li napisał(a):Przekazuję dla Śledzika100 zł z kwoty, którą zaoszczędziła Pusia idąc do domu :-). Poproszę o numer konta (OS?) i późniejsze potwierdzenie na wątku Pusi: http://www.dogomania.pl/threads/214640-Pusia-Kud%C5%82atka-ma-domek-z-ogr%C3%B3dkiem-%29?p=18146057#post18146057 Czy mogę poprosić o potwierdzenie wpłaty na wątku Pusi ;-)? Quote
Maruda666 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Co do mojej wpłaty, to od początku płacę końcem miesiąca - nie wiem jak to było liczone wcześniej - pewnie na grudzień ;) Quote
Satrina Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Z mojego bazarku dla Śledzika wprezencie 50 pln http://www.dogomania.pl/threads/219060-Nowy-GPSx2-sztuki-na-rachunki-Torusia.Rozliczam!/page3. Quote
Szarotka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Wplacilam na Sledzika. Juz nie pamietam ile, nastepna wplata po 15 grudnia. Quote
ostatniaszansa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy. Śledzik jest ogłaszany jak wiecie również w Szwajcarii tak samo jak Misia ,która jest w hoteliku w Brodnicy i co ? Ciszaaaaaaaa. Czy ktoś zły zaczarował te dwa wspaniałe i bardzo urodziwe psiaki ? Bo ja już nic nie rozumiem. Darma, nasze najpiększniejsze brzydactwo znalazła domek i to dosyć szybko, a tu tak jakoś do luftu . Zajrzyjcie na nasz ogólny wątek jak sobie żyją boguszki w nowych domkach. Ach, żeby tak już i Śledzik... Ewa Quote
Satrina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ja się mają sprawy finansowe śledzika? Przeleję mu tak jak obiecałam 50 pln, ale Inga od Birmy, której też podarowałam 50 pln dostała zwrot za sterylkę i pieniążki z bazarku i zaproponowała, żeby jej 50 pln też przelać dla Śledzika. Quote
Szarotka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Satrina napisał(a):Ja się mają sprawy finansowe śledzika? Przeleję mu tak jak obiecałam 50 pln, ale Inga od Birmy, której też podarowałam 50 pln dostała zwrot za sterylkę i pieniążki z bazarku i zaproponowała, żeby jej 50 pln też przelać dla Śledzika. O jak milo :):) Quote
ostatniaszansa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Satrina napisał(a):Ja się mają sprawy finansowe śledzika? Przeleję mu tak jak obiecałam 50 pln, ale Inga od Birmy, której też podarowałam 50 pln dostała zwrot za sterylkę i pieniążki z bazarku i zaproponowała, żeby jej 50 pln też przelać dla Śledzika. Wow, super, fantastycznie , dziękujemy :) finanse proponuje , żeby podliczyć pod koniec grudnia , to da nam jakiś obraz . Niektórzy wpłacają pod koniec m-ca. Ewa Quote
isschen Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Hej! Ja też zaraz puszczam przelew. Pozdrowionka dla Śledzika:-) Quote
linka555 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Wysłałam drugi przelew 20zł na psiaczka. Tym razem nie zapomniałam podać od kogo. Chciałam zapytać czy poprzedni doszedł? Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 a ja w przyszłym tygodniu prześlę bazarkowe. nie bedzie tragicznie na święta ze śledzikiem :-) Quote
linka555 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Witam Oj, coś mało aktywnie tutaj. Czy któraś z osób zajmujących się Śledzikiem jeszcze tu zagląda? Chciałabym sprawdzić, czy moje przelewy doszły. Z góry dziękuje.:razz: Quote
Satrina Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Obiecane 100 pln dla Śledzika dzisiaj poszło, dajcie znać czy dotarło. Quote
Recommended Posts