Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dziewczyny, reklamujcie bazarek na śledzika!
kurczę, szarotka, widzisz, coś nie ten teges jest z tymi przelewami chyba?.

Jutro juz napewno sprawdze. Dziwne to, bo wszyscy inni dostali.

Posted

Witam, odwiedzam Śledzika i podnoszę wątek. Proszę dopisać mnie do stałych deklaracji - 5 zł miesięcznie. Więcej niestety nie mogę dać. :(

Dyspozycja złożona. Deklaracje będą przychodzić na początku każdego miesiąc, zaczynając od grudnia.

Posted

dogomaniaczkaa napisał(a):
Witam, odwiedzam Śledzika i podnoszę wątek. Proszę dopisać mnie do stałych deklaracji - 5 zł miesięcznie. Więcej niestety nie mogę dać. :(

Kazde 5 zl. robi roznice :):)

Posted

No wiec weszlam na swoje konto bankowe i znalazlam, kiedy i ile wplacialam ostatni raz za Sledzika:

-10-14 2011-10-14 Przelew z rachunku Nr rach. przeciwst.:
68 1240 1066 1111 0010 2468 8007
Dane adr. rach. przeciwst.:
FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
UL. JANA BLATONA 3/141 01 - 494 WAR
Tytuł: DLA SLEDZIKA OD SZAROTKI, ZA
WRZESIEN I CZESC PAZDZIERNIKA
-30,00 PLN

Mam nadzieje, ze pieniadze z pay pala wejda na konto i zaplace Sledzikowi za reszte pazdziernika, i listopad.
Niestety mialam maly problem z deklaracjami, bo utknely na koncie Zuzi, stad ten poslizg.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a sparwdziłas rurka?
dogomaniaczka, doladnie, każda złotówk asie liczy. bo wyobraź sobie, jak się zbierze takich 10 osób, kóre wpłącą co miesiąc 2 czy 5 zł, to on juz ma na karmę!

Wyslalam pw. z wytlumaczeniem.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Dalej nie wiem, czy te moje pieniądze dochodzą do Śledzińskiego. Czy ta nieoznakowana wpłata to od Danuty R.?? Sprawdziłam nr konta, zgadza się, więc powinne dochodzić. Płacę końcem miesiąca po 20zł - zgadza się to?

Ponawiam pytanie ;) Nie wiem, czy likwidować ten przelew?

Posted

Szarotko, proszę napisz mi swoje dane ( imie nazwisko ) na mojego maila efta7@poczta.onet.pl, jeszcze raz z lupą sprawdze bo nieco ślepawa jestem. Może w cyber przestrzeni nie zniknęło? Cię ciut pocieszę , od dwóch tygodni nie można , na naszym koncie głównym gdzie wpływają darowizny i 1% odczytać wpłaty zzagranicy , a ludzie chca potwierdzenia bo... jakis błąd techniczny, wrrrrrrrrrrr. Nienawidze tych kont to cholerne Pekao S.A z żubrem ,ale jak go teraz zmienić ? Byłoby niezłe zamieszanie.
Satrina nasze konto oficjalnie jest podane w pierwszym poście . My musimy się rozliczać z każdej złotówki.Ewa

Posted

zwierzę nie jest rzeczą zrobiło z kontem tak, ze przez dłuższy czas mieli dwa numery konta. nie wiem, czy wciąż nie mają. ale trzeba biafry spytac, czy zadziałało. zmiana konta była też podyktowana lepszymi warunkami finansowymi.

Posted

Szarotka napisał(a):
Teraz moje pieniadze wisza w powietrzu. Juz nie ma ich na pay palu, a na koncie tez nie ................

Mnie z paypala schodzila kasa na konto do 4 dni... sprawdzimy, aczkolwiek majac na uwadze cyrki jakie ostatnio byly z bankami, to bym sie nie zdziwila jakby wisialy w cyberprzestrzeni :)/Agnieszka

Posted

Czy dużo jeszcze brakuje deklaracji? Pytam, bo nie wiem na ile mam namawiać znajomych. Nie wiem jak można jeszcze pomóc. Jeśli jest jeszcze coś co można zrobić... Ja jestem tu nowa, nie wiem jak mogę zadziałać