Szarotka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ostatniaszansa napisał(a):z zagranicy przelew? moze chca z ibanem - PL na poczatku? /Agnieszka Hm.....wplacam z pay pala i dodalam to PL i niby przeszlo. Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 dziewczyny, reklamujcie bazarek na śledzika! kurczę, szarotka, widzisz, coś nie ten teges jest z tymi przelewami chyba?. Quote
Szarotka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 sleepingbyday napisał(a):dziewczyny, reklamujcie bazarek na śledzika! kurczę, szarotka, widzisz, coś nie ten teges jest z tymi przelewami chyba?. Jutro juz napewno sprawdze. Dziwne to, bo wszyscy inni dostali. Quote
sceptiques Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Witam, odwiedzam Śledzika i podnoszę wątek. Proszę dopisać mnie do stałych deklaracji - 5 zł miesięcznie. Więcej niestety nie mogę dać. :( Dyspozycja złożona. Deklaracje będą przychodzić na początku każdego miesiąc, zaczynając od grudnia. Quote
Szarotka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 dogomaniaczkaa napisał(a):Witam, odwiedzam Śledzika i podnoszę wątek. Proszę dopisać mnie do stałych deklaracji - 5 zł miesięcznie. Więcej niestety nie mogę dać. :( Kazde 5 zl. robi roznice :):) Quote
ostatniaszansa Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Wow kolejna deklaracja :multi::multi::multi: DZIĘKUJEMY :loveu: Ewa Quote
Szarotka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No wiec weszlam na swoje konto bankowe i znalazlam, kiedy i ile wplacialam ostatni raz za Sledzika: -10-14 2011-10-14 Przelew z rachunku Nr rach. przeciwst.: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Dane adr. rach. przeciwst.: FUNDACJA OSTATNIA SZANSA UL. JANA BLATONA 3/141 01 - 494 WAR Tytuł: DLA SLEDZIKA OD SZAROTKI, ZA WRZESIEN I CZESC PAZDZIERNIKA -30,00 PLN Mam nadzieje, ze pieniadze z pay pala wejda na konto i zaplace Sledzikowi za reszte pazdziernika, i listopad. Niestety mialam maly problem z deklaracjami, bo utknely na koncie Zuzi, stad ten poslizg. Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 a sparwdziłas rurka? dogomaniaczka, doladnie, każda złotówk asie liczy. bo wyobraź sobie, jak się zbierze takich 10 osób, kóre wpłącą co miesiąc 2 czy 5 zł, to on juz ma na karmę! Quote
Szarotka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 sleepingbyday napisał(a):a sparwdziłas rurka? dogomaniaczka, doladnie, każda złotówk asie liczy. bo wyobraź sobie, jak się zbierze takich 10 osób, kóre wpłącą co miesiąc 2 czy 5 zł, to on juz ma na karmę! Wyslalam pw. z wytlumaczeniem. Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 reklamujcie po znajomych bazarek dla śledzika! ja powysyłałam ileś tam pw z zaproszeniami, ale każdy ma innych znajomych. to działa, wiem z bazarkowego doświadczenia! Quote
Maruda666 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Maruda666 napisał(a):Dalej nie wiem, czy te moje pieniądze dochodzą do Śledzińskiego. Czy ta nieoznakowana wpłata to od Danuty R.?? Sprawdziłam nr konta, zgadza się, więc powinne dochodzić. Płacę końcem miesiąca po 20zł - zgadza się to? Ponawiam pytanie ;) Nie wiem, czy likwidować ten przelew? Quote
Szarotka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Maruda666 napisał(a):Ponawiam pytanie ;) Nie wiem, czy likwidować ten przelew? No i co ??? Quote
Satrina Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kochane ja mogę tylko 5 pln miesięcznie, tylko przypominajcie, bo mam trochę tych wpłat i mogę zapomnieć. Quote
ostatniaszansa Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Maruda 666 31.11.2011 wpłynęła od Ciebie deklaracja oraz oznakowana PL...... od Ady B. dogomaniaczkaa i Satrina , pięknie dziękujemy. Ola wpływaja , wpływaja od ciebie deklaracje , z tego połowa na Maksi . Ewa Quote
Szarotka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Teraz moje pieniadze wisza w powietrzu. Juz nie ma ich na pay palu, a na koncie tez nie ................ Quote
ostatniaszansa Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Szarotko, proszę napisz mi swoje dane ( imie nazwisko ) na mojego maila efta7@poczta.onet.pl, jeszcze raz z lupą sprawdze bo nieco ślepawa jestem. Może w cyber przestrzeni nie zniknęło? Cię ciut pocieszę , od dwóch tygodni nie można , na naszym koncie głównym gdzie wpływają darowizny i 1% odczytać wpłaty zzagranicy , a ludzie chca potwierdzenia bo... jakis błąd techniczny, wrrrrrrrrrrr. Nienawidze tych kont to cholerne Pekao S.A z żubrem ,ale jak go teraz zmienić ? Byłoby niezłe zamieszanie. Satrina nasze konto oficjalnie jest podane w pierwszym poście . My musimy się rozliczać z każdej złotówki.Ewa Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 zwierzę nie jest rzeczą zrobiło z kontem tak, ze przez dłuższy czas mieli dwa numery konta. nie wiem, czy wciąż nie mają. ale trzeba biafry spytac, czy zadziałało. zmiana konta była też podyktowana lepszymi warunkami finansowymi. Quote
ostatniaszansa Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Szarotka napisał(a):Teraz moje pieniadze wisza w powietrzu. Juz nie ma ich na pay palu, a na koncie tez nie ................ Mnie z paypala schodzila kasa na konto do 4 dni... sprawdzimy, aczkolwiek majac na uwadze cyrki jakie ostatnio byly z bankami, to bym sie nie zdziwila jakby wisialy w cyberprzestrzeni :)/Agnieszka Quote
linka555 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jak tam Śledzik, czy nadal grozi mu powrót do schroniska?:placz: Quote
ostatniaszansa Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Mamy nadzieję,że wspólnymi siłami nie dopuścimy do tego . Ewa Quote
Szarotka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja mam pkao z pomaranczowa kropka. Wyslalam do Ciebie email. Quote
linka555 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Czy dużo jeszcze brakuje deklaracji? Pytam, bo nie wiem na ile mam namawiać znajomych. Nie wiem jak można jeszcze pomóc. Jeśli jest jeszcze coś co można zrobić... Ja jestem tu nowa, nie wiem jak mogę zadziałać Quote
Recommended Posts