Donka5 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Sledzik korzysta z pięknej jesieni.Biega i łapie promienie słońca:-) Quote
Donka5 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Szarotka']I co tam u Sledzika ??[/QUOTE] Śledzik odnalazł się jako gracz w piłkę:-).Uwielbia....podrzuca,łapie,z wyskoku,z miejsca,z rozbiegu.....:-) Quote
Szarotka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To znakomicie, ze Sledzik stal sie pilkarzem :):) Quote
Jolanta08 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Pewnie trenuje przd Mistrzostwami Europy,trzeba go koniecznie zgłosić do drużyny :lol: bo dzięki niemu mistrzostwo mamy pewne.Duże głaski dla Śledzika Quote
ostatniaszansa Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Donko a gdzie zdjęcia Śledzika na boisku ? :) Rozkręcil się, widzę na całego . Kolega Śledzika - Szoti, też sie rozkręcił, długo to trwało, zwykle podobnie jak Śledzik przy ścianie , no może po nosku smyranie. A teraz... brzuchol do głaskania wystawia kołami do góry :) Ewa Quote
ostatniaszansa Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Wyglada na to, ze Sledziu znalazl swoj domeczek :):):) Bedzie mieszkal w domu z duzym ogrodem nad jeziorem jakimstam.... do dyspozycji bedzie nowa pani oraz mala, przyjazna sunia! Dogadujemy wlasnie szczegoly wyjazdu, a wszyscy trzymaja kciuki, aby dobrze poszlo, HURRA/Agnieszka Quote
Awit Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 O matko ty moja, oczom nie wierzę!!:-) Skąd domek, z ogłoszenia w necie? Trzymam kciuki!! Quote
ostatniaszansa Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Nie, w Szwajcarii - Brigitte mu znalazla :) Dogadujemy sie na za 2 tygodnie najprawdopodobniej /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 prawda :)? zachwycilam sie niezmiernie:):):) /Agnieszka Quote
anita_happy Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 no to chłopak sie będzie musiał JAZYKA nauczyc...Donka..moze puść mu pare filmów niech sie nauczy coś... mmoże francuski..???będzie mógł się dogadać z sąsiadami Quote
sleepingbyday Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 o mader, ale jaja! normalnie wchodzę, patrzę, a tu jakowyś nowy tytuł u śledzia! i to jaki! trzymam kciuki, chłopak przyfarcił nieziemsko. Quote
ostatniaszansa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Żarty ,żartami, ale my będziemy teraz boguszkom puszczać nagrania raz po niemiecku raz po francusku , co by sie osłuchiwali z inna mową :) Zawsze będzie im łatwiej się zaaklimatyzować. Ewa Quote
malagos Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tylko jak jest "śledzik" po francusku? :diabloti: u nas na wsi jest facet nazwisku Śledzik, reperuje samochody, a jego sasaid nazywa się Mydło :razz: Quote
ostatniaszansa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Sledzinski bedzie sie nazywal BOUNTY (nie sadze, aby to bylo doslowne tlumaczenie;). Nie wiem czy to jakiestam jezioro jest w czesci francuskiej czy niemieckiej - ale sprawdze, zeby Donka wiedziala jakie tasmy jezykowe mu teraz puszczac./Agnieszka Quote
malagos Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 a moze trzeba psa zawieźć? Uzbieramy kaskę na dogo i moge jechac służbowo :evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Tiaaaaa, gdyby Brigitte poprosila o dowoz psa do Szwajcarii, to by go chyba polowa Dogo odstawiala na miejsce :):):) /Agnieszka Quote
elkate Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 oby nie poszedł na "doświadczenia" i tym podobne Quote
ostatniaszansa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='elkate']oby nie poszedł na "doświadczenia" i tym podobne[/QUOTE] o matko, no prosze... temat wyjazdow do Szwajcarii z pomoca Brigitte byl juz walkowany tysiace razy... juz mi sie nie chce po raz kolejny. /Agnieszka Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wspaniała wiadomość :). Trzymam kciuki za mojego Śledzia :) Quote
Awit Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Hohoho, Szwajcaria?? Ja byłam tylko w NRD na kolonii..... A Śledzik światowiec się robi:-) Quote
milka74 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Byłoby fantastycznie gdyby Śledziowi w końcu się udało, tym bardziej, że z ogromnym żalem zawiadamiam iz ze względu na moją tragiczną sytuację finansową nie mogę dalej opłacać dek. stałej dla Śledzia - przepraszam... Quote
Recommended Posts