Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trudniejszy pies to wyzwanie..... ale jaka satysfakcja gdy pies wychodzi na prostą ;). Nie sztuką jest pokochać młode, śliczne, zdrowe szczenię.... sztuką jest dać miłość zwierzakowi trudnemu, brzydkiemu, staremu czy schorowanemu.....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Goldenek2']Trudniejszy pies to wyzwanie..... ale jaka satysfakcja gdy pies wychodzi na prostą ;). Nie sztuką jest pokochać młode, śliczne, zdrowe szczenię.... sztuką jest dać miłość zwierzakowi trudnemu, brzydkiemu, staremu czy schorowanemu.....[/QUOTE]

:lol::lol::lol: świete słowa :lol::lol:

Posted

Jak dotąd Pani się nie odezwała a jutro bo jeszcze ostatecznej kwoty nie znamy powiemy ile wpłynelo dodatkowo na Śledzika . [B]Dogo, Dogo07 wzywam[/B] i uprzejmie proszę zmieniamy w tytule ; brakuje 85 zl stałych deklaracji , zawsze to lepiej brzmi :) Ewa

Coraz lepiej idzie nam przeprowadzanie wizyt przedadopcyjnych -dzisiaj w sprawie... PSZCZÓŁKI :multi: W Boguszycach od 2 m-ca życia , dzisiaj ma ponad 4 lata. Dom -super na Ursynowie a więc moja ulubienia będzie pod bokiem. Śledzikowi też się powiedzie w końcu MUSI prawda ? Ewa

Posted

Kto da dyche na Sledzika
a po dogo sie przemyka
bedzie mial ogromne szczescie
ratujac to psie nieszczescie
i ogromna wdziecznosc ciotek
zmniejszajac o dyche kwote:):)

Posted

[quote name='ostatniaszansa']BOMBA :) :)
ja próbowałam, ale się zestarzałam i juz wenę gdzieś posiałam :( E[/QUOTE]

He czy chodzi o lata faktyczne
czy te bardziej teoretyczne :):)
Nie bede sie spierac o numery
bo to dla mnie wyzsze sfery
zawsze bylam kiepska z matematyki
i musialam robic uniki :):)
ale sadzac z wypowiedzi
droga ciotak na nizszym numerze siedzi :):)
Moj jest jak zaawansowana ciaza
i stale do przodu podaza ;);)
Co prawda nie zawsze lata
swiadcza o postrzeganiu swiata.

Posted

[quote name='ostatniaszansa']BOSKIE :):):) Na FB zbieramy pilnie, czekam na dzisiejsze wplaty zeby je tutaj zaprezentowac :) /Agnieszka[/QUOTE]

Super zycze Sledziowi obfitych polowow :):)

Posted

Ekspresowe podsumowanie wpłata na lipiec
ELKATE 20zl
KAAS - 20zl
[B]Justyna D - 10zl[/B]
[B]Ewa M - 100zl[/B]
MILKA74 - 40zl (za 2 mies)
[B]Ewa G - 15zl[/B]
[B]Boguslawa Cz - 10zl[/B]
[B]Elzbieta C - 15zl[/B]
Viola005 - 25zl
[B]Joanna K - 50zl[/B]
ostatniaszansaEwa - 40 zł w tym stała 5 zł
SBD - 10 zł
Awit - 5 zł
Maruda - 20 zl
Skarpeta Kudłaczy- 70 zł
Julia Wielogórska - 50 zł
Baster i Lusi - 10 zł
Aduska 1212 - 20 zł

suma: 505zl :):):)
Imiona i pierwsza litera nazwiska są z wplat FB /Agnieszka

Posted

Ode mnie dojedzie po 15 lipca,. Narazie mam problem z wyslaniem, bo moja ciotka od pay pala ostantnio ma klopoty a druga co sie zoobowiazala sie nie odzywa i nie mam narazie do kogo wysolac ...........Czekam jeszcze dzisiaj i jak niekogo nie znajde to wysle, do tej pierwszej.

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Coraz lepiej idzie nam przeprowadzanie wizyt przedadopcyjnych -dzisiaj w sprawie... PSZCZÓŁKI :multi: W Boguszycach od 2 m-ca życia , dzisiaj ma ponad 4 lata. Dom -super na Ursynowie a więc moja ulubienia będzie pod bokiem. Śledzikowi też się powiedzie w końcu MUSI prawda ? Ewa[/QUOTE]

Czy to pewne ?? Tak bardzo się ciesze !!! Pszczółka w nowym domu.

Posted

Jeszcze jak pewnie :) Państwo zrezygnowali z wyjazdu za granice i ... jutro rano jada po Pszczółkę :) Młodzi, zrównoważeni, ustabilizowani finansowo i lokalowo ( to ich własne mieszkanie ) piękne super zadbane dwa koty .E

Posted

Nikt nic nie mówi to ja przyjdę i powiem daje czas na to by Śledzik znalazł się u mnie do piątku,jeśli do tego terminu go nie będzie sorry ale szukajcie gdzie indziej tymczasu dla niego ja nie będę trzymać wolnego miejsca tyle czasu bo mógł by z niego skorzystać już dawno inny psiak.Kropa poszła do domu 05.06 czyli równo 5 tygodni temu i od tamtego czasu miejsce stoi puste.

Posted

Nevada napisał(a):
to co w końcu ze Śledzikiem? nie jedzie do Pai? jakieś kłopoty są?

kłopot jest z załatwieniem transportu i z pieniędzmi na niego.

Posted

bo kicha z transportem jest.
moja mama wyjeżdża na wakacje i zostawia mi samochód, ale jest kilka ali:
jutro idzie po raz drugi z rzędu do naparwy, bo się jarał (zwarcie). poprzednia naprawa nic nie dała. zobaczymy, jka będzie tym razem, niemniej jednak nie zagwarantuję, że będe miała odwagę jechac nim w dłuższą trasę. a właśnie, ile to km z wawy licząc, by było?

potzrebna była by też - jak samochód byłby sprawny - ściepa na wachę. no i pewnie mój wolny dzień, a nie zawsze mogę go wziąć, ale to już małe miki przy reszcie. co do używalności samochodu - będe pewnie wiedzieć gdzies w połowie przyszłego tygodnia.

Posted

Od Donki do Paji trasa pokazuje ok 349 km koszt zużycia paliwa 150 zł pewnie chodzi o benzynę. Trzeba liczyć 300 zł no chyba ,że to gaz. a jeżeli ktoś będzie jechał z W-wy do Donki po psa to dodatkowy koszt . to nie takie hop siup.
Elkate bardzo uprzejmie proszę bez czarnowidztwa. Nie leżymy na dowolnie wybranym boku. Wątek de facto winna prowadzić Dogo07, a Donka skąpe informacje nt Śledzika... Czy ja lub Agnieszka mamy zostawić fundacje i przytulisko a w nim 441 psów bo nam kolejne szczeniaki podrzucili ? Nie mamy stałych wolontariuszy opieramy się tu na dogo na Waszej pomocy czyli wątki, bazarki itp. a w innych sprawach tam na miejscu w Boguszycach np szkolenia psów miejscowe osoby. Nie jest ich za duzo. Rozliczenia podajemy zgodnie z tym co wpływa na nasze subkonto, Agnieszka na fb zrobiła wydarzenie na Śledzika i tam był na szczęście jakiś odzew , może nie majątek ale zawsze. Mamy fanty na bazarek czy na allegro, ale mamy też masę co rusz wypadającyh spraw związanych z przytuliskiem. Gdyby była taka możliwość to pojechałabym po Śledzika i zawiozła do Paji. Albo SBD albo Pati-c do wieczora powinnam wiedzieć. Tylko skąd kasa ? Tu pojawia się problem. Jakieś pomysły ? Ewa