_Goldenek2 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Trudniejszy pies to wyzwanie..... ale jaka satysfakcja gdy pies wychodzi na prostą ;). Nie sztuką jest pokochać młode, śliczne, zdrowe szczenię.... sztuką jest dać miłość zwierzakowi trudnemu, brzydkiemu, staremu czy schorowanemu..... Quote
Julia Wielogorska Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='_Goldenek2']Trudniejszy pies to wyzwanie..... ale jaka satysfakcja gdy pies wychodzi na prostą ;). Nie sztuką jest pokochać młode, śliczne, zdrowe szczenię.... sztuką jest dać miłość zwierzakowi trudnemu, brzydkiemu, staremu czy schorowanemu.....[/QUOTE] :lol::lol::lol: świete słowa :lol::lol: Quote
ostatniaszansa Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Jak dotąd Pani się nie odezwała a jutro bo jeszcze ostatecznej kwoty nie znamy powiemy ile wpłynelo dodatkowo na Śledzika . [B]Dogo, Dogo07 wzywam[/B] i uprzejmie proszę zmieniamy w tytule ; brakuje 85 zl stałych deklaracji , zawsze to lepiej brzmi :) Ewa Coraz lepiej idzie nam przeprowadzanie wizyt przedadopcyjnych -dzisiaj w sprawie... PSZCZÓŁKI :multi: W Boguszycach od 2 m-ca życia , dzisiaj ma ponad 4 lata. Dom -super na Ursynowie a więc moja ulubienia będzie pod bokiem. Śledzikowi też się powiedzie w końcu MUSI prawda ? Ewa Quote
Szarotka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Kto da dyche na Sledzika a po dogo sie przemyka bedzie mial ogromne szczescie ratujac to psie nieszczescie i ogromna wdziecznosc ciotek zmniejszajac o dyche kwote:):) Quote
ostatniaszansa Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 BOMBA :) :) ja próbowałam, ale się zestarzałam i juz wenę gdzieś posiałam :( E Quote
Szarotka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='ostatniaszansa']BOMBA :) :) ja próbowałam, ale się zestarzałam i juz wenę gdzieś posiałam :( E[/QUOTE] He czy chodzi o lata faktyczne czy te bardziej teoretyczne :):) Nie bede sie spierac o numery bo to dla mnie wyzsze sfery zawsze bylam kiepska z matematyki i musialam robic uniki :):) ale sadzac z wypowiedzi droga ciotak na nizszym numerze siedzi :):) Moj jest jak zaawansowana ciaza i stale do przodu podaza ;);) Co prawda nie zawsze lata swiadcza o postrzeganiu swiata. Quote
ostatniaszansa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 BOSKIE :):):) Na FB zbieramy pilnie, czekam na dzisiejsze wplaty zeby je tutaj zaprezentowac :) /Agnieszka Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ostatniaszansa']BOSKIE :):):) Na FB zbieramy pilnie, czekam na dzisiejsze wplaty zeby je tutaj zaprezentowac :) /Agnieszka[/QUOTE] Super zycze Sledziowi obfitych polowow :):) Quote
ostatniaszansa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Ekspresowe podsumowanie wpłata na lipiec ELKATE 20zl KAAS - 20zl [B]Justyna D - 10zl[/B] [B]Ewa M - 100zl[/B] MILKA74 - 40zl (za 2 mies) [B]Ewa G - 15zl[/B] [B]Boguslawa Cz - 10zl[/B] [B]Elzbieta C - 15zl[/B] Viola005 - 25zl [B]Joanna K - 50zl[/B] ostatniaszansaEwa - 40 zł w tym stała 5 zł SBD - 10 zł Awit - 5 zł Maruda - 20 zl Skarpeta Kudłaczy- 70 zł Julia Wielogórska - 50 zł Baster i Lusi - 10 zł Aduska 1212 - 20 zł suma: 505zl :):):) Imiona i pierwsza litera nazwiska są z wplat FB /Agnieszka Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ode mnie dojedzie po 15 lipca,. Narazie mam problem z wyslaniem, bo moja ciotka od pay pala ostantnio ma klopoty a druga co sie zoobowiazala sie nie odzywa i nie mam narazie do kogo wysolac ...........Czekam jeszcze dzisiaj i jak niekogo nie znajde to wysle, do tej pierwszej. Quote
mgie Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ostatniaszansa']Coraz lepiej idzie nam przeprowadzanie wizyt przedadopcyjnych -dzisiaj w sprawie... PSZCZÓŁKI :multi: W Boguszycach od 2 m-ca życia , dzisiaj ma ponad 4 lata. Dom -super na Ursynowie a więc moja ulubienia będzie pod bokiem. Śledzikowi też się powiedzie w końcu MUSI prawda ? Ewa[/QUOTE] Czy to pewne ?? Tak bardzo się ciesze !!! Pszczółka w nowym domu. Quote
ostatniaszansa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Jeszcze jak pewnie :) Państwo zrezygnowali z wyjazdu za granice i ... jutro rano jada po Pszczółkę :) Młodzi, zrównoważeni, ustabilizowani finansowo i lokalowo ( to ich własne mieszkanie ) piękne super zadbane dwa koty .E Quote
Szarotka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 I co ze Sledzikem ?? czy on jedzie do Paji ?? Quote
_Goldenek2 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Poszła moja deklaracja za VII. Pozdrawiam wszystkich i mizianki dla psiaków Quote
Paja Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Nikt nic nie mówi to ja przyjdę i powiem daje czas na to by Śledzik znalazł się u mnie do piątku,jeśli do tego terminu go nie będzie sorry ale szukajcie gdzie indziej tymczasu dla niego ja nie będę trzymać wolnego miejsca tyle czasu bo mógł by z niego skorzystać już dawno inny psiak.Kropa poszła do domu 05.06 czyli równo 5 tygodni temu i od tamtego czasu miejsce stoi puste. Quote
_Goldenek2 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kochani, szukam niedrogiego hoteliku dla tych psiaków.... może coś znacie? http://www.dogomania.pl/threads/2110...1#post17241661 Quote
Nevada Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 to co w końcu ze Śledzikiem? nie jedzie do Pai? jakieś kłopoty są? Quote
Paja Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Nevada napisał(a):to co w końcu ze Śledzikiem? nie jedzie do Pai? jakieś kłopoty są? kłopot jest z załatwieniem transportu i z pieniędzmi na niego. Quote
Nevada Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 to dlaczego nikt nic nie mówi na wątku? może spróbowalibysmy się zrzucić jakoś? gdzieś się nam koordynator zapodział :-( Quote
elkate Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 coraz gorzej czarno to widze i ten zmarnowany czas u Donki bez socjalizacji za 360,00 miesięcznie Quote
sleepingbyday Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 bo kicha z transportem jest. moja mama wyjeżdża na wakacje i zostawia mi samochód, ale jest kilka ali: jutro idzie po raz drugi z rzędu do naparwy, bo się jarał (zwarcie). poprzednia naprawa nic nie dała. zobaczymy, jka będzie tym razem, niemniej jednak nie zagwarantuję, że będe miała odwagę jechac nim w dłuższą trasę. a właśnie, ile to km z wawy licząc, by było? potzrebna była by też - jak samochód byłby sprawny - ściepa na wachę. no i pewnie mój wolny dzień, a nie zawsze mogę go wziąć, ale to już małe miki przy reszcie. co do używalności samochodu - będe pewnie wiedzieć gdzies w połowie przyszłego tygodnia. Quote
ostatniaszansa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Od Donki do Paji trasa pokazuje ok 349 km koszt zużycia paliwa 150 zł pewnie chodzi o benzynę. Trzeba liczyć 300 zł no chyba ,że to gaz. a jeżeli ktoś będzie jechał z W-wy do Donki po psa to dodatkowy koszt . to nie takie hop siup. Elkate bardzo uprzejmie proszę bez czarnowidztwa. Nie leżymy na dowolnie wybranym boku. Wątek de facto winna prowadzić Dogo07, a Donka skąpe informacje nt Śledzika... Czy ja lub Agnieszka mamy zostawić fundacje i przytulisko a w nim 441 psów bo nam kolejne szczeniaki podrzucili ? Nie mamy stałych wolontariuszy opieramy się tu na dogo na Waszej pomocy czyli wątki, bazarki itp. a w innych sprawach tam na miejscu w Boguszycach np szkolenia psów miejscowe osoby. Nie jest ich za duzo. Rozliczenia podajemy zgodnie z tym co wpływa na nasze subkonto, Agnieszka na fb zrobiła wydarzenie na Śledzika i tam był na szczęście jakiś odzew , może nie majątek ale zawsze. Mamy fanty na bazarek czy na allegro, ale mamy też masę co rusz wypadającyh spraw związanych z przytuliskiem. Gdyby była taka możliwość to pojechałabym po Śledzika i zawiozła do Paji. Albo SBD albo Pati-c do wieczora powinnam wiedzieć. Tylko skąd kasa ? Tu pojawia się problem. Jakieś pomysły ? Ewa Quote
Recommended Posts