Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio odwiedziła mnie rodzina z 13-letnim kuzynem .W tym czasie wyprowadzałam Śledzika...jak zobaczył chłopca zbliżającego się do mnie pędem zaczął go gonić i szczekać ...kuzynowi narobił strachu.Śledzik równa się jeden PAN .

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja przeglądając historię wpłat coś zablokowałam :( sprobujemy z Agnieszką wieczorem powalczyć i podać wpłaty na Śledzika - Iwana Groźnego:evil_lol: At o ci się z niego zrobił pies stróżujący, kto by pomyślał ta kupa strachu... Tak więc czesto oceny z zachowan w schronisku niejak się potem mają do tego co pies prezentuje już w nowym miejscu. Ewa

Posted

Śledzik przywykł,że moje kieszenie prawie zawsze zawierają psie jedzenie .Czeka ,aż coś skosztuje z tych zasobów,a póżniej zajmuje się sobą węsząc wszystko do okoła trawę.krzaki,ziemię.....

Posted

Donko, Śledzik ładnie chodzi na smyczy, już nie boi się ludzia, dzieci takie nie maciupkie ale chyba lubi co możesz o nim jeszcze powiedzieć oczywiście w pozytywach, ale i negatywy też tylko ciiiii. Trzeba by pomyślec kiedy zacząć chłopaka głaszać .
no chyba,że jeszcze czekamy na podstrzyżyny. Ewa

Posted

Śledzik jeśli jest na smyczy jest posłuszny,ale jeśli biega luzem i widzi kogoś obcego obszczekuje .Jeśli wyczuwa,że człowiek się boi pokazuje zęby ,szczeka,a jeśli człowiek czuje się pewnie ucieka poszczekując.

Posted

Wpłaty w marcu;

elkate - 20 zł
Awit - 10 zł za 2 m-ce
figa 33- 5 zł
goldenek2 40 zl
milka74 20 zl
nevada 20 zł
viola005 25 zl
mparsley 20 zl
jolanta08 10 zl
violaboszop 10 zł
-------------------------------
razem 180 zł
pobyt w hoteliku 360 zł

ZA HOTELIK opłacono
od 13.02.2011 do 12.03.2011 zapłacono przelewem 07.03.2011

Tak na moje oko ( z lekka niedowidzące ) kilka osób ze stałymi deklaracjami nie wpłaca

wpłaty w kwietniu
Figa33 - 5 zł
Goldenek2 40 zł
Elkate 20 zł
Kaas1 20 zl
Nevada 20 zł
Viola005 25 zl
Jolanta08 10 zł

sprawdzę ,które osoby ze stałych deklarowiczów nie wpłacają i jaki jest stan konta Śledzika . Wybaczcie jestem beznadziejną księgową, ale sie zbiore i to wszystko powyliczam
Dogo07 uprzejmie proszę spójrz na to swoim okiem. Jutro nas nie ma przygotowujemy transport boguszków do Szwajcarii a u nas na króciutko bkdt- Sweety, prawie ślepa, niedosłysząca ale przeurocza sunia. Też wyjeżdza do bardzo fajnego domku. Donko czy przed Świętami będzie niespodzianka ( zdjecia ) ? Ewa

Posted

Kochane cioteczki! Tak jak pisałam miałam drobne problemy finansowe, ale właśnie poszedł przelew za marzec i kwiecień.
Mam nadzieję, że dojdzie.
Pozdrawiam was serdecznie i ogromne całuski w nosek dla Śledziocha :)

Posted

Co prawda wpłacałam chyba w lutym, ale może doszło w marcu...
Ostatniaszansa co z tą sunią z palucha co trafiła tam z domku od chorej pani? Nie mogę linka znaleźć do wątku.

Posted

Nie działa mi internet.Korzystam z internetu znajomej.Zrobiłam nowe zdjęcia Śledzikowi jak tylko będę miała możliwość wyśle.Śledzisko miewa się dobrze.Ostatnio, jak jest wypuczszony zajmuje się namiętnym kopaniem dołów.

Posted

Witam wlaśnie przelałam pieniażki dekl.st za kwiecien .Śledzika na tych zdjeciach wychodzi jak książe.Miło patrzeć na uśmiechniety pycholek:))Pozdrawiam Proszę wymiziać Śledziorka :))

Posted

Podpytałam dzisiaj Donkę o Śledzika , no jest to jest charakterny facecik, bywa ,że udaje... głuchego :razz: innym razem bardzo zdyscyplinowany chłopak. Według Donki po tej kilku miesięcznej obserwacji dom z drugim psem ,ale nie takim silnym dominantem bo Śledzik się może wycofać, dzieci no nie takie malutkie , generalnie właściciel cierpliwy, zdecydowany z uczuciem :lol: to wspaniały psiak, ale u Donki uważa ,że to jego teren, nie wolno mu okazać ,że sie jego pohukiwania przestraszyły, jak widzi, ze nikt sie go nie boi przestaje się osoba obcą interesować i jest spokój. Cholerka strasznie jestem ciekawa co w głowie takiego Śledzika siedzi, co on myśli. W Boguszycach zdecydowanie był zdominowany, nieufny. A chodzenie na smyczy bywa , ze jest super innym razem sie jak sie wystraszy zaczyna podgryzać nerwowo smycz. Co do tuszy jest IDEALNY w sam raz. Ewa

Posted

Witam
Zadzwonila do mnie Pani zywo zainteresowana Sledzikiem. Nie czuje sie na silach zeby o nim opowiadac, bo nie znam historii jego resocjalizacji i nie wiem co z psa wyroslo ;-)
Pani sprawia baardzo solidne wrazenie, stracila niedawno psa bardzo do Sledzika podobnego, bardzo to przezyli, Ona i Maz. Pies mial mocznice, byl wziety ze schroniska, schorowany, ale dali mu super opieke i jakos sie trzymal)
Pani mieszka za Krakowem, cos okolice Niepolomic.
Na pewno warta uwagi.
Dzieci w domu dorosle, ale jest wnuczek ok 1 roku- jak mozna sie domyslic czesto bywa u babci ;-)
Sledzik bylby psem domowym, ale jest duze podworko i pies moglby oczywiscie po nim biegac.
Na podworku, w boksie mieszka maly pies.
Czyj telefon mam podac tej Pani zebyscie mogly sie w obie strony wypytac i doinformowac?
Pilne :-)