Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie osobiście szok.... Owszem, jeszcze cs-uje, ale przecież on u Donki jest bardzo krótko. Niesamowita metamorfoza: z zastraszonego półdzikiego psa mamy jeszcze odrobinę niepewnego psiaka. Szacun dla Donki :):):)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Dla mnie osobiście szok.... Owszem, jeszcze cs-uje, ale przecież on u Donki jest bardzo krótko. Niesamowita metamorfoza: z zastraszonego półdzikiego psa mamy jeszcze odrobinę niepewnego psiaka. Szacun dla Donki :):):)

Szacun, szacun, a ten nieśmiały uśmiech...bezcenne:evil_lol:

Posted

Śledzik chyba zaczyna traktować mnie jako swojego człowieka :-) Jak tylko otwieram boks przybiega do mnie.Małymi kroczkami robi postępy,na spacerze nie idzie już styłu za mną,a równo ze mną:-)

Posted

Mam pytanie, ponieważ prowadzę ten watek, a nie było mnie niedawno jakiś czas, i nadrabiam zaległości a widzę, że na psiaka są deklaracje, idą wpłaty.
Prosze, napiszcie mi, czy i jakie rozliczenia mam umieścić na pierwszej stronie. Kto w ogóle prowadzi finanse psiaka, bo nawet nie wiem. Dzięki :).

Posted

wpłaty z konta na Śledzika za styczeń oraz dokonana przelewem wpłata za pobyt Śledzińskiego u Donki za grudzień prześlemy do Ciebie. Deklaracje są na wątku. Dogo poprowadzisz to ? Będziemy ogromnie wdzięczne. My walczymy o przetrwanie z naszymi finansami m.in . Ewa

Posted

Dogo07 , błagam podaj na pw swój mail przesle wszystkie dane ja w tym się gubię - zmiana koła w samochodzie - tak, naprawa kranu- tak, nakladanie gładzi na ściane - tak i inne ale coś co jest związane z księgowością -:( :( Ewa

Posted

NIE , Nevado jeżeli chodzi o Śledzińskiego nic a nic się nie zmieniło, do Dogo07 przesłałam dane o wszystkich wpłatach z konta, opłate za hotelik itp. Mam nadzieje, a błagałam, że będzie prowadziła sprawy rozliczeń.
A to sianko- to na prosbę 3X o rozsyłanie linku , to nasze wsparcie dla Biafry z Fundacji Zwierzę Nie Jest Rzeczą. Kiedy rozpoczęła sie "relowolucja" w Boguszycach , przyszli nam z pomocą, wzięli kilka kotów, psy do hoteliku w tym 5 wielkich kaukazowatych . Ja też wspomogę "sianko " :) Ewa

Posted

Przeszukałam ostatnie strony wątku Śledzika i znalazłam takie informacje, jeśli wszystko się zgadza to dam je na pierwszą stronę, a potem wezmę się za zestawienie wpłat.

Deklaracje stałe :loveu::
mikoada - 10 zł
Awit - 10 zł co 2 miesiąc
Kaas1 - 20 zł
Kmurdz - 15 zł
rodzice mikoady - 10 zł
viola005 - 25 zł
wiolabiszop - 10 zł (6 miesięcy)
ostatniaszansa/ Ewa - 30 zł (6 miesięcy)
milka74 - 20 zł
aduska1212 - 10 zł
_Goldenek2 - 40 zł
mparsley - 20 zł
Jolanta08 - 10 zł
Nevada - 20 zł (6 miesięcy)
ostatniaszansa/Agnieszka - 10 zł
figa33 - 5 zł
elkate - 20 zł
--------------------------------------
Razem 280 zł

Dane do wpłat na Śledzika (z dopiskiem "Śledzik").
FUNDACJA OSTATNIA SZANSA
UL. JANA BLATONA 3/141
01 - 494 WARSZAWA
NR KONTA: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Bank Pekao SA

Pobyt w DT:
W hoteliku u Donki od 13 grudnia 2010r.
13.12.2010 - 12.01.2011 - I miesiąc
13.01.2011 - 12.02.2011 - II miesiąc, trwa

Posted

Dogo07 , może trzeba też wstawić deklaracje na Bruna ,które przeszły na Śledzika oraz już dokonane wpłaty spisane z konta ? Ile wplynęło deklaracji , ile wydano/zapłacono ,ile zostało ? już wysyłam rozpiskę od kogo , do 29.12.2010 łacznie wpłynęlo deklaracji na kwote 1225 zł
od 01.01- 27.01.2011 lacznie wpłynęło 205 zł. Za hotelik u Donki zapłacono 360 zł. Jeżeli dobrze policzyłam łącznie na Śledzika wpłynelo 1.430 zł - 360 za hotelik zostało 1070 zł :loveu: Zerknij na post Agnieszki nr 251 str 11 .

Posted

Ewo, widziałam Twoje maile :).
Jutro na spokojnie wszystko przejrzę i uporządkuję, tak aby podać informacje, tak jak piszesz, zestawienia deklaracji Bruna, wpływów, wydatków i stanu konta.
Teraz podaję tylko zestawienie deklaracji na Śledzika, żeby było jasno i przejrzyście wiadomo kto i ile deklarował.

Posted

super pięknie dziękuję :calus: a ja drukuje tekst Obywatelskiego Komitetu koalicji dla Zwierząt nowej "Ustawy o ochronie Zwierząt " będziemy zbierać podpisy. Ba, moja Mama chce być pierwsza. Mówi, że stara jestem i zwariowalam, nic tylko fundacja, zwierzęta itd. ale... popiera :) Patrzę na pycholek Śledzika- Filutka , na dumnego Freda w nowym domu i inne to :multi: Ewa

Posted

A właśnie, przypomniało mi się, jak przeglądałam wątek to widziałam, że były jakieś próby nadania Śledzikowi nowego imienia.
I na czym stanęło ? Dalej jest Śledzikiem, czy Filutkiem ?
Nie wiem jak Donka na niego woła. Mnie się osobiście Śledzik podoba, jakoś tak mi pasuje do niego, kojarzy mi się z nim. Ale jak będziemy mu domu szukać, to wydaje mi się że nie jest to zbyt medialne imię :roll:.

Posted

mnie jakoś pasuje Filutek a pojęcia nie mam jak na niego woła Donka zatelefonuje i zapytam. Poznałam go jako Śledzika i tak sie juz ostało, mamy psa o imieniu sorry Jebadlo oraz sunie o imieniu Cichodajka oba przeurocze . To imiona nadane pzrez opiekunów . Sąteż Dżosepy matka i czwórka Jej dorosłych już bardzo dzieci, a Haśki ? To dwaj bracia i dwie siostry. ale już maja swoje imiona, są też Trzy albo Siostry trzy molosowate sunie dobzre trzeba sie przyjrzeć , zeby rozpoznac czym się różnią. Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']mnie jakoś pasuje Filutek a pojęcia nie mam jak na niego woła Donka zatelefonuje i zapytam. Poznałam go jako Śledzika i tak sie juz ostało, mamy psa o imieniu sorry Jebadlo oraz sunie o imieniu Cichodajka oba przeurocze . To imiona nadane pzrez opiekunów . Sąteż Dżosepy matka i czwórka Jej dorosłych już bardzo dzieci, a Haśki ? To dwaj bracia i dwie siostry. ale już maja swoje imiona, są też Trzy albo Siostry trzy molosowate sunie dobzre trzeba sie przyjrzeć , zeby rozpoznac czym się różnią. Ewa[/QUOTE

O,muszę przyznać ,że fantazja może być nie ograniczona jeśli chodzi o psie imiona:-). Kiedyś moja córka była chora i nowy nabytek nazwała -Wirus :-)