ostatniaszansa Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Podsumowanie na koncie: Ostatniaszansa (Ewa) 40zl Ostatniaszansa (Agnieszka) 60zl (za 6 miesiecy) Viola005 - 25zl (grudzien) Nevada - 20zl Figa33 - 10zl (listopad/grudzien) Elkate - 20zl Mikoada - deklaracje Bruna 920zl Kaas1 - 20zl Wiolabiszop - 10zl (grudzien) Razem - 1125zl /Agnieszka Quote
Awit Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='ostatniaszansa'][INDENT]Podsumowanie na koncie: Ostatniaszansa (Ewa) 40zl Ostatniaszansa (Agnieszka) 60zl (za 6 miesiecy) Viola005 - 25zl (grudzien) Nevada - 20zl Figa33 - 10zl (listopad/grudzien) Elkate - 20zl Mikoada - deklaracje Bruna 920zl Kaas1 - 20zl Wiolabiszop - 10zl (grudzien) [B]Razem - 1125zl [IMG A czemu mnie nie ma? Quote
ostatniaszansa Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Nie mam :( A nie placilas wczesniej na konto Mikoady? To wtedy do nas poszlo lacznie.../Agnieszka Quote
Awit Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To już wiem, wysłałam 3 razy po 10zł. 6 lipca-za lipiec i sierpień 28 sierpnia-za wrzesień i październik 28 października-za listopad i grudzień Quote
ostatniaszansa Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 uff, dobrze ze sie wyjasnilo :)/Agnieszka Quote
mikoada Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dokładnie Awit Twoje deklaracje są wyszczególnione na wątku Bruna :) Quote
viola005 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 oj dziewczyny, ale ulga, kurcze jak sie ciesze ze Sledziewicz herbu Kudly juz na wolnosci u Donki!:multi: bylo troche napiecia, ale juz najgorsze za nim, naprawde szczerze Wam gratuluje kolejnego sukcesu, dziewczyny, no po prostu mi imponujecie zorganizowaniem i poswieceniem:Rose: Sledziewicza bardzo polubilam, nawet jego dziwne imie mi juz nie przeszkadza, ma wiele wersji, jak zreszta widac na watku, kazdy go jakos inaczej sledziuje:lol: i git fruwa jego marynara (i nasza rowniez). Pisalam dotad na watku Bruna, ale teraz chcialabym dla porzadku rowniez na sledziowym watku doniesc, ze oprocz ania1 wszystkie cioteczki potwierdzily, ze przenosza swoje deklaracje na Sledzionke. Do cioteczki ania1 wyslalam maila, na razie nie mam odpowiedzi. Jezeli jednak zalozymy, ze kontakt z ta cioteczka sie zerwal, to mysle, ze i tak damy rade: Deklaracje stałe: mikoada - 10 zł POTWIERDZA Awit - 10 zł co 2. miesiąc POTWIERDZA Kaas1 - 20 zł POTWIERDZA Kmurdz - 15 zł POTWIERDZA ania1 - 10 zł rodzice mikoady - 10 zł POTWIERDZA viola005 - 25 zł POTWIERDZA wiolabiszop - 10 zł (6 miesięcy)POTWIERDZA ostatniaszansa/ Ewa - 30 zł (6 miesięcy) POTWIERDZA milka74 - 30 zł POTWIERDZA 20 ZL MIESIECZNIE aduska1212 - 10 zł POTWIERDZA _Goldenek2 - 40 zł (od października) POTWIERDZA mparsley - 20 zł POTWIERDZA Jolanta08 - 10 zł POTWIERDZA Nevada - 20 zł (6 miesięcy) POTWIERDZA ostatniaszansa/Agnieszka - 10 zł POTWIERDZA figa33 - 5 zł POTWIERDZA elkate - 20 zł POTWIERDZA -------------------------------------- razem 280 zl czyli dokladnie tyle, ile placimy za hotelik ale Sledzionkovic dostal przeciez takze stypendium zagraniczne od Bruna, a bylo to 920 zl! (wklejam post Mikkoady z watku Bruna: "Bruno uzbierał w sumie 920,00 zł jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko jutro przeleję całą kwotę dla Śledzika") tak ze jest na pewno zabezpieczony na wypadek naglej potrzeby (odpchlenia, odrobaczenia, weta zobaczenia i nie daj Boze jakiegos leczenia), jego skarpeta jest pelna - prosze potwierdzcie to, dziewczyny, abysmy wszyscy mieli te bloga pewnosc, ze na tym watklu wszystko gra z gory dziekuje:loveu: i zycze Herr Sledz samych milych niespodzianek na nowej drodze zycia :Dog_run:- to chyba beda jego pierwsze swieta w nieschroniskowym stadzie? ach, dziewczyny, dobra robote zrobilyscie:multi:, duza buzka! Quote
_Goldenek2 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Codziennie zaglądam i niepokoi mnie brak wieści od Donki.... Wie coś któraś z cioteczek???? Quote
mikoada Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No właśnie też jestem ciekawa Ewo, Agnieszko rozmawiałyście może z Donką?? Wiecie co u Śledzika?? Quote
Nevada Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ostatniaszansa napisał(a): Donka ma uszkodzony net, wiadomości czasowo będzie przekazywała telefonicznie. Ewa info z poprzedniej strony Quote
ostatniaszansa Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Dzisiaj telefonowała Donka, wczoraj Śledzik przy próbie wyprowadzenia na spacerek powarkiwał, pokazywał ząbki i był wciśnięty w kącik. Donka czasowo spacery odpuszcza , żeby chłopak się do Niej przyzwyczaił, jak i do zapachów itp. Dzisiaj już nie pokazywał ząbków ani nie powarkiwał. Zjada bez problemów. ale za nic nie chce wyjśc. Ma czas wszak wielkiego pośpiechu nie ma. A co nagle to po diable.Z uwagi na nawał pracy, zajęc itp. Może się zdarzyć ,że nie codzień będą wieści o Śledziku . Nie chcemy też nieustająco zawracać głowy Donce. Dajmy czas na przyzwyczajenie się Śledzika do Donki do Śledzika :) Cyt słowa Donki " bardzo ładny pies jak pokocha to na zabój, tak coś czuję " " Obnażone ząbki , powarkiwanie to wynik strachu no i trzeba by chłopaka ciuteniek ... odchudzić ach i ten zapaszek:evil_lol: no co , boguszycki ... Ewa Quote
_Goldenek2 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dzięki Ewuś za wieści.... Uffffffffff :). Niech sie chłopaczyna w spokoju socjalizuje :):):) Quote
mikoada Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dokladnie niech sie tam chlopak socjalizuje i odpoczywa w koncu jest na wakacjach. Dziekujemy za info :lol: Quote
mikoada Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Zapraszam wszystkich na wątek smutnej Oneczki z Boguszyc http://www.dogomania.pl/threads/198169-ONka-Vega-z-Boguszyc-r%C3%B3wnie%C5%BC-chce-byc-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-!!!-Pomo%C5%BCesz Quote
ostatniaszansa Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Witam rozmawialam dzisiaj z Donka , Nasz Krolewicz Sledzik juz na Nia nie warczy , bacznie sie przyglada co tam Pani robi, co przynosi. W czasie jak naklada do miski karme siedzi w budzie i obserwuje . Odczeka jak odejdzie i sruuuu do miski :) Ewa Quote
_Goldenek2 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dzielny Mały.... wie co dla niego dobre :). http://www.dogomania.pl/threads/1987...!do-1.01/page2 .... błagam o pomoc Quote
Awit Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kochany, na razie obserwuje ręce, które karmią, a potem będzie na głaski oczekiwał:-) Quote
ostatniaszansa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Sledzinski, nasz Little Herring musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. To piesek, ktory jak juz obdarzy kogos zaufaniem, bedzie kochal miloscia ogromna. Ale ma cudowne Swieta i Nowy Rok tez mu sie wspaniale zaczal, hurra :):):) /Agnieszka Quote
aduska1212 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 mam pytanko, doszła moja skromna wpłata (10zł)? Wysyłałam ją jakoś przed świętami, nie pamiętam kiedy... Quote
ostatniaszansa Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Trochę czasu minęło, mineły też Święta , jutro telefonuje do Donki. Czas na nowe wieści o Śledziku. Może w końcu wyściubi nos z budy a może i coś więcej i da się sfotografowac? Ewa Quote
Nevada Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Czas na nowe wieści o Śledziku. a to jak najbardziej :-) Quote
Awit Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Co u Śledzika? Czy moja deklaracja doszła, bo jak nie to krzyczcie:-) Quote
_Goldenek2 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 My zdyscyplinowani jesteśmy :). Grzecznie czekamy na wieści, nie ponaglamy, nie awanturujemy się.... tacy fajni jesteśmy ;). Quote
ostatniaszansa Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Super jesteście:loveu: a to na dokładkę:calus: Obiecałam no i do Donki zatelefonowałam. Śledzik wszelkie smycze , obroże zdejmuje, gryzie a raczej czyni z nich bezużyteczne przedmioty :evil_lol: Bacznie przygląda się Donce, wie już ,że przynosi dobre rzeczy, podchodzi, daje się dotknąć , ale to jest na jego warunkach, jak chce . Bywa ,że bierze smakołyk i zmyka do siebie. Za nic nie chce wychodzić na spacery. Donka zamówiła dla niego kantarek jest szansa ,że z tego się nie wysmyczy. Acha smycz dla oswojenia zostawiona w boksie - poszatkowana ślicznymi ząbkami Pan Śledzika. Mam obiecane ,że jak będzie okazja Donka zdjęcia zrobi. A my czekamy na fakturkę za hotelik. Wpłaty posprawdza Agnieszka. Ewa Quote
Recommended Posts