ostatniaszansa Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 I całe szczęście zdroworozsądkowe podejście. Musimy dać sobie ciuteniek wolnego. kolęzanka Śledzika; - Kropa -Ciaputka tez szorściak była w trudnej sytuacji, rok pobytu w hoteliku i r=kres możliwości. Teraz walczymy wszyscy wspolnie o kolejny etap byleby nie do Boguszyc. Za to Śledzik chyba wszystkim zrobił niespodzianke. Acha widziałam przez siatkę Bruna, zajadle obszczekiwał na próbę zblizenia jeszcze bardziej ujadał. Wygląda znakomicie . Dziwne ale on tam ma się cakiem dobrze. Jeden z nielicznych. Na spacerach z kolejnymi grupami potrzeba nam co najmniej kilku par rąk do miziania. Psiaki są zazdrosne przepychaja się byleby bliżej ludzia. Jeszcze moment posprawdzam wpłaty wyślę do Dogoo007 . Przygotowuje fanty na bazarek dla Kropy -Ciaputki matko bosko ile to zachodu... P.S mamy dwa nowe wątki na jednym juz sa zdjęcia naszego nowego podopiecznego. Oczywiście w sukurs przyszła Mgie . Ewa Quote
aduska1212 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 smutna, szara, schrosnikowa rzeczywistość... :( dobrze, że chociaz Brunek się w niej odnajduje :( Quote
wiolabiszop Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Witam wpłaciłam dekl.st za styczeń i luty 20 zł.Dzisiaj przeczytam wątek Sledzika bo nawet nie wiem co u niego tyle się u mnie działo .ale mam zamiar to nadrobić.Pozdrawiam serdecznie wszystkich na watku. Quote
ostatniaszansa Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dziękujemy :) Śledzik to nie ten sam psiak, wykorzystuje chłopak swoją szansę i trafił w bardzo dobre ręce. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 tu musi się wypowiedzieć Donka czy w Jej ocenie można już naszego Księcia ogłaszać. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Donka, odezwij się do mnie, proszę Twój nr telefonu mi przepadł :( Ewa Quote
Donka5 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Według mnie Sledzik nadawałby się w tej chwili tylko do bardzo świadomych i cierpliwych ludzi.Których ,początkowe warczenie i strach-nie wystraszyłoby i nie zniechęciło.Śledzik dobrze czuje się na swoim terenie,ale na nowym miejscu napewno znowu byłby Bardzo wystraszony.Dlatego tak jak pisałm Śledzik nie jest w tej chwili dla osoby która chciałaby od razu -przytulacza. Jednak jeśli ktoś podejdzie do tego świadomie i Bardzo cierpliwie da chłopakowi czas i sobie -to tak. Quote
ostatniaszansa Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Donka i Ty wiesz i my , że co nagle to po diable. Po co potem rozczarowania i stress dla psa jakby wrócił z adopcji ? Nie pali się a Śledzik uroczego zycia nie miał. Dajmy mu czas . Psiaków urokliwych, nadających się na juz do adopcji nie brakuje a tych zapaleńców, cierpliwych, rozsądnych niewielu. Telefon zapisałam :) Ewa Quote
milka74 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Donka5 napisał(a):Według mnie Sledzik nadawałby się w tej chwili tylko do bardzo świadomych i cierpliwych ludzi.Których ,początkowe warczenie i strach-nie wystraszyłoby i nie zniechęciło.Śledzik dobrze czuje się na swoim terenie,ale na nowym miejscu napewno znowu byłby Bardzo wystraszony.Dlatego tak jak pisałm Śledzik nie jest w tej chwili dla osoby która chciałaby od razu -przytulacza. Jednak jeśli ktoś podejdzie do tego świadomie i Bardzo cierpliwie da chłopakowi czas i sobie -to tak. Dajmy spokój, Śledż ma komplet deklaracji, nie ma pośpiechu... to oczywiście moja opinia :lol: Quote
ostatniaszansa Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 o rany przeca muszę sprawdzic wpłaty i wysłać do Dogo . Czekam na wieści od Donki i może zdjęcia ? Ewa Quote
Nevada Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Donka dba o nas, żebyśmy miały kontakt ze Śledzikiem :lol: kolejne fotki: Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty... to mi się strasznie podoba :-) a tu, to ja już nie wiem co napisać :lol: :iloveyou: dziękujemy Doniu :Rose: !!! Quote
mgie Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 http://img94.imageshack.us/img94/1953/dsc037201.jpg Hihih jakie ząbki :loveu::evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 No nie , nasz Śledzik to chyba był u super dentysty na czyszczeniu ząbków :) Uśmiech gwiazdy na gali rozdania Oscarów :evil_lol: Donko , Awit -dziękujemy . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 P.S dzisiaj robiłam porządki w magazynie tuż obok podwórko przy domu Pani BW odgrodzone siatką, a tam nagle słyszę jazgot, ujadanie ; co tam robisz, ktoś Ty... no i kto to tak na mnie szczekał ? No? Zgadniecie ? No dobra powiem ; Bruno ,ogon to mu sie w precel zwinął. A w samym magazynie towarzyszył mi myszkując po kątach Hipolit ; co by tu zwędzić :hmmmm: Ewa Quote
aduska1212 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 pocieszne te zdjęcia :)) otwieraj się Śledziku na ludzi, otwieraj :) i uśmieszek masz booski!! :) Quote
viola005 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 moja deklaracja za marzec poleci jutro Sledzik super wyglada, zabkow pozazdroscic i w ogole pozdrawiam Donke, Sledziakowicza i jego cioteczki Quote
Donka5 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Śledzik coraz bardziej pewny siebie.Chodzi na spacery kudłatym i pięknym owczarkiem szkockim. Quote
Recommended Posts