Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I całe szczęście zdroworozsądkowe podejście. Musimy dać sobie ciuteniek wolnego. kolęzanka Śledzika; - Kropa -Ciaputka tez szorściak była w trudnej sytuacji, rok pobytu w hoteliku i r=kres możliwości. Teraz walczymy wszyscy wspolnie o kolejny etap byleby nie do Boguszyc. Za to Śledzik chyba wszystkim zrobił niespodzianke. Acha widziałam przez siatkę Bruna, zajadle obszczekiwał na próbę zblizenia jeszcze bardziej ujadał. Wygląda znakomicie . Dziwne ale on tam ma się cakiem dobrze. Jeden z nielicznych. Na spacerach z kolejnymi grupami potrzeba nam co najmniej kilku par rąk do miziania. Psiaki są zazdrosne przepychaja się byleby bliżej ludzia. Jeszcze moment posprawdzam wpłaty wyślę do Dogoo007 . Przygotowuje fanty na bazarek dla Kropy -Ciaputki matko bosko ile to zachodu... P.S mamy dwa nowe wątki na jednym juz sa zdjęcia naszego nowego podopiecznego. Oczywiście w sukurs przyszła Mgie . Ewa

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wpłaciłam dekl.st za styczeń i luty 20 zł.Dzisiaj przeczytam wątek Sledzika bo nawet nie wiem co u niego tyle się u mnie działo .ale mam zamiar to nadrobić.Pozdrawiam serdecznie wszystkich na watku.

Posted

Według mnie Sledzik nadawałby się w tej chwili tylko do bardzo świadomych i cierpliwych ludzi.Których ,początkowe warczenie i strach-nie wystraszyłoby i nie zniechęciło.Śledzik dobrze czuje się na swoim terenie,ale na nowym miejscu napewno znowu byłby Bardzo wystraszony.Dlatego tak jak pisałm Śledzik nie jest w tej chwili dla osoby która chciałaby od razu -przytulacza. Jednak jeśli ktoś podejdzie do tego świadomie i Bardzo cierpliwie da chłopakowi czas i sobie -to tak.

Posted

Donka i Ty wiesz i my , że co nagle to po diable. Po co potem rozczarowania i stress dla psa jakby wrócił z adopcji ? Nie pali się a Śledzik uroczego zycia nie miał. Dajmy mu czas . Psiaków urokliwych, nadających się na juz do adopcji nie brakuje a tych zapaleńców, cierpliwych, rozsądnych niewielu. Telefon zapisałam :) Ewa

Posted

Donka5 napisał(a):
Według mnie Sledzik nadawałby się w tej chwili tylko do bardzo świadomych i cierpliwych ludzi.Których ,początkowe warczenie i strach-nie wystraszyłoby i nie zniechęciło.Śledzik dobrze czuje się na swoim terenie,ale na nowym miejscu napewno znowu byłby Bardzo wystraszony.Dlatego tak jak pisałm Śledzik nie jest w tej chwili dla osoby która chciałaby od razu -przytulacza. Jednak jeśli ktoś podejdzie do tego świadomie i Bardzo cierpliwie da chłopakowi czas i sobie -to tak.

Dajmy spokój, Śledż ma komplet deklaracji, nie ma pośpiechu... to oczywiście moja opinia :lol:

Posted

Donka dba o nas, żebyśmy miały kontakt ze Śledzikiem :lol: kolejne fotki:

Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty...

to mi się strasznie podoba :-)

a tu, to ja już nie wiem co napisać :lol: :iloveyou:

dziękujemy Doniu :Rose: !!!

Posted

P.S dzisiaj robiłam porządki w magazynie tuż obok podwórko przy domu Pani BW odgrodzone siatką, a tam nagle słyszę jazgot, ujadanie ; co tam robisz, ktoś Ty... no i kto to tak na mnie szczekał ? No? Zgadniecie ? No dobra powiem ; Bruno ,ogon to mu sie w precel zwinął. A w samym magazynie towarzyszył mi myszkując po kątach Hipolit ; co by tu zwędzić :hmmmm: Ewa