ostatniaszansa Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 UWAGA, UWAGA , Śledzik śliczny kudłacz szorstkowłosy jedzie w poniedziałek do Donki , jest transport jak zwykle nieoceniona Pati c . Taki termin Jej odpowiada a nam wsio ryba. Mikoada powiadomiona a my się cieszymy jakbysmy w totka wygrały:multi: Ewa i Agnieszka Quote
_Goldenek2 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 A więc ostatnie dni w schronie.... a potem wreszcie sobie psiak pożyje :). Dzięki wszystkim :) Quote
ostatniaszansa Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 to my Wam wszystkim dziękujemy, jesteście kochani :loveu: kolejna bida boguszycka ruszy w świat po lepsze poza schroniskowe życie . Donka trochę z nim pracy będzie miała, ale po to Śledzik jedzie prawda? Ewa Quote
Awit Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Tak, jedzie po to by zrobić z niego szczęśliwego psa!! Śledziku jeszcze ten weekend i kończysz ze schronem:-) Quote
figa33 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 i będzie następny szczęśliwy pies bardzo się cieszę Quote
mikoada Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dzisiaj już nie dzwonię do Donki bo dopiero wróciłam do domu. Jechałyśmy z psiakami do Katowic a warunki na drodze fatalne...Mam nadzieję, że Donki znowu nie zasypie przez weekend tfu tfu tfu...Jutro zadzwonię i dowiem się czy jej również pasuje poniedziałek, Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Rozmawiałam przed chwilą z Donką jej również pasuje aby Śledzik przyjechał w poniedziałek pod warunkiem, że jej znowu nie zasypie...bo dzisiaj od południa cały czas pada. Prosiła o telefon np. w poniedziałek rano zanim Pati wyjedzie żeby potwierdzic czy drogi są przejezdne. Numer telefonu Donki 605 112 881. Quote
milka74 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 No to gra gitarra, tylko cholera cały czas pada:shake:, przynajmniej u mnie.... Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 U nas na Śląsku niestety też cały czas pada, dzisiaj to w ogóle chyba w całym kraju są opady, trzymajcie kciuki żeby Śledzik mógł wyruszyc w poniedziałek do Donki... Quote
Awit Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ja też trzymam, niech jedzie, a i wystarczy tego śniegu już. Quote
ostatniaszansa Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Śnieg pada już chyba wszędzie, a na pewno w łódzkim i mazowieckim :shake: Boguszki szalały w śniegu a my z Agnieszką i p. Józefem byliśmy mokrzy. Bo to tak fajnie poskakać sobie po nas a nawet w ramach zabawy przewrócić w ten mokry śnieg :angryy: Wszystko dla Śledzika przygotowane. Niestety po raz pierwszy od tygodni nie miałyśmy czasu na spotkanie ze Śledzikiem. Jutro zatelefonuje do Donki. Pati i Donka będą musiały być w kontakcie w poniedziałek. Śledzik jedzie w kontenerze. Teraz zaklinajmy aby Pati dostała się bez przygód, bezpiecznie do Donki no i mogła bez przeszkód wrócić. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Wyjazd w poniedziałek :) Rozmawiałam z Donką jak na spowiedzi ; o Śledziku . Namiary adres , tel podalam też Pati . Ja już widze tego biedaka, będzie sie trząsł jak osika , ale będzie dobrze.Musi. E Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pewnie, że będzie dobrze. A zobaczysz jak szybko z naszego Śledzika zrobi się "śledź w pierzynce" :) Quote
mikoada Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Śledziku szerokiej drogi jutro :) Ja tymczasem zapraszam na wątek kolejnej Boguszyckiej bidy. Bardzo smutna Onka Vega http://www.dogomania.pl/threads/198169-ONka-Vega-z-Boguszyc-r%C3%B3wnie%C5%BC-chce-byc-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-!!!-Pomo%C5%BCesz?p=15919130#post15919130 Quote
Awit Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Trzymam kciuki za jutrzejszą podróż!!:-) Quote
wiolabiszop Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witam pieniążki dzisiaj już poszły za grudzień:))Śledzik pewnie juz u Donki ,chłopak odżyje. Quote
Nevada Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ciekawe, jak cała "operacja" przebiegła? Śledzik sporo miał emocji, ciekawe jak to zniósł? Quote
ostatniaszansa Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Dojechali szczęśliwie :multi: Ufff. Śledzik nie chciał wyjść z kontenerka , Pati i Donka użyły sposobu. Pokazywał piękne ząbki kulil się i wciskał w kącik. Tradycyjnie zdjął sobie szelki. Donka ma uszkodzony net, wiadomości czasowo będzie przekazywała telefonicznie. Trzymamy kciuki za powodzenie w socjalizacji chłopaka. Ewa Quote
mikoada Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ufffff czyli jednak się udało a tak się bałam...Ja również mocno trzymam kciuki za socjalizację chłopaka, będzie dobrze :) Quote
_Goldenek2 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Będzie dobrze Śledziu.... Donka cię wychowa :) Quote
ostatniaszansa Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Sledzinski pierwsza noc w nowym miejscu...Nikt mu nie lazi po glowie, nie ma halasu, zgielku, pospiechu... pewnie ma glupia mine ;) /Agnieszka Quote
milka74 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Teraz to w ogóle same nowości czekają Śledzia:lol: Quote
Nevada Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 och, jak bym chciała wiedzieć jak on tam teraz? Quote
Recommended Posts