Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIEKUJEMY OGROMNIE za to, ze daliscie szanse Sledzikowi! Dzisiaj wieczorkiem wlepie deklaracje, ktore juz wplynely na konto Fundacyjne. I mamy ogromna nadzieje, ze jak tylko pogoda sie poprawi to Sledzik ruszy w droge /Agnieszka

Posted

wysłałam na to konto

[COLOR=blue][B]Dane do wplat na Sledzika (z dopiskiem "Sledzik").[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]FUNDACJA OSTATNIA SZANSA[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]UL. JANA BLATONA 3/141[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]01 - 494 WARSZAWA[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]NR KONTA: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Bank Pekao SA[/B][/COLOR]

Posted

Mam pytanie.... czy jak wpłaciłam w pażdzierniku na Bruna to w grudniu na Śledzia mam wpłacać? Pytam, bo mam strasznie dużo psów, którym trzeba pomóc i może mogłabym tę kaskę jeszcze na kogoś przeznaczyć ....

Posted

Goldenek nie musisz wpłacać , jeżeli to deklaracja stała ( nie pamiętam ) przechodzi na grudzień. Śledzik zacznie hotelowanie od grudnia. Oj, Goldenek i Ty i Mikoada czarujecie, czarujecie ... :) Tam gdzie macie linki, że jakaś bieda ja tak za Wami wędruję. Jeżeli grosz jakiś w sakiewce, dorzucam. Jeno tego grosza jakoś mniej i mniej...:shake: Cholera, tyle tego wokół:-(
Np. dzisiaj nasz kierownik znalazł w zaspie staruszka- onkowatego. Początkowo myślał , że to pies zabity np. przez pług odśnieżający , a takie wypadki tam się zdarzają. Ostanio psy naszego sąsiada wybiegły z obejścia. kierowca pługa nawet się nie zatrzymał :angryy: Jednak wrażliwość ,czujność naszego p. Jozefa... zatrzymał samochód... biedak tkwił po szyje w zaspie. nie miał siły się wydostać, zmarnięty, słabo chodzi na tylne łapy. I jak go do nas nie przyjąć? Nieustająco ktoś telefonuje lub przyjeżdza czy moze oddać psy - odmawiamy. Niestety musimy ratować te ,które mamy. Wyjątkiem są sytuacje jak ta wyżej. Ewa

Posted

Podsumowanie na koncie Sledzika:

Podsumowanie na koncie:
Ostatniaszansa (Ewa) 40zl
Ostatniaszansa (Agnieszka) 60zl (za 6 miesiecy)
Viola005 - 25zl (grudzien)
Nevada - 20zl
Figa33 - 10zl (listopad/grudzien)
Elkate - 20zl

Razem - 175zl

:):):)
Agnieszka

Posted

[quote name='milka74']To podsumowanie chyba nie do końca właściwe, przecież większość kaski jest na koncie Bruna czyli Mikoady[/QUOTE]

Agnieszka zrobiła podsumowanie wpłat, które wpłynęły na konto Fundacji. U mnie było 920 zł, które wczoraj przelałam na konto Fundacji i pewnie jak tylko kasa wpłynie Agnieszka o tym napisze :)

Posted

[quote name='milka74']To podsumowanie chyba nie do końca właściwe, przecież większość kaski jest na koncie Bruna czyli Mikoady[/QUOTE]

Oczywiscie, ze to nie wszystko, ale tylko do tego mam dostep - to konto Fundacyjne. Tak jak napisala Mikoada, przelala juz pieniazki zebrane na swoim koncie, jak tylko dojda, to je dolacze do zestawienia :) /Agnieszka

Posted

Podsumowanie na koncie:
Nevada - 20zl
Elkate - 20zl
Mikoada - deklaracje Bruna 920zl

[B]Razem - 1095zl :):):) [/B]
[B]/[/B]Agnieszka

Posted

[INDENT]Podsumowanie na koncie:
Nevada - 20zl
Elkate - 20zl
Mikoada - deklaracje Bruna 920zl
Kaas1 - 20zl

[B]Razem - 1115zl :smile::smile::smile: [/B]
[B]/[/B]Agnieszka
[/INDENT]