isschen Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Hejka;) No to i ja dorzucam swoje 20 zl deklaracji stalej dla Sledzika zamiast dla uparciucha Bruncia:) Czy mozna juz wplacac pieniazki? Pozdrawiam:) Quote
ostatniaszansa Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Mparsley pięknie dziekujemy :) Pieniążki można już wpłacać na podane w wątku konto. Śledzik gotowy do wyjazdu , jak Donka potwierdzi, że dojazd jest już możliwy- w drogę. Ewa Quote
Awit Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Moje wpłaty będą zawsze tak jak były na Bruna, na koniec m-ca. Śledziku trzymaj się!!! Quote
ostatniaszansa Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 DZIEKUJEMY OGROMNIE za to, ze daliscie szanse Sledzikowi! Dzisiaj wieczorkiem wlepie deklaracje, ktore juz wplynely na konto Fundacyjne. I mamy ogromna nadzieje, ze jak tylko pogoda sie poprawi to Sledzik ruszy w droge /Agnieszka Quote
wiolabiszop Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Witam wszystkich ......potwierdzam deklaracje st,10 zł z BRUNA na ŚLEDZIKA.Taki wystraszony biedak....:(( i jak tu nie pomóc. Quote
ostatniaszansa Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Podsumowanie na koncie: Ostatniaszansa (Ewa) 40zl Ostatniaszansa (Agnieszka) 60zl (za 6 miesiecy) Viola005 - 25zl (grudzien) razem: 125zl /Agnieszka Quote
elkate Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja też wysyłam (przelew datowany na 08.12) na małego moja deklaracje na Brunona Quote
figa33 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 5 zł wysłałam na Bruna w październiku teraz wysłałam 10 zł za listopad/grudzień dla Śledzika Quote
mikoada Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tylko pamiętajcie proszę o zmianie nr konta, pieniążki dla Śledzika wpłacamy na konto Fundacji :) Quote
figa33 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 wysłałam na to konto [COLOR=blue][B]Dane do wplat na Sledzika (z dopiskiem "Sledzik").[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]FUNDACJA OSTATNIA SZANSA[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]UL. JANA BLATONA 3/141[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]01 - 494 WARSZAWA[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]NR KONTA: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Bank Pekao SA[/B][/COLOR] Quote
_Goldenek2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mam pytanie.... czy jak wpłaciłam w pażdzierniku na Bruna to w grudniu na Śledzia mam wpłacać? Pytam, bo mam strasznie dużo psów, którym trzeba pomóc i może mogłabym tę kaskę jeszcze na kogoś przeznaczyć .... Quote
ostatniaszansa Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Goldenek nie musisz wpłacać , jeżeli to deklaracja stała ( nie pamiętam ) przechodzi na grudzień. Śledzik zacznie hotelowanie od grudnia. Oj, Goldenek i Ty i Mikoada czarujecie, czarujecie ... :) Tam gdzie macie linki, że jakaś bieda ja tak za Wami wędruję. Jeżeli grosz jakiś w sakiewce, dorzucam. Jeno tego grosza jakoś mniej i mniej...:shake: Cholera, tyle tego wokół:-( Np. dzisiaj nasz kierownik znalazł w zaspie staruszka- onkowatego. Początkowo myślał , że to pies zabity np. przez pług odśnieżający , a takie wypadki tam się zdarzają. Ostanio psy naszego sąsiada wybiegły z obejścia. kierowca pługa nawet się nie zatrzymał :angryy: Jednak wrażliwość ,czujność naszego p. Jozefa... zatrzymał samochód... biedak tkwił po szyje w zaspie. nie miał siły się wydostać, zmarnięty, słabo chodzi na tylne łapy. I jak go do nas nie przyjąć? Nieustająco ktoś telefonuje lub przyjeżdza czy moze oddać psy - odmawiamy. Niestety musimy ratować te ,które mamy. Wyjątkiem są sytuacje jak ta wyżej. Ewa Quote
_Goldenek2 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ewuś.... wiem jak to jest. Mnie Ada ciąga też po wszystkich wątkach :mad::mad::mad:. Obie w jakimś przytulisku skończymy.... Pewnie dołączysz do nas :evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Podsumowanie na koncie Sledzika: Podsumowanie na koncie: Ostatniaszansa (Ewa) 40zl Ostatniaszansa (Agnieszka) 60zl (za 6 miesiecy) Viola005 - 25zl (grudzien) Nevada - 20zl Figa33 - 10zl (listopad/grudzien) Elkate - 20zl Razem - 175zl :):):) Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 a co mi tam dołącze czy to DPS czy przytulisko dla " ratowniczek zwierząt " wsio ryba:evil_lol: Ewa Quote
milka74 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 To podsumowanie chyba nie do końca właściwe, przecież większość kaski jest na koncie Bruna czyli Mikoady Quote
mikoada Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='milka74']To podsumowanie chyba nie do końca właściwe, przecież większość kaski jest na koncie Bruna czyli Mikoady[/QUOTE] Agnieszka zrobiła podsumowanie wpłat, które wpłynęły na konto Fundacji. U mnie było 920 zł, które wczoraj przelałam na konto Fundacji i pewnie jak tylko kasa wpłynie Agnieszka o tym napisze :) Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='milka74']To podsumowanie chyba nie do końca właściwe, przecież większość kaski jest na koncie Bruna czyli Mikoady[/QUOTE] Oczywiscie, ze to nie wszystko, ale tylko do tego mam dostep - to konto Fundacyjne. Tak jak napisala Mikoada, przelala juz pieniazki zebrane na swoim koncie, jak tylko dojda, to je dolacze do zestawienia :) /Agnieszka Quote
milka74 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No i dobra, a kiedy Kudłaty Śledż wyjeżdża:lol:, walizki już spakowane:razz: Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Piękne szelki, obróżka plus smycz w pogotowiu. Sprawami logistycznymi zajęła się nasza, bo nasza co ? :) mikoada . Donka prosi o przywiezienie Śledzika w przyszłym tygodniu . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Podsumowanie na koncie: Ostatniaszansa (Ewa) 40zl Ostatniaszansa (Agnieszka) 60zl (za 6 miesiecy) Viola005 - 25zl (grudzien) Nevada - 20zl Figa33 - 10zl (listopad/grudzien) Elkate - 20zl Mikoada - deklaracje Bruna 920zl [B]Razem - 1095zl :):):) [/B] [B]/[/B]Agnieszka Quote
mikoada Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ładny posag ma Śledzik na nową drogę życia :) Quote
ostatniaszansa Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [INDENT]Podsumowanie na koncie: Ostatniaszansa (Ewa) 40zl Ostatniaszansa (Agnieszka) 60zl (za 6 miesiecy) Viola005 - 25zl (grudzien) Nevada - 20zl Figa33 - 10zl (listopad/grudzien) Elkate - 20zl Mikoada - deklaracje Bruna 920zl Kaas1 - 20zl [B]Razem - 1115zl :smile::smile::smile: [/B] [B]/[/B]Agnieszka [/INDENT] Quote
Recommended Posts