ostatniaszansa Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Chlopak w myslach umieszczal swoje rzeczy w torebie podroznej do hoteliku, dlatego taki zafrapowany /Agnieszka Quote
mgie Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Czy on tak przytył po tych parówkach czy mi się zdaje ;) Fajnie, że wyjeżdża do hotelu. :) Quote
ostatniaszansa Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 A ktory psiak tam NIE przytyl? To chyba jedyne przytulisko w ktorym psy sa spasione i rozmowy z pracownikami niewiele pomagaja. Ledwo dojechaly ostatnio psy do Szwajcarii, a ja dostalam maila od Brigitte z dzikimi pretensjami, ze psy ktore ogladala w lipcu osobiscie zdazyly "spuchnac" i to bynajmniej nie z glodu... /Agnieszka Quote
mgie Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Wieczny problem z tym dokarmianiem :-( Co ze zdrowiem tych, które już wcześniej wyglądały jak taborety.:shake: Żwirek trzyma się jakoś ? Które psiaki ostatnio wyjechały ? Quote
ostatniaszansa Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Zwirek ostatnio odrobinke schudl... nie zaden szal, ale ewidentnie sie Zwirciowi zgubilo kawalek sadelka. O dziwo jakis oszalamiajacych problemow ze zdrowiem nie maja... Psiaki, ktore wyjechaly wrzuce na watek glowny ale za chwilke, bo teraz dlugie przy czyms innym./ Agnieszka Quote
Awit Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Całkiem całkiem Filuś wygląda:-) Jak pobiega to będzie drobniejszy.... Quote
ostatniaszansa Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 A jak sie go wyszoruje, to od razu mu sie to wspaniale futerko spuchaci i bedzie boski :) /Agnieszka Quote
leni356 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Co u kudłaczka? do którego hoteliku jedzie? Chyba jedynym psiakiem nie spasionym stamtąd była ciężko chora Chmurka :( Quote
mgie Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 leni356 napisał(a):Co u kudłaczka? do którego hoteliku jedzie? Z tego co wiem Śledzik jedzie do Donki. Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mgie napisał(a):Z tego co wiem Śledzik jedzie do Donki. Tak ma jechać do Donki. Czy wiadomo już może kiedy?? Quote
ostatniaszansa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Najchętniej w tym tygodniu o ile odblokują drogi :( Najpierw musi dojechać wet ( szczepienia, odrobaczenie ) no i opiekunki, mają za zadanie troszkę chlopaka wyczesać. Teraz tą grupą w której jest nasz Szorściaczek- Kudłaczek zajmują się same ... baby :evil_lol: Zatem trzymajmy kciuki za poprawę warunków drogowych, przejezdności. Zatelefonujemy do Pati w sprawie transportu bo o tym aby nam się to udało...:shake: poldek odmówił współpracy no i jest pooooootężnie zasypany. Mikoado czy masz szczególny sentyment do Onków i onkowatych ? Salma w typie onka razem z czwórką swoich dzieci , te już maja po 3 lata. Ona sama ma ok 5 ,według mnie piękna sunia. Piękne ale i b. smutne okrągłe oczy, jest i w nich strach, rezygnacja, niepewność. Bardzo spokojna, troszkę wycofana, daje się dotknąć, ,pogłaskać. Ba po licznych próbach zakumplowania się, przekupstwa paróweczkami bywa,że na na mój widok machnie ogonkiem, bywa... Ewa Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 To w takim razie trzymamy kciuki za przejezdne drogi :) Ewo mam ogromny sentyment do Onków dobrze zauważyłaś :) Jeśli chcecie mogę założyć rodzince wątek, tylko potrzebuję zdjęć i kilku informacji nt. psiaków. Niestety nie będę w stanie zrobić tego szybko bo mamy sporo zajęć przy psiakach z Pszczyny, ale zrobię wszystko co w mojej mocy aby założyć ten wątek jak najszybciej :) Quote
ostatniaszansa Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Mikoado :loveu: Ta piątka czekała tyle to i jeszcze troszkę poczeka. Z tym, ze dwójka z tej piątki do bezpośredniej adopcji się nie nadaje :shake: bojaźliwe, nieco nieufne, nie dają się pomiziać. Zdjęcia, opisy skąd się u nas wzięły , ile czasu tkwią w Boguszycach co nieco o nich z tego co same zaobserwowałyśmy i co mówią pracownicy przekażemy jak najszybciej. I wielkie, wielkie dzięki. Ewa Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nie ma problemu :) Jak już będziecie miały wszystko to może prześlijcie na mój adres mailowy: mikoada@wp.pl Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Bardzo przepraszam za offka, ale pilnie potrzebujemy pomocy... Bardzo prosimy o pomoc psiakom z Pszczyńskiego Punktu w czwartek na 100% jest wywóz do Mysłowic, psy błagają o ratunek !!! http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!/page74 Quote
_Goldenek2 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A może naszego psiaka umieścić na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domków-chce-kudłatego-psa-Proszę-NIE-pisać-na-tym-wątku!?p=15834406#post15834406 Wielu psiaków w ten sposób znalazło wspaniały dom. Quote
ostatniaszansa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Dane do wplat na Sledzika (z dopiskiem "Sledzik"). FUNDACJA OSTATNIA SZANSA UL. JANA BLATONA 3/141 01 - 494 WARSZAWA NR KONTA: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Bank Pekao SA Quote
mikoada Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Nie to jest konto Fundacji a pieniążki na Bruna były zbierane na moje prywatne konto. Jeśli nikt z wątku Bruna nie będzie miał nic przeciwko to wszystkie uzbierane do tej pory dla niego pieniążki przeleję dla Śledzika właśnie na konto Fundacji. Quote
milka74 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No to jestem i ja u Śledzia...troszkę uboższa niż u Bruna ale jestem:roll: (dla wtajemniczonych- wytłumaczyłam się na wątku Bruna) Quote
Awit Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Śledziku, to muszę konto zmienić, skoro jest inne. A moje deklaracje, oczywiście proszę przelać na Śledzika. Quote
Jolanta08 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No i ja melduję się wreszcie na wątku Śledzika Quote
_Goldenek2 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No to jesteśmy prawie w komplecie :) Quote
_Goldenek2 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Dane do wplat na Sledzika (z dopiskiem "Sledzik"). FUNDACJA OSTATNIA SZANSA UL. JANA BLATONA 3/141 01 - 494 WARSZAWA NR KONTA: 68 1240 1066 1111 0010 2468 8007 Bank Pekao SA Dziewczyny, umieścić to można w 1 poście razem z deklaracjami? Quote
ostatniaszansa Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 DZIĘKUJEMY jesteście kochani. Śledzik ( tymczasowo do zmiany tego paskudnego imienia ) to bida i taki samotny, nie ma żadnej koleżanki czy kumpla... a długo za długo siedzi w Boguszycach trafił tu jak miał ok 5-6 miesięcy :( Nie jest to typ,który leci, skacze, wchodzi na kolana, ale jak pokocha swojego Pana to calym swoim psim serduszkiem . Ewa Quote
Recommended Posts