Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak sie ogarnie, to na pewno :) Na razie byl zestresowany i czekal tylko na przyklejenie sie do mnie - hi hi, pewnie w zyciu by nie uwierzyl. ze bedzie szukal schronienia U MNIE :) Ale wziety na smycz - pieknie szedl - super robota Donki! :)/Agnieszka

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, trzymam kciuki żeby tam miłość wielka rozkwitła między Śledzikiem i nowym domem. A ta pierwsza z trzech ostatnich fotek to jak dla mnie najpiękniejsze zdjęcie Śledzika, co za oczy!!!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dziewczyny - czy nie czas przenieść watek do odpowiedniego działu, z odpowiednim tytułem :-) :-) :-)?

proponowałam kilka postów wyżej :eviltong:
data założenia wątku czerwiec 2010..szok

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ostatniaszansa']Sledzik wyjechal z nowym domkiem na wakacje do Toskanii, jak wroci to bedzie komplet zdjec z wypoczynku i informacje :) /Agnieszka[/QUOTE]
O jej to ja jestem do tylu i to kompletnie........myslalam, ze Sledz nadal w schronisku???

Posted

[quote name='ostatniaszansa']No przeciez kilka postow wyzej jest fotka usmiechnietego Sledzia na kanapie, nie??? ;) /Agnieszka[/QUOTE]
No tak, ale Jas nie doczytal ;);)
Ach jak sie ciesze, bo mnie to gnebilo, ze wrocil do schroniska, ale teraz cud miod ultra maryna :):)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Oczom nie wierzę!! Czyżby Śledziuch tak momentalnie się otworzył u boku "swojego ludzia"???? Poczuł się kochany i wszystko minęło????
Śledziku, słoneczko, dużo, dużo szczęśliwych chwil w domku :) bądź szczęśliwy do końca swych dni!