Szarotka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Tez jestem ciekawa czy moje doszly ? Quote
ostatniaszansa Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Nikt , niczego nie zapomniał, poproszę też Donkę o kilka słów o chłopaku. Agnieszka bardzo go reklamuje u Szwajcarów. Kochani litości , już moja praca mnie wpycha do grobu , tak jak obiecałam pod koniec grudnia spokojnie siądę i sprawdzę całość finansów Śledzika, dzień po dniu Co tu dużo gadac, pisać, - jesteście fantastyczni :loveu: Dzięki Wam ten piękny kudłacz, nie musi wracać do schronu i może cieszyć się przytulaniem do Donki, a! czy on nie za bardzo się do niej przywiązał ? :evil_lol: Ewa Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ha! mój tymczasowicz dałby się za mnie pokroić, niestety. tymczasy domowe mają to do siebie - w końcu one nas tymczasowo nie traktują... a i my sie przyzwyczajamy przecież. Quote
kamos Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Najlepsze życzenia zdrowia, pomyślności, optymizmu i wiary w dalsze działania na rzecz zwierząt! Świąt niosących spokój i odpoczynek , wypełnionych radością i miłością w gronie najbliższych, a wszystkim psiakom w potrzebie znalezienia wspaniałych domków. Ściskamy świątecznie Śledzika!:calus: :tree1::lilangel::tree1::lilangel::tree1::lilangel::tree1::lilangel::tree1::lilangel::tree1::lilangel: Quote
linka555 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Co tam u Śledzika? Czy są jakieś informacje o nim, jak on się czuje, czy ktoś o niego pyta? Jakoś pusto tu u niego. Mam nadzieję, że to tylko tu tak cicho... Quote
ostatniaszansa Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Witam poświątecznie :) Poprosiłam Donkę o choć jedno nowe zdjęcie i garść informacji , wznawiamy mu ogloszenia w Polsce bo w Szwajcarii "wisi" cały czas . Nie wiem jak tego pieknego kudłacza odczarować, zna ktoś sposób ? Nikt o niego nie pyta :( a to naprawde nie ten sam pies i pobyt u Donki bardzo mu posłużył. Ewa Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 a co z tą osobą, ktora szukala psa podobnego do sledzika? na watku o.sz. takie pytanie padło. Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 na bazarku dla śledzika http://www.dogomania.pl/threads/218585-BI%C5%BBUTKI-%C5%9ALICZNE-BI%C5%BBUTKI-NIETYPOWE_-dla-pechowca-%C5%9Aledzika-z-Ostatniej-Szansy_do-6.12 uzbierało się teoretycznie 62 zł, ale dogomaniaczka nie wpłaciła ani się nie odezwała, więc przelewam na razie 48zł za pozostałe fanty. może się coś z dogomaniaczka wyjasni, a może nie, więc niech śledzik ma juz choć część kaski. DZIEWCZYNY, POTWIERDZCIE, PLIZ, NA BAZARKU JAK PRZELEW DOJDZIE, ZEBYM MOGLA ROZLICZYĆ WĄTEK BAZARKOWY. Quote
Satrina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Warto by było zrobić rozliczenie z ostatnich przelewów. Quote
ostatniaszansa Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 post 970, napisałam,że z końcem miesiąca zrobię podliczenie i rozliczenie, wczoraj zapłaciłyśmy przelewem kolejny rachunek za hotelikowanie . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Szarotko doszły Twoje wpłaty za pażdziernik i listopad wpłyneły 12.12.2011 r. W okresie od 07.12.2011 do 27.12.2011 wpłynęło łącznie 513 zł :) W sumie niestety jesteśmy na minusie na dzień 29.12.2011 332 zł :( Z wyliczeń wynika,że obecnie miesięcznie na grudzień wpłyneło 260 zł o ile niektóre osoby nie zapłaciły za dwa miesiące razem . Zakładając ,że jest to 220 zł na styczeń ( koniec deklaracji Goldenek 2) to brakuje 140 zł , 70 zł dołoży Fundacja , czyli szukamy kwoty 70 zł . Mamy fanty na bazarek ; książki, ubranka dla piesów, biżurerię, zdjęcia naszych piesów w antyramach, fanty np z serialu "Ranczo " itp. ponawiam prośbę kto jest go w stanie poprowadzić ? Wysyłką się zajmę . Uprzejma prosba o wpisywanie w tytule przelewu za jaki to miesiąc . Dla przypomnienia poproszę uprzejmie wszytkich deklarowiczów o potwierdzenie jakie kwoty będą wpłacać od stycznia 2012 . POST 850 rozliczenie wpłat .Ewa Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zbieramy na sterylkę goldenki. Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2201...%C5%82oty-Pies Quote
Donka5 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Śledzik:-) https://picasaweb.google.com/105589679541360870529/20111229SledzikGrudzien?authkey=Gv1sRgCMT_5vD9sY3JkgE# Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 piękny ten sledź! ostatnia, pamiętaj w wolnej chwili dac znać na bazarki, że przelew doszedł... Quote
Szarotka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja zaraz wplace za grudzien. Styczniowa wysle jutro, ale potrwa ze 2 tygodnie, zeby doszla. Quote
linka555 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Witam Sprawdziłam rozliczenie, widnieje w nim moja wpłata za XII, nie ma za XI, ale to chyba z mojej winy. Jak już wcześniej zgłaszałam nie napisałam w tytule przelewu od kogo (wysyłałam pierwszy raz). Przelew był z Rybnika. Tak czy siak będę wysyłać regularnie po dziesiątym 20zł miesięcznie, czasem może, jak uda mi się przekabacić męża, troszkę więcej. Pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczom by w tym nowym roku otworzyły się oczy, a przede wszystkim serca tych, którzy doprowadzają te wszystkie bidule do takiego stanu, a bidulom by nie było już powodu do takiego ich nazywania... Quote
kamos Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Od stycznia 2012 deklarowana przeze mnie kwota na Śledzika 20 zł. Pozdrawiam sylwestrowo-noworocznie.:BIG: Quote
Szarotka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 kamos napisał(a):Od stycznia 2012 deklarowana przeze mnie kwota na Śledzika 20 zł. Pozdrawiam sylwestrowo-noworocznie.:BIG: Bardzo dziekujemy :):) Quote
Maruda666 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Mam stałe zlecenie i nie dam rady zaznaczyć za jaki miesiąc :shake:. Nie zmienię tego, bo na pewno zapomniałabym o regularnym płaceniu :evil_lol: Śledziku pokazuj się :):) Quote
ostatniaszansa Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Maruda ... marudzisz :evil_lol: jak zlecenie stałe to nie ma sprawy i bardzo dziękujemy.:loveu: Moja prośba dotyczy osób ,które zlecenia nie mają i bywa ,że ; pominą 1 miesiąc potem wpłacają za dwa, albo za półtora, a czasami no umknie i jest np wpłata za wrzesień potem listopad i grudzień . moze zróbmy tak każdy z deklarowiczów wpisze jaka kwote zadeklarował , zrobię tabelkę i tak będzie wszystko jasne . Śledzik ma ogloszenia w Polsce i w Szwajcarii tylko tych co go by chcieli jakoś brak :-( Co jest z tymi kudłaczami szorściakami jakieś felerne czy co ? A przeciez Śledzik urodziwy . Ewa Quote
elkate Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 wysłałam swoja deklaracje 20,00 za styczeń 2012 Quote
ostatniaszansa Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Śledziku , jak tylko nam zarejestrują autko ( fundacje opp zwolnione z kosztów ...:megagrin: na początek za zaświadczenie z US - 160 zł, przegląd 98 zl , zobaczymy co wymyśli Urzad Celny i podobno oplata recyklingowa 500 zł to się nazywa zwolnienie z kasy chyba ) chętnie odwiedzimy naszego kudłacza. Ewa Quote
Recommended Posts