Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Śledzińskiego w południe :loveu:
Zachęcamy do udziału w akcji pomocy psiakom w potrzebie:lol: na stronie KarmimyPsiaki.pl , jest to pierwsza edycja akcji dla zwierząt ze schroniska w Zabrzu-Biskupicach. Każda dodatkowa osoba to szansa na więcej posiłków dla psiaków.:sabber: To nic nie kosztuje i zaglądać nie trzeba codziennie. Przyłączcie się uruchamiając łańcuszek dobroci. Pozdrawiamy:bye:

Posted

Wpłynęła deklaracja za listopad i grudzień od figi333. Szarotko przykro mi,że są takie paści , ale wierzę ,ze wszystko da się wyjaśnić ,wytłumaczyć i zaginąć nie może ( no nie powinno ) Jak się pojawiają ogloszenia o onkach czy szczeniakach to telefony sa ,no może nie jest to szaleństwo, ale... o Śledzika ciszaaaaaaaaa. a takie piękne zdjęcia są w ogłoszeniach . Ewa

Posted

mgie, wysłałam maila :)
Są ludzie, nieco nieśmiali , niewiele się udzielają towarzysko, wąskie grono przyjaciół i rodzina
Taki jestem ja, pies kudłaty, średniej wielkości a wołają do mnie Śledzik, tak mnie nazwali w schronisku
Tak sobie marzę; , nieduża rodzina, ten mój jedyny ukochany Pan a może Pani spokój, jakaś koleżanka ?
Nie jestem nudny o nie , bawić się też potrafię, za piłka pobiegnę
Tylko nie merdam ogonkiem do całe świata, bo się go trochę boję
Chodzenie na smyczy mam opanowane,
Koty - nie znam, nie spotkałem, nie ganiałem,
Dzieci toleruję, byleby mnie ,proszę za uszy i ogon nie ciągneły -to boli,
Podobno jestem w typie teriera pszenicznego, nie wiem, mam jasną ,skręcona, dłuższa sierść i bardzo ładnie się uśmiecham
Tak czekam, czekam i czekam na ten jeden telefon, na tą najważniejszą w moim życiu chwilę;
Śledzik do domku !
Śledzik lat 4,5

Tak sobie wymyśliłam na biegu do ogłoszeń oczywiście to tylko propozycja
Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Maruda 666 31.11.2011 wpłynęła od Ciebie deklaracja oraz oznakowana PL...... od Ady B. dogomaniaczkaa i Satrina , pięknie dziękujemy. Ola wpływaja , wpływaja od ciebie deklaracje , z tego połowa na Maksi . Ewa
Dzięki :) To znaczy, że za wcześniejsze miesiące też powinny były dochodzić.

Posted

co do finansów śledzika, namawiam babeczki na rozsylanie zaproszeń na pw do zajrzenia na bazarek z fantami na rzecz śledzika. jutro bazarek się kończy, ja wysłałam do swoich znajomych z róznych wątków, ale namawiam, zeby kto może, zrobił to. 5 minut, kilka pw do kilku osób. wiem z doświadczenia, że takie pw naprawde działają, przychody z bazarków powiekszają się najczęściej.

http://www.dogomania.pl/threads/218585-BI%C5%BBUTKI-%C5%9ALICZNE-BI%C5%BBUTKI-NIETYPOWE_-dla-pechowca-%C5%9Aledzika-z-Ostatniej-Szansy_do-6.12

Posted

[quote name='sleepingbyday']co do finansów śledzika, namawiam babeczki na rozsylanie zaproszeń na pw do zajrzenia na bazarek z fantami na rzecz śledzika. jutro bazarek się kończy, ja wysłałam do swoich znajomych z róznych wątków, ale namawiam, zeby kto może, zrobił to. 5 minut, kilka pw do kilku osób. wiem z doświadczenia, że takie pw naprawde działają, przychody z bazarków powiekszają się najczęściej.

http://www.dogomania.pl/threads/218585-BI%C5%BBUTKI-%C5%9ALICZNE-BI%C5%BBUTKI-NIETYPOWE_-dla-pechowca-%C5%9Aledzika-z-Ostatniej-Szansy_do-6.12

Sledzik zaprasza na bazarek. :):)