Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

linka555 napisał(a):
Witam Na forum jestem od niedawna. Nie mogę adoptować Śledzika, bo mam już 2 psy, a niedawno rodzinnie adoptowaliśmy Anika. Ale jestem zainteresowana stałą deklaracją finansową (np. 20zł) dla Śledzika, bo straszne by było gdyby znowu miał trafić do schroniska. Czy to by coś dało? I po drugie: jak to się w ogóle robi (te deklaracje i wpłaty)?

Witam Cię serdecznie Anisiowa rodzinko :-) dziękujemy, popatrz jaki nasz Śledzik szczęśliwy na wolności. Musimy mu domek znaleźć żeby już nigdy "złe" nie wróciło :-(

Posted

Śledzik był ogłaszany, może ruszyć z kolejna turą? Zdjęć i to kapitalnych mamy , opis Donki też a może coś zmodyfikować ? Kto może zrobić nowe ogłoszenia , jak trzeba zapłacę . Przyszła mi do głowy Catangel , uderzę do Niej , oczywiście jest też ogłaszany w Szwajcarii . Ewa

Posted

Witam
Bardzo bym prosiła jeszcze o wyjaśnienie co to znaczy, że ktoś pisze jakąś wiadomość by "podnieść" psiaka. Już kilka razy spotkałam się z tym na forum. Poza ty jeśli chodzi jeszcze o te deklaracje to czy są określone terminy wpłat i czy można za jednym razem wpłacić deklaracje za kilka miesięcy? Sorki, że tyle pytam, ale jestem jeszcze świeża w sprawach forum. :crazyeye:

Posted

Im częściej i więcej osób wchodzi tym wyżej jest wątek i jest dla wielu widoczny.Co do terminów wpłat deklaracji , generalnie jest dowolność, ale wydaje mi sie ,że lepiej zrobić np, na pół roku zlecenie stałe w banku i wtedy co miesiąc regularnie wpływa na konto Śledzika określona kwota, łatwiej jest to rozliczać. Ewa

Posted

Witamy na wątku Śledzika:cool1:.Jesteśmy tu przypadkowo.Nie możemy mu nie pomóc.(bardzo przypomina nam naszego Mikusia [*]przygarniętego z ulicy):loveu::loveu: Deklarujemy stałą w kwocie 20 zł. Pozdrawiamy.:bye:

Posted

ja cały czas ogłaszam Śledzika tu http://tablica.pl/oferta/twoj-wierny-przyjaciel-IDsQW3.html i udostępniam na FB np tu http://www.facebook.com/photo.php?fbid=201388933273608&set=at.166017360144099.43539.100002075096708.100001608848774&type=1#!/profile.php?id=100001608848774

kamos, dziękujemy bardzo :multi: :buzi: to naprawdę byłaby tragedia gdyby psiak, który zaczyna ufać, otwiera się i niesmiało "wierzy", że jest dobry ten świat, miał dostać z powrotem kopniaka do schroniska, zróbmy co się da żeby znalazł dom :bigcry:

Posted

Dziękuję za wyjaśnienie. Deklaruję zatem 20zł miesięcznie na konto Śledzika. Pierwszą wpłatę puszczę jeszcze w ten weekend. Fajnie by było gdyby Śledzik na święta znalazł dom.;-)

Posted

Przelew na Śledzika wysłałam dzisiaj, ale zapomniałam dopisać, że to ode mnie. Myślę, że po dacie wpłaty da się rozróżnić. Oby uzbierało się tyle ile potrzeba.:lol:

Posted

Dzięki linka555 i kamos od stycznia będzie brakowało 130 zł , mam różne, różniste fanty ma ktoś pomysł na fajny bazarek no i rozsyłamy banerek . Wznowimy wydarzenie na fb a nóż uda się cosik uciułać ? ok 3 m-cy temu zabrałyśmy z Boguszyc na badania i diagnozę Manię , była u nas 2 dni , czułam się jak ostatnia szuja odwożąc ją spowrotem . A co dopiero Śledzik . Oprócz Śledzika na płatnym dt mamy Maksi oraz 4 szczeniaki . Ewa

Posted

Będę szukać wśród znajomych nowych cioteczek dla Śledzika. A swoją drogą zapytam z czystej ciekawości dlaczego utrzymanie psiaka w dt jest takie drogie (pomijając ewentualne koszty leczenia). Czy Śledzik jest w hotelu czy w dt, czy mieszka w kojcu czy w domu?:roll:

Posted

Dalej nie wiem, czy te moje pieniądze dochodzą do Śledzińskiego. Czy ta nioznakowana wpłata to od Danuty R.?? Sprawdziłam nr konta, zgadza się, więc powinne dochodzić. Płacę końcem miesiąca po 20zł - zgadza się to?