Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, wydaje mi się, ża wpłacałam za maj i czerwiec. da radę to jakoś sprawdzić? Ostatnio tez poszedł przelew za wrzesień, pażdziernik i listopad, także będę na bierząco

EDIT:
cioteńki, w poście 690 znalazłam takie oto zestawienie:
Awit - regularne wpłaty od I-VII po 5 zł
Kaas1 - od 10 grudnia do lipca 6 wpłat po 20 zł
viola005 - (25zł), 25 (sty), 25 (luty), 25 (mar), 25 (kwi),50 (cze) za maj i czerwiec, 25 zł (lip)w lipcu będzie ostatnia wpłata;
wiolabiszop - grudzień 10zł, luty 20 zł, marzec 10 zł
OS Ewa - wpłata w grudniu 2010 r-40 zl jednorazowo oraz w czerwcu2011 r,- 40 zł wpłata jednorazowa
OS Aga - wpłata w grudniu 60 zł jednorazowo
Milka74 -od stycznia do maja po 20 zł brak wpłaty za czerwiec i lipiec
aduska1212 - XII-10 zł I-10zł, II-10 zl, IV-20zł 9 za III i IV, VI- 20 zł za V i VI
Goldenek2 -od stycznia do lipca po 40 zł
mparsley - (20zł XII), 20 (sty), 20 (luty), 20 (mar), 20 (kwi), 20 (maj), 20 (cze),20 (lipiec)
Jolanta08 - (10zł), 10 (sty), 10 (luty), 10 (mar), 10 (kwi), 10 (maj), 10 (cze), 10( lipiec)
Nevada - (20zł), 20 (sty), 20 (luty), 20 (mar), 20 (kwi), 20 (maj), 20 (cze), 20 (lipiec)
figa33 - (10zł), 5 (sty), 5 (luty), 5 (mar), 5 (kwi), 5 (maj), 5 (cze),
elkate - (20zł), 20 (sty), 20 (luty), 20 (mar), 20 (kwi), 20 (maj), 20 (cze), 20 zl ( lip)

więc jestem na bierząco. Przepraszam za zamieszanie ;)
pozdrawiam cieplutko!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viola005 i chyba wiolabiszop jeżeli dobrze pamiętam , muszę od początku prześledzić wątek . Sytuacja zaczyczna robić się nie fajna, Śledzik to pies Ostatniej Szansy -fakt, jednak nas w schronisku utrzymanie jednego podopiecznego nie kosztuje 360 zł . Deklarujący się wykruszają i trudno mieć pretensje, są psiaki w znacznie gorszej sytuacji. W hoteliku jest dłuuuuuuuuuuuugo, na ogłoszenia jeden telefon i też lipa. Spróbujemy ponownie z Szwajcarią, ale tam przeca wszystkich boguszków nie wyadoptujemy :( powtarza się sytuacja z Kropą vel Ciaputką :( Ponad rok czasu od pobytu w hoteliku w Brodnicy a potem na dt u Paji znalazła dom. Na szczęście, sytuacja w Boguszycach diametralnie się zmieniła,choć rajem to tego nazwać nie można. Jak i żadnego miejsca skupiska zwierząt. Dlatego nie wyjemy ; wyciagajmy tego czy innego psiaka. Grupy są co nieco podzielone na mniejsze, nie musza walczyć o miejsce , słabsze, starsze, chore czy grubasy są karmione oddzielnie, na szczęście mamy takie możliwości. Jeżeli sytuacja dalej tak się będzie rozwijała, deklaracje będa spadały ,niestety bedziemy musiały podjąć bolesną decyzje o powrocie Śledzika do schroniska. Jakąś cześć opłat możemy ponosić bo tak czy inaczej jakby był na miejscu, dostawałaby jedzenie, miałby opiekuna no i w razie potrzeby leczenie. ech... Ewa

Posted

policzyłam osoby z deklaracjami i wpłacające do XII'2011 miesięcznie wpływa na Śledzika 155 zł plus moja jednorazowa 20zł czyli za listopad 175 zł . Brakuje 175 zł. Fundacja pokryje koszty w wys. 85 zł czyli m-cznie brakuje, bagatelka 130 zł :( , ( nie wliczam tu tej jednorazowej ). Potem po XII' 11, ubywa nam Goldenek 2 czyli zaczyna brakować 170 zł. Nie mam pomyslu, wszak nikogo do adoptowania Śledzika nie zmusimy , to nie jest klasyczny miziaczek dla każdego kto do niego podejdzie. to psiak ,którego jak ktoś ten wyjątkowy zobaczy powie ja go kocham, on już jest mój na całe psie życie , biorę go z dobrodziejstwem inwentarza, ale takich ktosiów jest malutko... :( Ewa

Posted

Nevada , ani ja ani Agnieszka nie umiemy ani wrzucać banerków ani wstawiać zdjęć :oops: Poprosimy o tłumaczenie łopatologiczne ; banerki, są super :) Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Śledzika. Ewa i Agnieszka

Posted

klikasz na banerku prawym przyciskiem myszy, otwiera się okno, gdzie m.in. jest opcja "kopiuj", klikasz na nią, przechodzisz do edycji pierwszego postu, lub innego, który uznasz za właściwy i w wybranym miejscu (kursor tam stawiasz) znów prawy przycisk myszy, ale teraz wybierasz wklej i zrobione
jesli chcesz umieścić banerek w swoim podpisie (jak u mnie) to też robisz "kopiuj" j.w. wchodzisz na samej górze strony, po prawej w "Ustawienia", wchodzisz w "edytuj sygnaturę" (po lewej), w oknie "edytuj sygnaturę" (pośrodku ekranu) znów prawy przycisk myszy i wybierasz "wklej" i klikasz na "zapisz sygnaturę" i już

Posted

Witam Na forum jestem od niedawna. Nie mogę adoptować Śledzika, bo mam już 2 psy, a niedawno rodzinnie adoptowaliśmy Anika. Ale jestem zainteresowana stałą deklaracją finansową (np. 20zł) dla Śledzika, bo straszne by było gdyby znowu miał trafić do schroniska. Czy to by coś dało? I po drugie: jak to się w ogóle robi (te deklaracje i wpłaty)?

Posted

linka555 po pierwsze pięknie dziękujemy :) po drugie każda wpłacona kwota oddala powrót Śledzika do schroniska .Bodajże w pierwszym poście jest podany numer konta fundacji na które wpłaca się deklaracje na Śledzika, jeżeli robisz przelewy bankowe internetowe w tytule wpisujesz " deklaracja dla Śledzika od linka555 " Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Madura 666, jeszcze raz z lupa przejrzę wpłaty czy w tytule przelewu wpisujesz swój nick ? bo jest jedna wplata dokonywana regularnie ale nie wiek kto to . Ewa

Jeżeli to Danuta R, to ja. Zaraz sprawdzę, może faktycznie nie napisałam od kogo:oops:

Sprawdziłam - u mnie jest ,,darowizna dla Śledzika - maruda666" - ostatni poszedł 28X