Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Awit']Hohoho, Szwajcaria??
Ja byłam tylko w NRD na kolonii.....
A Śledzik światowiec się robi:-)[/QUOTE]

Jak patrze na fotki naszych psiakow w Szwajcarii, to az mi szkoda, ze to nie my robimy te wizyty po adopcyjne... ostatnio byly fotki Murzynka z Wloch, Zimba natomiast bawila w Belgii... niestety zdjecia z mmsow beznadziejnie wygladaja w komputerze, ale poprosze o wieksze :):):) /Agnieszka

Posted

Dzisiaj po południu dostałyśmy maila, którego obawia się chyba każdy wydający psiaka do nowego domu - pani stwierdziła, że jednak Śledzik jest psem ze "zbyt problemową przeszłością", a co za tym idzie, może być trudny na początku (o czym lojalnie i uczciwie uprzedzałyśmy) i... zrezygnowała :( Zamiast w sobotę przemieszczać się do Szwajcarii, Mały zostaje dalej w hoteliku u Donki... kompletnie się tego nie spodziewałyśmy, jest nam MEGA przykro.... potrzebujemy pomocy przy ogłaszaniu Śledzika, on nie może przecież mieć takiego pecha :(:(:( /Agnieszka

Posted

Ależ mi przykro :( ja już w serduszku się cieszyłam, że maleńkiemu się uda... :(
Prosiłabym was o to, żebyście mi napisały za ile miesięcy wiszę z opłatą, to zrobię przelew...
Trzymajcie się kochane i ty, śledzioszku. Kiedyś pojawi się dla ciebie światełko nadziei...

Posted

Ano nie za bardzo :( Nie chcemy dawac Sledzika do Szwajcarii do domu tymczasowego i dopiero pozniej szukac mu domku wlasciwego, bo dla niego to za duzy stres...cos chlopak nie ma szczescia :( Pozostaje sie cieszyc, ze pani nie odwidzialo sie a miejscu, tylko teraz... postaram sie policzyc w weekend jak wygladaja Sledzikowe finanse...no i trzeba ruszyc z ogloszeniami rowniez w PL. /Agnieszka

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Sledzio jest boski :) Mocno wierzymy, ze znajdzie. Tylko jakos ten pisany domek, go jeszcze nie wypatrzyl /Agnieszka

Wszystkie ciotki wlacznie z funia kochaly Henia, ale byl bardzo slaby odzew z ogloszen, bo czarny i taki niepozorny, ale za to jaki charakter :):)
Sledzik tez znajdzie swoj dom:):)

Posted

Sobota Śledzik miał być już daleko ode mnie....hmmmm....mam teorie co do tego,że widocznie to nie była jeszcze "ta" Pani...Co prawda powiedziałam ,to wszystko dzisiaj Śledzikowi,ale On wogóle się tym nie przejoł....spojrzał na mnie oczami które wyglądały z pod loków....a ja już wiedziałam- idziemy!No jeszcze chwilka zabieramy piłkę i oczywiście zabieramy również psią dziewczynę GaGę.GaGa jakaś dziwna,bo bez loków...ale za to czarna jak węgiel...hmmmm...posiada jeszcze inną istotną pozytywną cechę-dobrze gra w piłkę:-)....Zaczeło się szleństwo,szybkość,gonitwy...no, ja po jakimś czasie odczuwam zmęczenie.Siadam na pniu drzewa,zamykam oczy i wystawiam twarz w stronę słońca....oczywiście trwa to chwilkę ,bo już czuje ciepły język Śledzika na mojej twarzy...Wzywa mnie do dalszej zabawy....no już ,już nie ociągam się.Druga połowa meczu...psy wyrażnie mają dziką frajdę z ruchu,zabawy...no dobrze koniec.Wracamy.Psy węszą,chłonąc zapachy....Śledziku,Śledziku głuptasie:-).....to nie piłki;-)!!!Liście spadają z drzew wirując w powietrzu mienią się barwami...Śledzik wesoło podskakuje łapiąc liście.Jesień:-)

Posted

[quote name='mgie']Może ktoś wykupi pakiet ogłoszeń dla niego ???
Ja pomogę najwcześniej za tydzień.

[quote name='baster i lusi']mam wykupiony pakiet podeślijcie tekst i fotki tu http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-! i napiszcie że ode mnie.

21 pażdziernika napisałam o propozycji ogłoszeń dla Śledzika nikt nie podjął tematu.czy podesłane są dane na watek?

Posted

Mgie, sprawdzę dane adresowe jak wyciągnę rachunek za hotelik , chyba to woj. mazowieckie. Donka chyba zajęta i nie odbiera tel bo byloby szybciej. Tak Śledzik bedzie ogłaszany tu w Polsce , ale to nie takie pitu,pitu. To musi byc ktoś kto ma cieprliwość i własnie chce tylko Śledzika , tak jak donka będzie musial pozyskac jego zaufanie, milośc i przywiązanie. to nie jest pies ,który podbiegnie do każdego będzie radośnie merdal ogonkiem. Jego ludzie zawiedli , nie raz. A my idziemy na przedadopcyjna w sprawie Reksa. Rodzina z dziećmi . Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Jego ludzie zawiedli , nie raz. A my idziemy na przedadopcyjna w sprawie Reksa. Rodzina z dziećmi . Ewa

Zanim będą ogłoszenia z bazarku, zrobię sama pakiet.

Kiedy ta wizyta ? :kciuki: