Mysza2 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 jak Śledzik już na walizkach to może mnie nie pogoni jak zaproszę na bazarki :oops::oops: http://www.dogomania.pl/threads/215571-wst%C4%85p-kup-du%C5%BCo-dobrego-dla-Rokiego-do-11.10.-22-00 http://www.dogomania.pl/threads/215659-Dalekowschodnie-klimaty-i-nie-tylko-dla-Szafranka-do-12.10.-godz-22-00 Quote
ostatniaszansa Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Awit']Hohoho, Szwajcaria?? Ja byłam tylko w NRD na kolonii..... A Śledzik światowiec się robi:-)[/QUOTE] Jak patrze na fotki naszych psiakow w Szwajcarii, to az mi szkoda, ze to nie my robimy te wizyty po adopcyjne... ostatnio byly fotki Murzynka z Wloch, Zimba natomiast bawila w Belgii... niestety zdjecia z mmsow beznadziejnie wygladaja w komputerze, ale poprosze o wieksze :):):) /Agnieszka Quote
_Goldenek2 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziewczyny proszę o pomoc dla 2 ślicznych suń i 5 szczeniaczków :-(. To bazarek cegiełkowy http://www.dogomania.pl/threads/2157...czeniak%C3%B3w Quote
Szarotka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Wlasnie wplacilam 30 zlo. na Sledzika. Quote
Maruda666 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Może Śledziński już na swojej kanapie :) :) ?? Quote
ostatniaszansa Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Dzisiaj po południu dostałyśmy maila, którego obawia się chyba każdy wydający psiaka do nowego domu - pani stwierdziła, że jednak Śledzik jest psem ze "zbyt problemową przeszłością", a co za tym idzie, może być trudny na początku (o czym lojalnie i uczciwie uprzedzałyśmy) i... zrezygnowała :( Zamiast w sobotę przemieszczać się do Szwajcarii, Mały zostaje dalej w hoteliku u Donki... kompletnie się tego nie spodziewałyśmy, jest nam MEGA przykro.... potrzebujemy pomocy przy ogłaszaniu Śledzika, on nie może przecież mieć takiego pecha :(:(:( /Agnieszka Quote
aduska1212 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ależ mi przykro :( ja już w serduszku się cieszyłam, że maleńkiemu się uda... :( Prosiłabym was o to, żebyście mi napisały za ile miesięcy wiszę z opłatą, to zrobię przelew... Trzymajcie się kochane i ty, śledzioszku. Kiedyś pojawi się dla ciebie światełko nadziei... Quote
Szarotka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 To faktycznie nie za bardzo .............. Quote
ostatniaszansa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Ano nie za bardzo :( Nie chcemy dawac Sledzika do Szwajcarii do domu tymczasowego i dopiero pozniej szukac mu domku wlasciwego, bo dla niego to za duzy stres...cos chlopak nie ma szczescia :( Pozostaje sie cieszyc, ze pani nie odwidzialo sie a miejscu, tylko teraz... postaram sie policzyc w weekend jak wygladaja Sledzikowe finanse...no i trzeba ruszyc z ogloszeniami rowniez w PL. /Agnieszka Quote
Szarotka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 "Moj" Henio siedzial u funi ponad 1.5 roku. Sledzik tez znajdzie swojego amatora. Quote
ostatniaszansa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Sledzio jest boski :) Mocno wierzymy, ze znajdzie. Tylko jakos ten pisany domek, go jeszcze nie wypatrzyl /Agnieszka Quote
Szarotka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Sledzio jest boski :) Mocno wierzymy, ze znajdzie. Tylko jakos ten pisany domek, go jeszcze nie wypatrzyl /Agnieszka Wszystkie ciotki wlacznie z funia kochaly Henia, ale byl bardzo slaby odzew z ogloszen, bo czarny i taki niepozorny, ale za to jaki charakter :):) Sledzik tez znajdzie swoj dom:):) Quote
mgie Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Może ktoś wykupi pakiet ogłoszeń dla niego ??? Ja pomogę najwcześniej za tydzień. Quote
baster i lusi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='mgie']Może ktoś wykupi pakiet ogłoszeń dla niego ??? Ja pomogę najwcześniej za tydzień. mam wykupiony pakiet podeślijcie tekst i fotki tu http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-! i napiszcie że ode mnie. Quote
Donka5 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Sobota Śledzik miał być już daleko ode mnie....hmmmm....mam teorie co do tego,że widocznie to nie była jeszcze "ta" Pani...Co prawda powiedziałam ,to wszystko dzisiaj Śledzikowi,ale On wogóle się tym nie przejoł....spojrzał na mnie oczami które wyglądały z pod loków....a ja już wiedziałam- idziemy!No jeszcze chwilka zabieramy piłkę i oczywiście zabieramy również psią dziewczynę GaGę.GaGa jakaś dziwna,bo bez loków...ale za to czarna jak węgiel...hmmmm...posiada jeszcze inną istotną pozytywną cechę-dobrze gra w piłkę:-)....Zaczeło się szleństwo,szybkość,gonitwy...no, ja po jakimś czasie odczuwam zmęczenie.Siadam na pniu drzewa,zamykam oczy i wystawiam twarz w stronę słońca....oczywiście trwa to chwilkę ,bo już czuje ciepły język Śledzika na mojej twarzy...Wzywa mnie do dalszej zabawy....no już ,już nie ociągam się.Druga połowa meczu...psy wyrażnie mają dziką frajdę z ruchu,zabawy...no dobrze koniec.Wracamy.Psy węszą,chłonąc zapachy....Śledziku,Śledziku głuptasie:-).....to nie piłki;-)!!!Liście spadają z drzew wirując w powietrzu mienią się barwami...Śledzik wesoło podskakuje łapiąc liście.Jesień:-) Quote
Awit Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Dobrze, że teraz pani zrezygnowała a nie po adopcji. Widocznie Śledzik ma zostać w Polsce. Quote
baster i lusi Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='mgie']Może ktoś wykupi pakiet ogłoszeń dla niego ??? Ja pomogę najwcześniej za tydzień. [quote name='baster i lusi']mam wykupiony pakiet podeślijcie tekst i fotki tu http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-! i napiszcie że ode mnie. 21 pażdziernika napisałam o propozycji ogłoszeń dla Śledzika nikt nie podjął tematu.czy podesłane są dane na watek? Quote
baster i lusi Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 mgie napisał(a):Już wysłane. dziękuję:lol::lol: Quote
mgie Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Potrzebuję dokładną nazwę miejscowości i woj, w którym jest Śledzik. Quote
Szarotka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 To pewnie teraz oglaszacie Sledzika .......... Quote
ostatniaszansa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Mgie, sprawdzę dane adresowe jak wyciągnę rachunek za hotelik , chyba to woj. mazowieckie. Donka chyba zajęta i nie odbiera tel bo byloby szybciej. Tak Śledzik bedzie ogłaszany tu w Polsce , ale to nie takie pitu,pitu. To musi byc ktoś kto ma cieprliwość i własnie chce tylko Śledzika , tak jak donka będzie musial pozyskac jego zaufanie, milośc i przywiązanie. to nie jest pies ,który podbiegnie do każdego będzie radośnie merdal ogonkiem. Jego ludzie zawiedli , nie raz. A my idziemy na przedadopcyjna w sprawie Reksa. Rodzina z dziećmi . Ewa Quote
mgie Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ostatniaszansa napisał(a): Jego ludzie zawiedli , nie raz. A my idziemy na przedadopcyjna w sprawie Reksa. Rodzina z dziećmi . Ewa Zanim będą ogłoszenia z bazarku, zrobię sama pakiet. Kiedy ta wizyta ? :kciuki: Quote
Recommended Posts