Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']I co tam u Sledzika ??[/QUOTE]
Śledzik odnalazł się jako gracz w piłkę:-).Uwielbia....podrzuca,łapie,z wyskoku,z miejsca,z rozbiegu.....:-)

Posted

Donko a gdzie zdjęcia Śledzika na boisku ? :) Rozkręcil się, widzę na całego . Kolega Śledzika - Szoti, też sie rozkręcił, długo to trwało, zwykle podobnie jak Śledzik przy ścianie , no może po nosku smyranie. A teraz... brzuchol do głaskania wystawia kołami do góry :) Ewa

Posted

Wyglada na to, ze Sledziu znalazl swoj domeczek :):):) Bedzie mieszkal w domu z duzym ogrodem nad jeziorem jakimstam.... do dyspozycji bedzie nowa pani oraz mala, przyjazna sunia! Dogadujemy wlasnie szczegoly wyjazdu, a wszyscy trzymaja kciuki, aby dobrze poszlo, HURRA/Agnieszka

Posted

Tylko jak jest "śledzik" po francusku? :diabloti:

u nas na wsi jest facet nazwisku Śledzik, reperuje samochody, a jego sasaid nazywa się Mydło :razz:

Posted

Sledzinski bedzie sie nazywal BOUNTY (nie sadze, aby to bylo doslowne tlumaczenie;). Nie wiem czy to jakiestam jezioro jest w czesci francuskiej czy niemieckiej - ale sprawdze, zeby Donka wiedziala jakie tasmy jezykowe mu teraz puszczac./Agnieszka

Posted

[quote name='elkate']oby nie poszedł na "doświadczenia" i tym podobne[/QUOTE]

o matko, no prosze... temat wyjazdow do Szwajcarii z pomoca Brigitte byl juz walkowany tysiace razy... juz mi sie nie chce po raz kolejny. /Agnieszka

Posted

Byłoby fantastycznie gdyby Śledziowi w końcu się udało, tym bardziej, że z ogromnym żalem zawiadamiam iz ze względu na moją tragiczną sytuację finansową nie mogę dalej opłacać dek. stałej dla Śledzia - przepraszam...