Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marudo 666 przepraszam ale jak to u nas coś wypadlo i nie bylo to miłe , dzisiaj jedziemy na wizyte przedadopcyjną jak damy rade fizycznie zrobimy zdjęcia, opisy i ceny fantów na bazarek . Śledzikowi stałych deklaracji brakuje 85 zł .
Myślę o allegro i pal diabli jakieś tam opłaty to są grosze i my z Agnieszką je pokryjemy z własnej kieszeni. 3krotnie wysyłałaśmy dokumenty jako opp i nic. Ewa

Posted

dziewczyny ważne:
mam kumpla, który pracuje na allegro i jak mu opowiedziałam, że macie kłopot, tro się zdziwił, bo takie rzeczy idą z automatu ponoć. napiszcie mi na mejla lub pw, co i na jaki adres wysyłałyści. albo na mejla mi forwardujcie te mejle do allegro, postaram się pomóc.

Posted

hyh, jak je znajde, bo to daaawno bylo. teraz krsu aktualnego nie mam, musialabym pojechac po niego, najwczesniej moge w piatek. z automatu to bynajmniej nie idzie, postaram sie dokopac do maili, ktore pisalam. konto na allegro mamy, charytatywne to byl problem nie do przeskoczenia /Agnieszka

Posted

duze halo na Facebooku pomoglo - pani jest zainteresowana adopcja Sledzinskiego ! :):):) Potrzebne beda tylko informacje odnosnie zachowania Sledziuna z innymi zwierzatkami, bo w nowym domku sa dwa koty, schit zu, nowofunland, rybki i papuga, czyli takie mini zoo..... /Agnieszka

Posted

[quote name='sleepingbyday']czekajcie, czekajcie - a śledziu to nie jest kawał gryzacej choelry, jak mój tymczas? i pani jego chce? to może zechce też mojego tymczasa!?!?!?![/QUOTE]

Bedziemy rozmawiac dokladnie dzisiaj wieczorem - Sledziu nie jest gryzaca cholera... tylko troszke.... Pani na razie wyrazila zainteresowanie, wiec powoli, spokojnie... leciutki trzymamy kciuki..../Agnieszka

Posted

Trochę mnie nie było na dogo, ale oczywiście potwierdzam moją deklarację stałą na Śledzia (zaraz zrobię przelew za czerwiec i lipiec), tylko nie zgodza mi się troszkę rozliczenie...bo wpłacam na chłopaka po 20,-zeta, a odnotowane jest 2x po 10,- :niewiem:

Posted

figa33 20zł
Goldenek2 40zł
Nevada 20zł (do końca roku)
Paja 10zł wycofała deklarację
szarotka 20zł
elkate 20zł
Maruda666 20zł
OS Ewa 5zł
Julia Wielogorska 20zł (konto wysłane)
Awit 10zł
aduska1212 10zł
sbd 10 zł
Jolanta08 10 zł
nikki 10 zł
mparsley 20 zł
kaas1 20 zł
milka74 20 zł
-------------------------
285 zl -potwierdzone, brakuje 65 zł stałych deklaracji

viola005 25 zł - w lipcu ostatnia wpłata ,
tak wygląda sytuacja na dzień 05.07.2011 godz. 20.31

za okres 13.06.2011 do 12.07.2011 trzeba zapłacić za hotel u Donki 360 zł
EWa

Posted

[quote name='milka74']Trochę mnie nie było na dogo, ale oczywiście potwierdzam moją deklarację stałą na Śledzia (zaraz zrobię przelew za czerwiec i lipiec), tylko nie zgodza mi się troszkę rozliczenie...bo wpłacam na chłopaka po 20,-zeta, a odnotowane jest 2x po 10,- :niewiem:[/QUOTE]

Si, przepraszamy, juz poprawione - Milka74 wplaca o 20zl :) dziekujemy /Agnieszka

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Ha , klepanie w klawiature coś jednak daje, mamy pierwszy odzew na fb z za tym i grosz nie taki mały :) :)[/QUOTE]

Czy Ty próbujesz mi zrobić na złość czy tylko mi się zdaje? Rozumiem ,ze chcesz przenieś atmoswere z tamtego wątku tutaj?

Posted

[quote name='Paja']Czy Ty próbujesz mi zrobić na złość czy tylko mi się zdaje? Rozumiem ,ze chcesz przenieś atmoswere z tamtego wątku tutaj?[/QUOTE]

Paulino, ja za duża "dziewczynka" jestem na takie głupoty i przepychanki. Dajmy już pokój. Cieszmy się ,że jest jakiś odzew na fb. A,że mam nadal wątpliwości co do domu Kropy, mam prawo do takich odczuć. Było nie było rozmawiałam z Panią, która ja adoptowala. Ale tu wątek Śledzia i jemy teraz kibicujmy .
Wszystkie wady oczywiście i zalety oprócz urody Śledzika Pani nim zainteresowana zna. Teraz Jej ruch. Postanowilyśmy z Agnieszką zareklamować go w Szwajcarii, ale to jeszcze moment. Ewa

Posted

Niewazne.... tutaj jest watek Sledzinskiego - pierwsze wplaty z akcji FB juz sa na koncie, zobaczymy ile bedzie dzisiaj. Cieszymy sie z odzewu i czekamy, co powie Pani wstepnie zainteresowana (nie ukrywalam jego charakteru itp, wiec pewnie musi pomyslec) /Agnieszka