Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, to faktycznie kawał drogi.
I trasa mało uczęszczana.
Ma ktoś jakiś pomysł ?
Czy trzeba będzie myśleć o płatnym transporcie ?

Posted

[quote name='Dogo07']Dostałam pw od mparsley, potwierdza miesieczna deklaracje na 20 zł.

Dziękujemy :multi::multi::multi: . Jutro mamy sporo pracy w Boguszycach . jak wrócimy bierzemy sie za sprawę transportu . Jeżeli dobrze policzyłam bez dwóch osób, które jeszcze nie potwierdzily deklaracji stałych ( dotychczasowo wpłacanych ) brakuje 105 zł. Ewa

Posted

Aha, z postu viola005, wywnioskowałam że ona jeszcze ma pieniążki na wpłaty deklaracji za mc lipiec a potem już nie może się deklarować.

Posted

Już powróciłam a jak by było z transportem gdzieś do Warszawy? Mój znajomy jak pytałam jeżdzi w tamte rejony,ale nie wiem kiedy teraz będzie jechać musiała bym popytać jak nie to przez gumatree to postaram sie załatwić tylko pewnie bedzie trzeba dorzucić do paliwa 50-70zł

Posted

Problem w tym ,że teraz nie mogę wziąć urlopu, żeby pojechać po Śledzika . Raczej jego przewóz widziałabym w klatce/kontenerze i dla jego bezpieczeństwa i dla osoby przewożącej. Do 12 lipca musimy załatwić transport. Ewa

Posted

potwierdzam kontynuację mojego płacenia deklaracji 20 zł ( mało, ale mam kilka piesków ze stałymi deklaracjami i żadnemu nie odmówiłabym...). Jutro przeleję, dopiero wróciłam z urlopu

Posted

Jednorazowe :
OS Ewa 30zł
Julia Wielogorska 50zł
baster i lusi 10zł
kundelkowa skarpeta 70 zł
-----------------------------
razem 160 zł

deklaracje stałe 285 zł
jednorazowe 165 zł
------------------------
razem 450 zł
oraz
vioola005 za lipiec 20 zł = 470 zł - 360 ( hotelik ) pozostanie 110 zł

wpłyneły wpłaty od;
Avit, SBD,Maruda666,Skarpeta Kudłaczy, Julia Wielogórska, Baster i Lusi, Aduska1212. Ja wpłacę do 10 lipca 40 zł ( jednorazowa 35 zł ). Opłacamy po 12 lipca hotelik u Donki - 360 zł . Tak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy. Dodam na pocieszenie,że nasz inny półdzikusek Fifko ,który uznaje tylko opiekunkę (nawet jej daje się Jej wziąć na ręce, ale zajęło Jej to 3 m-ce) mimo ,iż nie nadaje się w obecnej sytuacji do adopcji jedzie do Szwajcarii . Do trenera-behawiorysty i Ona będzie go przygotowywała do adopcji. Fundacja nie ponosi tu żadnych kosztów, bowiem za przygotowanie psa ; paszport ,szczepienia, odrobaczenie przed podróżą oraz koszty transportu zwracają szwajcarzy. Niestety takich szans nie dostał Śledzik, a był reklamowany również szwajcarom. Po dalszej socjalizacji u Paji ponowimy próby i będzie ogłaszany nie tylko w Polsce ale i do Szwajacarii. Czyli czas ruszyć z bazarkami a przede wszystkim a transportem na co mamy 9 dni a i ten za darmo nie będzie. Ewa

Posted

jak nikt się do jutra nie zgłosi to ja zrobię bazarek,tylko będę potrzebować zdjęcia i teksty z cena minimalna.Oraz kogos kto pomoze rozsyłać ,albo chociaż wezmie w podpis.

Posted

Paulino, zdjęcia i opisy zrobimy w poniedziałek z cenami nigdy nic nie rozsyłałam , kiedyś bazarek robiła nam Anna33 teraz poza zasiegiem netu na urlopie i ona rozsyłała. My potwierdzałyśmy wpłaty i robiłyśmy wysyłki. cienkie jesteśmy w tych sprawach ; banerki itp. Na początek różności dla psów i ksiązki A.Dobrzyńskiego"Mój pies musi być zdrowy ". Na allegro 3 krotnie wysyłałyśmy nasz krs i za każdym razem ginął tak więc nie mamy bezpłatnego. Spróbujemy raz jeszcze. Transport szukamy na wątku trans. ? Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa'][FONT=Calibri]DEKLARACJE STAŁE ŚLEDZIK[/FONT]
[FONT=Calibri]Mikoada 10 zł = brak wpłat od XII’10[/FONT]
[FONT=Calibri]Rodzice mikoady 10 zł = brak wpłat od XII’10[/FONT]
[FONT=Calibri]Kmurdz 15 zł = brak wpłat od XII’10,[/FONT]
[FONT=Calibri]Ania1 10 zł = brak wpłat od XII’10 [/FONT]
[FONT=Calibri]Awit 10 zł co drugi m-c = regularne wpłaty [/FONT]
[FONT=Calibri]Kaas1 20 zł = brak wpłat II, III , niższa wpłata V- 10 zł, [/FONT]
[FONT=Calibri]Violoa005 25 zł = od XII do IV’11 po 25 brak wpłaty V’11 [/FONT]
[FONT=Calibri]Nevada 20 zł = regularne wpłaty I- V'11 po 20 zl[/FONT]
[FONT=Calibri]Wiolabiszop 10 zł przez 6 m-cy ,= XII wpłata za XII i I , II, III, IV ok. brak wpłaty V’11[/FONT]
[FONT=Calibri]Aduska1212 10 zł = XII i I opłacone, brak wpłaty II, w III opłacone za III i IV, V- brak wpłaty [/FONT]
[FONT=Calibri]Goldenek2 40 zl = regularne wpłaty I- V'11 po 40 zl [/FONT]
[FONT=Calibri]Mparsley 20 zl = I,II,III po 20 zł IV- 10 zł, V’20 zł[/FONT]
[FONT=Calibri]Figa 33 5 zl I-V’11 regularne wpłaty I-V'2011 po 5 zl[/FONT]
[FONT=Calibri]Elkate 20 zl I-V’11 = regularne wpłaty I-V'2011 po 20 zl[/FONT]
[FONT=Calibri]Milka74 20 zł = I-20zł, II- 10zł, III-10 zł, IV -20 zł, V-20 zł[/FONT]
[FONT=Calibri]Jolanta08 10 zl = regularne wpłaty I-V'2011 po 10 zl[/FONT]
[FONT=Calibri]Agnieszka z OS 10 zl ( 6 m-cy ) = wpłata jednorazowa w XII’10 [/FONT]
[FONT=Calibri]Ewa z OS 5 zł ( 6 m-cy ) = wpłata jednorazowa I’11- 25 z plus 40 zł – XII’10 [/FONT]

[FONT=Calibri]SPADEK po BRUNIE 920 zł [/FONT]
[FONT=Calibri]Łącznie do 31 maja 2011 wpłynęło= 2.155 zł wydano 1800 zł pozostało = 355 zł [/FONT]
[FONT=Calibri]Wpłaty ;[/FONT]
[FONT=Calibri]XII’10 = 1175 zł , I’11 +=235 zł II’2011 = 190 zł, III’2011 = 180 zł IV’11 = 210 zł, V’11 = 165 zł , [/FONT]
[FONT=Calibri]Opłaty za hotelik 13.12.10- 12.05.2011 uregulowane po 360 zł m-cznie [/FONT]
Witam, na małego płacę od 08.12.2010, a nie od stycznia 2011, proszę to sprawdzić.

Posted

Prosze napiszcie mi co mam napisać w rozliczeniach na pierwszej stronie, bo dla mnie te sprawy finansowe są prowadzone troche chaotycznie i nijak nie moge się w tym połapać :roll:.