ostatniaszansa Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Dzięki Paja za zaproszenie. Niestety nie pomoge, właśnie próbuje wyczarowac deklaracje na sunie ze schronu :( i nie mam nic :( bieda , biedzie pomoże, po 1 lipca jednorazowo 25 zł tylko gdzie i do kogo ? Bo na stanie mam insze no głównie boguszki i co jakiś czas na akcję sterylkową Soemy. Ewa Quote
Paja Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Katcherine napisał(a):Taka mala mysl...powinien byc bazarek z ogloszeniami w gazetach papierowych ;)...pewnie duzo osob by skorzystalo ;)...a ze Paja jest bardzo solidna. Tak tylko pisze mysl co do ewentualnego bazarku... yyy co masz namyśli pisząc gazety papierowe?ze powinno to być w prasie?czy jak? Rozliczenie potwierdzone: figa33 20zł _Goldenek2 40zł Nevada 20zł (do końca roku) Paja 10zł szarotka 20zł elkate 20zł Maruda666 20zł OS Ewa 5zł ----------------------------- 150zł Jednorazowe : OS Ewa 30zł Quote
danavas Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 kurde...sory paja...ja się właśnie zadeklarowałam ....znowu...nie wyrobie z finansami.....a mam jednego pilnego...a posiada on tylko 10 zł stałych.......ale zapisze chłopaka i będę podnosić.... Quote
ostatniaszansa Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 no to czekamy na potwierdzenie dalszych wpłat od violi005 i Jolanty08, kaas1 i chyba mparsley oraz milki74 . Jeżeli dobrze policzyłam byloby tego 95 zł. Ewa Quote
Katcherine Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 tak- chodzi o wydania papierowe bo o ile sie orientuje sporo gazet juz ma tez wydania internetowe... Nie wszyscy sa zkomputeryzowani, nie wszyscy przyjma psa do domu, ale czasami moze latwiej bedzie zorganizowac pomoc , rozpowszechnic informacje o psie... Paja zorientowalabys sie czy to wogole ma sens , jakie koszty i czy sie oplaca? Jak by taki bazarek byl to z wielka przyjemnoscia skorzystalabym np ja. Np. moja mama czesto referuje mi bezdomne psiaki z Warszawskiej gazety Metro ;). Gdyby wybrac np. Torun, Krakow, Warszawa, Wroclaw, Poznan, Gdansk- lub inne miasta- po jednym tytule z kazdego miasta gazety powszechnej i zobaczyc jak oglaszac psiaki? A zestaw np. 3 ogloszen z 3 wybranych miast/ tytulow... Quote
pikola Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dziekuje za zaproszenie ale juz nie dam rady nawet jednorazowej.:shake:Przepraszam, ale tylko dzis dostalam zaproszenia na 3 watki.. Quote
Paja Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ja też chciałam dodać do metra,ale nie wiem jak czasem swoje tymczasy dodaje do wrocławskiej i wyborczej raz się pojawiają a raz nie. Myślałam też o jakiś spocie reklamowym,ale to już sporo kosztuje,ale tez daje spore 99% szanse. Quote
Katcherine Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 spot reklamowy to chyba za duze koszty-to juz bardzo duza fundacja moze by byla w stanie udzwignac koszty- ale zwykle ogloszenia jak najbardziej. coz- nic nie wadzi zapytac i sprobowac :). Jak skonczysz bazarek ten co teraz masz to ja bym chciala sprobowac z Topazem- jego ogloszeniami? Quote
Paja Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 No właśnie nie wiem jak to zrobić ,ale koniecznie chciała bym conieco pokazać w telewizji. na zasadzie zdjęcie i tekst + tekst czytany (ten sam),ale jak narazie muszę zakończyć ten bazarek i chociaż na 3 dniu urlopu wyskoczyć. Quote
Julia Wielogorska Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 ja wplace 50 zl . tylko napisz nr konta Quote
Paja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):Haniu ja wplace 50 zl . tylko napisz nr konta Dziękujemy,zaraz zorientuję się na czyje konto i póżniej podeślę. Rozliczenie potwierdzone: figa33 20zł _Goldenek2 40zł Nevada 20zł (do końca roku) Paja 10zł szarotka 20zł elkate 20zł Maruda666 20zł OS Ewa 5zł Julia Wielogorska 20zł (konto wysłane) ----------------------------- 175zł Jednorazowe : OS Ewa 30zł Julia Wielogorska 30zł baster i lusi 10zł (konto wysłane) Quote
Paja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Skończyły się deklaracje ,albo zbierzemy je wspólnymi siłami na nowo albo schron. Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Paja napisał(a):Skończyły się deklaracje ,albo zbierzemy je wspólnymi siłami na nowo albo schron. Paju jestem na zaproszenie .podaj konto mało bo mało ale 10 zł wyskrobię.:oops: Quote
Paja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 baster i lusi napisał(a):Paju jestem na zaproszenie .podaj konto mało bo mało ale 10 zł wyskrobię.:oops: Dziękujemy serdecznie,rozumiem iz to wpłata jednorazowa? Juz wysyłam konto. Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 baster i lusi napisał(a):Paju jestem na zaproszenie .podaj konto mało bo mało ale 10 zł wyskrobię.:oops: Paja napisał(a):Dziękujemy serdecznie,rozumiem iz to wpłata jednorazowa? Juz wysyłam konto. przykro mi :oops:ale jednorazowa:placz:.mam psiaka w hotelu i deklaracje sie wykruszają.grosik już poleciał:lol: Quote
Paja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):ja co mies moge 20 zł wpłacac. Dziękujemy serdecznie :) Quote
Awit Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Czyli Śledzik będzie jechał do Paji, gdzie ma szansę na większą socjalizację? Jak zmienia się miejsce pobytu psu to deklarowicze się wycofują? Bo nie rozumiem, ćzemu pytacie czy moja deklaracja aktualne? Aktualna bez względu na to czy u Donki czy u Paji. Oczywiście wolałabym już nie wpłacać, wiadomo i kasy nie za dużo i mógłby już w końcu być w domu:-) Mam nadzieję, że Paja zrobi z nim porządek i chłopak szybko znajdzie swój dom:-) Quote
aduska1212 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 cioteńki ja oczywiście nadal będę wpłacała na Śledziocha, przepraszam, że mnie tu nie ma, ale dobija mnie sesja :( i mam pytanie, czy naprawdę nie wpłaciłam za luty? wydawało mi się, że wpłacałam do tej pory regularnie... Jeżeli nie wpłaciłam napewno, to ureguluję to w lipcu. Quote
Recommended Posts