Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dzięki Paja za zaproszenie. Niestety nie pomoge, właśnie próbuje wyczarowac deklaracje na sunie ze schronu :( i nie mam nic :(

bieda , biedzie pomoże, po 1 lipca jednorazowo 25 zł tylko gdzie i do kogo ? Bo na stanie mam insze no głównie boguszki i co jakiś czas na akcję sterylkową Soemy. Ewa

Posted

Katcherine napisał(a):
Taka mala mysl...powinien byc bazarek z ogloszeniami w gazetach papierowych ;)...pewnie duzo osob by skorzystalo ;)...a ze Paja jest bardzo solidna. Tak tylko pisze mysl co do ewentualnego bazarku...

yyy co masz namyśli pisząc gazety papierowe?ze powinno to być w prasie?czy jak?

Rozliczenie potwierdzone:

figa33 20zł
_Goldenek2 40zł
Nevada 20zł (do końca roku)
Paja 10zł
szarotka 20zł
elkate 20zł
Maruda666 20zł
OS Ewa 5zł
-----------------------------
150zł

Jednorazowe :
OS Ewa 30zł

Posted

kurde...sory paja...ja się właśnie zadeklarowałam ....znowu...nie wyrobie z finansami.....a mam jednego pilnego...a posiada on tylko 10 zł stałych.......ale zapisze chłopaka i będę podnosić....

Posted

tak- chodzi o wydania papierowe bo o ile sie orientuje sporo gazet juz ma tez wydania internetowe...
Nie wszyscy sa zkomputeryzowani, nie wszyscy przyjma psa do domu, ale czasami moze latwiej bedzie zorganizowac pomoc , rozpowszechnic informacje o psie...

Paja zorientowalabys sie czy to wogole ma sens , jakie koszty i czy sie oplaca? Jak by taki bazarek byl to z wielka przyjemnoscia skorzystalabym np ja.
Np. moja mama czesto referuje mi bezdomne psiaki z Warszawskiej gazety Metro ;).

Gdyby wybrac np. Torun, Krakow, Warszawa, Wroclaw, Poznan, Gdansk- lub inne miasta- po jednym tytule z kazdego miasta gazety powszechnej i zobaczyc jak oglaszac psiaki?

A zestaw np. 3 ogloszen z 3 wybranych miast/ tytulow...

Posted

Ja też chciałam dodać do metra,ale nie wiem jak czasem swoje tymczasy dodaje do wrocławskiej i wyborczej raz się pojawiają a raz nie.
Myślałam też o jakiś spocie reklamowym,ale to już sporo kosztuje,ale tez daje spore 99% szanse.

Posted

spot reklamowy to chyba za duze koszty-to juz bardzo duza fundacja moze by byla w stanie udzwignac koszty- ale zwykle ogloszenia jak najbardziej.
coz- nic nie wadzi zapytac i sprobowac :).

Jak skonczysz bazarek ten co teraz masz to ja bym chciala sprobowac z Topazem- jego ogloszeniami?

Posted

No właśnie nie wiem jak to zrobić ,ale koniecznie chciała bym conieco pokazać w telewizji.
na zasadzie zdjęcie i tekst + tekst czytany (ten sam),ale jak narazie muszę zakończyć ten bazarek i chociaż na 3 dniu urlopu wyskoczyć.

Posted

Julia Wielogorska napisał(a):
Haniu ja wplace 50 zl . tylko napisz nr konta

Dziękujemy,zaraz zorientuję się na czyje konto i póżniej podeślę.

Rozliczenie potwierdzone:

figa33 20zł
_Goldenek2 40zł
Nevada 20zł (do końca roku)
Paja 10zł
szarotka 20zł
elkate 20zł
Maruda666 20zł
OS Ewa 5zł
Julia Wielogorska 20zł (konto wysłane)
-----------------------------
175zł

Jednorazowe :
OS Ewa 30zł
Julia Wielogorska 30zł
baster i lusi 10zł (konto wysłane)

Posted

baster i lusi napisał(a):
Paju jestem na zaproszenie .podaj konto mało bo mało ale 10 zł wyskrobię.:oops:

Dziękujemy serdecznie,rozumiem iz to wpłata jednorazowa?
Juz wysyłam konto.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Paju jestem na zaproszenie .podaj konto mało bo mało ale 10 zł wyskrobię.:oops:

Paja napisał(a):
Dziękujemy serdecznie,rozumiem iz to wpłata jednorazowa?
Juz wysyłam konto.

przykro mi :oops:ale jednorazowa:placz:.mam psiaka w hotelu i deklaracje sie wykruszają.grosik już poleciał:lol:

Posted

Czyli Śledzik będzie jechał do Paji, gdzie ma szansę na większą socjalizację?
Jak zmienia się miejsce pobytu psu to deklarowicze się wycofują?
Bo nie rozumiem, ćzemu pytacie czy moja deklaracja aktualne?
Aktualna bez względu na to czy u Donki czy u Paji.
Oczywiście wolałabym już nie wpłacać, wiadomo i kasy nie za dużo i mógłby już w końcu być w domu:-)
Mam nadzieję, że Paja zrobi z nim porządek i chłopak szybko znajdzie swój dom:-)

Posted

cioteńki ja oczywiście nadal będę wpłacała na Śledziocha, przepraszam, że mnie tu nie ma, ale dobija mnie sesja :(
i mam pytanie, czy naprawdę nie wpłaciłam za luty? wydawało mi się, że wpłacałam do tej pory regularnie... Jeżeli nie wpłaciłam napewno, to ureguluję to w lipcu.