Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Calibri]Awit, Kaas1 , Violoa005 ,[/FONT][FONT=Calibri]Wiolabiszop ,[/FONT][FONT=Calibri]Aduska1212 , [/FONT][FONT=Calibri]Mparsley ,[/FONT][FONT=Calibri]Elkate , [/FONT][FONT=Calibri]Milka74 , [/FONT][FONT=Calibri]Jolanta08 ( jeżeli coś pomyliłam przepraszam ) - wszystkie te osoby uprzejmie proszę o potwierdzenie czy nadal deklarują wsparcie dla Śledzika ? [/FONT]
[FONT=Calibri]Im szybciej pojedzie do Paji tym bardziej zwiekszają sie jego szanse na dalsza socjalizacje no i w efekcie adopcję. Ja deklaruję po 5 zł i jednorazowo w lipcu 30 zl . [/FONT]
[FONT=Calibri]Szarotko to ,że my prosimy o prowadzenie wątków, rozliczeń itp . to nie z wygody , lenistwa, ale z faktu,że ogrom czasu poświecamy na walkę o przetrwanie naszego przytuliska gdzie obecnie przebywa ( od dzisiaj o 4 wiecej ) 443 psy. Te cztery to podrzutki, chyba w drodze do kościoła na mszę ? Jeden( szczeniak ok 4 -5 m-czny cud ,że zyje , został przerzucony przez siatke ogrodzenia na wybieg z psami, a tam psy są. Mamy sporo starszych psów a za tym idą choroby , jakoś chętnych weterynarzy do pracy wolontarystycznej ani widu ani słychu . Leki weterynaryjne wszyscy wiemy tanie nie są, a psu ,którego bola jak diabli stawy czy z ropiejącym uchem nie powiemy - poczekaj bo mamy mało kasy. Muszą dostać leki. Nie mówiąc o warunkach co rusz coś nawala , psuje się. Itd, itp. Walczymy o poparcie też miejscowej ludności bo to nie jest bez znaczenia wobec niechęci lokalnych władz. to owocuje malutki kroczkami, ale zawsze. Na wątku Kropu poprosze SBD o rozeznie kto zechce i zamiast niej ( ma dom ) wesprzeć teraz Śledzika . Szukamy osoby chętnej do bazarków bo fanty jakoweś i to całkiem fajne mamy. Wysylką już się zajmiemy. Wątek prowadziła Dogo o7. Czy zechce dalej ? Padło na Śledzika, wydawalo się, że pójdzie to szybciej, łatwiej , ale nie poszło. Ewa[/FONT]

Posted

Jestem na wielu psich watkach i wiem jak to dziala. Jednakze jest dobrze, jak ktos od czasu do czasu wypisze ile jest deklaracji i ile brakuje. To jak by dopinguje ludzi do pomocy.
Niekoniecznie to musi byc osoba, ktora sie psem zajmuje. Ja prowadze watek Henia, a w zyciu go na oczy nie widzialam. Ostatniaszanso, te male literki w ostatnim poscie dla mnie bez okularow sa trudne do przeczytania :):) Mam wrazenie, ze na dogo jest sporo osob bardzo mlodych i takich co przezywaja druga mlodosc :):)
Czy bede mogla cos zadeklarowac na Sledziki okaze sie pod koniec czerwca, ale szansa jest i to nie ostatnia :):)

Posted

Szarotko ja jestem już ślepa jak krecik , książki bez okularków nie mam szans przeczytać a o prowadzeniu auta nocą - zapomnij :( a do tego co rusz cos gdzieś nacisnę i nawet o tym nie wiem , ech... Sama byłam bardzo zdziwiona skąd takie małe literki? Sprawdzę, podlicze ile jest obecnie deklaracji wpłacanych ile powinno być i ile brakuje do pełnej opłaty za hotelik. Może jakimś cudem uciułamy na tego szorściucha co teraz tylko Donkę kocha. Pokocha i Paję :) Ewa

Posted

z tego co ja naliczyłam na obydwóch watkach potwierdzeń to:

Stałe:

figa33 20zł
_Goldenek2 40zł
Nevada 20zł (do końca roku)
Paja 10zł
-----------------------------
90zł

Posted

Paja napisał(a):
z tego co ja naliczyłam na obydwóch watkach potwierdzeń to:

Stałe:

figa33 20zł
_Goldenek2 40zł
Paja 10zł
90zł

O to nie za duzo.........
ok. Dam 20 zl. od lipca i to po polowie bo tak wolno lezie.

Posted

No to na nowo zestawienie potwierdzeń:

figa33 20zł
_Goldenek2 40zł
Paja 10zł
szarotka 20zł
elkate 20zł
Maruda666 20zł
150zł

Posted

Wklejam jeszcze raz ostatnie fotki Śledzika, niechcący usunęłam :oops:

przepraszam Śledziku, zawsze powtarzam, że robienie porządków jest szkodliwe :cool3:

Posted

przepraszam Śledziku, zawsze powtarzam, że robienie porządków jest szkodliwe napisała Nevada
Nevada bo jeszcze trochę a w końcu w to uwierzę , tak mi prawie całe zycie dokuczali , ze ja nic tylko ze ściera i odkurzacz oraz co rusz w szafach i papierach, że teraz ...no własnie wyczesałam psikoty , odkurzyłam i umyłam podlogi . Acha w Boguszycach gdzie kiedyś mieszkała Pani Mk można teraz ..usiąść na podłodze i pobawić się z psiem :) Ale to nie moja zasługa :cool3:
Ewa

Posted

Dziękuje cioteczki za przybycie wiedziałam,ze mogę na Was liczyć :)Idę poszukiwać dalej ta sierota marysia nie może trafić spowrotem do chronu :(
Ciotczki pomóżcie rozsyłać dalej wątek tylko niie na pm tylko tak jak ja by się nie powtarzały zaproszenia.

Posted

Taka mala mysl...powinien byc bazarek z ogloszeniami w gazetach papierowych ;)...pewnie duzo osob by skorzystalo ;)...a ze Paja jest bardzo solidna. Tak tylko pisze mysl co do ewentualnego bazarku...

Posted

A nieco powazniej w czerwcu do dnia dzisiejszego wpłaciły ;
Viola005 - za maj i czerwiec 50 zł,
Jolanta08- za czerwiec 10 zl,
mparsley - za czerwiec 20 zl,
figa33 -za czerwiec 5 zl,
Nevada -za czerwiec 20 zl,
Goldenek2 -za czerwiec 40 zł,
Elkate w czerwcu 20 zl,

Paulino, dopisz mnie, skromniutko 5 zł stała deklaracja od lipca plus w lipcu 30 zl jednorazowo
to kto jeszcze nie potwierdził ?
DogoO7 proszę odezwij się, zajmiesz się wątkiem i zbieraniem deklaracji ? Ja padam na twarz, a jutro mamy ( bez auta ) dwie wizyty przedadopcyjne jedna w Piastowie druga w Rembertowie dwa różne krańce miejscowości podwarszawskich. Mamy kłopoty też z wetem , dobry chłopak ale strasznie chaotyczny. Kto chętny do zrobienia bazarku ? Np. płyty z muzyka i filmami, książki i może cos jeszcze inne fanty trzymamy dla Filipka-Fargo, biedulka czeka poważna operacja nóżki -rzepka i śrut w mięśniu. Ewa

,