ostatniaszansa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dziekujemy :):):) Mamy nadzieje, ze Sledziowy sie ogarnie i za jakis czas bedzie w swoim nowym, wspanialym domku! /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Nevada napisał(a):właściwie moja deklaracja skończyła się w marcu, przedłużę ją do końca roku Nevado piękne, piękne dzięki, mamy jednak nadzieję, ze chłopak szybciej się ogarnie :) Ewa Quote
_Goldenek2 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No ja już pisałam, że podtrzymuję deklarację :) Quote
ostatniaszansa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Po sobocie, jak zdam juz wszystko (wiec trzymamy kciuki!) wystawie mu ladnego facebooka z sepieniem pieniedzy na hotelik, moze chociaz troche sie uzbiera... /Agnieszka Quote
Szarotka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Zrobcie jakies zestawienie deklaracji, zeby bylo jasno. Quote
ostatniaszansa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 [FONT=Calibri]Awit, Kaas1 , Violoa005 ,[/FONT][FONT=Calibri]Wiolabiszop ,[/FONT][FONT=Calibri]Aduska1212 , [/FONT][FONT=Calibri]Mparsley ,[/FONT][FONT=Calibri]Elkate , [/FONT][FONT=Calibri]Milka74 , [/FONT][FONT=Calibri]Jolanta08 ( jeżeli coś pomyliłam przepraszam ) - wszystkie te osoby uprzejmie proszę o potwierdzenie czy nadal deklarują wsparcie dla Śledzika ? [/FONT] [FONT=Calibri]Im szybciej pojedzie do Paji tym bardziej zwiekszają sie jego szanse na dalsza socjalizacje no i w efekcie adopcję. Ja deklaruję po 5 zł i jednorazowo w lipcu 30 zl . [/FONT] [FONT=Calibri]Szarotko to ,że my prosimy o prowadzenie wątków, rozliczeń itp . to nie z wygody , lenistwa, ale z faktu,że ogrom czasu poświecamy na walkę o przetrwanie naszego przytuliska gdzie obecnie przebywa ( od dzisiaj o 4 wiecej ) 443 psy. Te cztery to podrzutki, chyba w drodze do kościoła na mszę ? Jeden( szczeniak ok 4 -5 m-czny cud ,że zyje , został przerzucony przez siatke ogrodzenia na wybieg z psami, a tam psy są. Mamy sporo starszych psów a za tym idą choroby , jakoś chętnych weterynarzy do pracy wolontarystycznej ani widu ani słychu . Leki weterynaryjne wszyscy wiemy tanie nie są, a psu ,którego bola jak diabli stawy czy z ropiejącym uchem nie powiemy - poczekaj bo mamy mało kasy. Muszą dostać leki. Nie mówiąc o warunkach co rusz coś nawala , psuje się. Itd, itp. Walczymy o poparcie też miejscowej ludności bo to nie jest bez znaczenia wobec niechęci lokalnych władz. to owocuje malutki kroczkami, ale zawsze. Na wątku Kropu poprosze SBD o rozeznie kto zechce i zamiast niej ( ma dom ) wesprzeć teraz Śledzika . Szukamy osoby chętnej do bazarków bo fanty jakoweś i to całkiem fajne mamy. Wysylką już się zajmiemy. Wątek prowadziła Dogo o7. Czy zechce dalej ? Padło na Śledzika, wydawalo się, że pójdzie to szybciej, łatwiej , ale nie poszło. Ewa[/FONT] Quote
Szarotka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jestem na wielu psich watkach i wiem jak to dziala. Jednakze jest dobrze, jak ktos od czasu do czasu wypisze ile jest deklaracji i ile brakuje. To jak by dopinguje ludzi do pomocy. Niekoniecznie to musi byc osoba, ktora sie psem zajmuje. Ja prowadze watek Henia, a w zyciu go na oczy nie widzialam. Ostatniaszanso, te male literki w ostatnim poscie dla mnie bez okularow sa trudne do przeczytania :):) Mam wrazenie, ze na dogo jest sporo osob bardzo mlodych i takich co przezywaja druga mlodosc :):) Czy bede mogla cos zadeklarowac na Sledziki okaze sie pod koniec czerwca, ale szansa jest i to nie ostatnia :):) Quote
ostatniaszansa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Szarotko ja jestem już ślepa jak krecik , książki bez okularków nie mam szans przeczytać a o prowadzeniu auta nocą - zapomnij :( a do tego co rusz cos gdzieś nacisnę i nawet o tym nie wiem , ech... Sama byłam bardzo zdziwiona skąd takie małe literki? Sprawdzę, podlicze ile jest obecnie deklaracji wpłacanych ile powinno być i ile brakuje do pełnej opłaty za hotelik. Może jakimś cudem uciułamy na tego szorściucha co teraz tylko Donkę kocha. Pokocha i Paję :) Ewa Quote
Szarotka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Podrzuce Sledzika. Zapraszamy na Sledzika :):) Quote
Paja Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 z tego co ja naliczyłam na obydwóch watkach potwierdzeń to: Stałe: figa33 20zł _Goldenek2 40zł Nevada 20zł (do końca roku) Paja 10zł ----------------------------- 90zł Quote
Szarotka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Paja napisał(a):z tego co ja naliczyłam na obydwóch watkach potwierdzeń to: Stałe: figa33 20zł _Goldenek2 40zł Nevada 20zł (do końca roku) Paja 10zł ----------------------------- 90zł O to nie za duzo......... ok. Dam 20 zl. od lipca i to po polowie bo tak wolno lezie. Quote
elkate Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ok, zgadzam sie , moja deklaracja w dalszym ciagu 20,00 Quote
Paja Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 No to na nowo zestawienie potwierdzeń: figa33 20zł _Goldenek2 40zł Nevada 20zł (do końca roku) Paja 10zł szarotka 20zł elkate 20zł Maruda666 20zł ----------------------------- 150zł Quote
Paja Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 A mnie zastanawia gdzie jest założycielka wątku Dogo07 i czy ma zamiar dalej prowadzi wątek czy mam go przejąć? Quote
Nevada Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Wklejam jeszcze raz ostatnie fotki Śledzika, niechcący usunęłam :oops: przepraszam Śledziku, zawsze powtarzam, że robienie porządków jest szkodliwe :cool3: Quote
ŚWIAT Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jestem na zaproszenie, niestety finansowo nie pomogę :( (Paja popraw link do wątku na zaproszeniu bo nie działa) Quote
ostatniaszansa Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 przepraszam Śledziku, zawsze powtarzam, że robienie porządków jest szkodliwe napisała Nevada Nevada bo jeszcze trochę a w końcu w to uwierzę , tak mi prawie całe zycie dokuczali , ze ja nic tylko ze ściera i odkurzacz oraz co rusz w szafach i papierach, że teraz ...no własnie wyczesałam psikoty , odkurzyłam i umyłam podlogi . Acha w Boguszycach gdzie kiedyś mieszkała Pani Mk można teraz ..usiąść na podłodze i pobawić się z psiem :) Ale to nie moja zasługa :cool3: Ewa Quote
Borówka16 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Paja mnie zaprosiła do przystojniaczka, zapiszę, w wolnej chwilce poczytam :) Quote
fiorsteinbock Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dzięki Paja za zaproszenie. Niestety nie pomoge, własnie próbuje wyczarowac deklaracje na sunie ze schronu :( i nie mam nic :( Quote
Paja Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dziękuje cioteczki za przybycie wiedziałam,ze mogę na Was liczyć :)Idę poszukiwać dalej ta sierota marysia nie może trafić spowrotem do chronu :( Ciotczki pomóżcie rozsyłać dalej wątek tylko niie na pm tylko tak jak ja by się nie powtarzały zaproszenia. Quote
Katcherine Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Taka mala mysl...powinien byc bazarek z ogloszeniami w gazetach papierowych ;)...pewnie duzo osob by skorzystalo ;)...a ze Paja jest bardzo solidna. Tak tylko pisze mysl co do ewentualnego bazarku... Quote
ostatniaszansa Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 A nieco powazniej w czerwcu do dnia dzisiejszego wpłaciły ; Viola005 - za maj i czerwiec 50 zł, Jolanta08- za czerwiec 10 zl, mparsley - za czerwiec 20 zl, figa33 -za czerwiec 5 zl, Nevada -za czerwiec 20 zl, Goldenek2 -za czerwiec 40 zł, Elkate w czerwcu 20 zl, Paulino, dopisz mnie, skromniutko 5 zł stała deklaracja od lipca plus w lipcu 30 zl jednorazowo to kto jeszcze nie potwierdził ? DogoO7 proszę odezwij się, zajmiesz się wątkiem i zbieraniem deklaracji ? Ja padam na twarz, a jutro mamy ( bez auta ) dwie wizyty przedadopcyjne jedna w Piastowie druga w Rembertowie dwa różne krańce miejscowości podwarszawskich. Mamy kłopoty też z wetem , dobry chłopak ale strasznie chaotyczny. Kto chętny do zrobienia bazarku ? Np. płyty z muzyka i filmami, książki i może cos jeszcze inne fanty trzymamy dla Filipka-Fargo, biedulka czeka poważna operacja nóżki -rzepka i śrut w mięśniu. Ewa , Quote
Recommended Posts