Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obroża kupiona- zapłaciłam 12 zł a w sumie nic ciekawego - nie ma u nas wyboru, smycz na razie ode mnie ,
potem kupię szelki i smycz na allegro lub bazarku ... będzie taniej i fajniejszy wybór ...
nauka chodzenia na smyczy będzie wieczorem , bo u nas gorąc a Duszek zaszył się pod wielkimi płożacymi tujami - tak ma chłód i nawet nosa nie wyściubił - Agata dziś sprzątała na działce a on sobie tam leżał i nie był chetny na solarium ...

ps. Duszek - bo juz zaczyna na to imię nawet reagować może tam u nich zostać ile będzie trzeba ...
... a niewykluczone że się coś więcej szykuje .... na razie nie zapeszam ...

Posted

dzisiaj doszło na moje konto 312 zł od IVV /do podziału z Duszkiem/:multi::multi:

a Duszek siedzi w chłodzie pod tujami, na smyczy dookoła domku ładnie chodzi... zobaczymy co będzie jak się gdzieś dalej z nim pójdzie ....
... tylko trzeba mu tą fryzurkę dopieścić .... żeby się chłopak lansował po mieście ... :))))))

Posted

[quote name='Monika.D']Cieszę się, że z Duszkiem wszystko dobrze :) Aczkolwiek mam małe obawy... Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że będziecie jechać do weta do Skarżyska...[/QUOTE]

Możesz bliżej, co masz na myśli ... czy to dobrze, że pojechał do Skażyska, czy źle ?? ... z czego wynikają Twoje obawy?

Posted

[quote name='Monika.D']Ewanko wolałabym nie pisać na forum... Dałam już znać Agnieszce (Aimez) o co mi chodzi. Jeśli chcesz napiszę Ci na pw.

to mi tez napisz , tak na zaś ... ale wiesz u kogo był Duszek ? u tego koło dworca ... w sumie on mu nic nie robił - tylko badanie krwi i oględziny ...

Posted

[quote name='Monika.D']Ewanko wolałabym nie pisać na forum... Dałam już znać Agnieszce (Aimez) o co mi chodzi. Jeśli chcesz napiszę Ci na pw.

Rozumiem, chętnie dowiem się o co chodzi ... ale przyznasz, że trochę to zagadkowo zabrzmiało ;)

Posted

co do zostania - to większość juz zdecydowana /na dobry początek czerwone michy juz zakupione/ , został jeden głos - chwilowo nie może zdecydować - bo przebywa obecnie poza Szydłowcem i Ducholindy nie widział ...

psiaka tak czy siak musimy jeszcze niebawem zaszczepić i potem pomyśleć o kastracji, bo DT szukać nie musimy ...

... jedzenie ma ode mnie i Agata mu też przynosi ... a powiem Wam że wybredny ... suchej nie rusza, a jak dostaje ryż lub kluski z mięskiem , wątróbką lub kurczakiem - to nosem stara się odzielić co lepsze a resztę stara się ominąć ... trzeba dobrze pomieszać ...

... dziś jak Agata była na działce przez parę godzin - to pobawił się z nią trochę a potem i tak uciekł przed upałem w swój dołeczek pod tujami ...