Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Malenstwo jest caly czas w ruchu..... a wet dzis powiedzial, ze jedzenie slimakow przez psy to bardzo zdrowy objaw...:):)[/QUOTE]

Jedzenie to jedno, a trzymanie ślimora pod skórą, to całkiem coś innego ... czy to wet jakoś skomentował??? .. nie daje mi to spokoju.

Posted

[quote name='IVV']a moze Casperek byl farancuzem w swoim poprzednim wcieleniu;)?

Francuz zwany prusakiem (albo odwrotnie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Myslalysmy z Kama o kupieniu mu szeleczek......:):)
Ale to dopiero jutro......:):)[/QUOTE]

O, to dobry pomysł, bo rośnie nam mały słodki dzikusek ;):)

.. można na razie zawiązać jakąś linkę, czy cienki pasek i robić takie spacerowe 5-cio-minutówki ;)

Myślę, że on, bidulek strasznie się nudzi na tej działce, a tak miałby jakieś zajęcie, może jeszcze piłeczka, albo chociaż chwilowe towarzystwo drugiego psiaka :)

Posted

Przypuszczam, że na początku nie będzie zachwycony, ale taki jego psi los :evil_lol:

... może jakaś dokumentacja filmowa tego wiekopomnego wydarzenia :eviltong:

Posted

[quote name='Ewanka']O, to dobry pomysł, bo rośnie nam mały słodki dzikusek ;):)

.. można na razie zawiązać jakąś linkę, czy cienki pasek i robić takie spacerowe 5-cio-minutówki ;)

Myślę, że on, bidulek strasznie się nudzi na tej działce, a tak miałby jakieś zajęcie, może jeszcze piłeczka, albo chociaż chwilowe towarzystwo drugiego psiaka :)

ja dzisiaj wieczorem biorę MAJKĘ zeby sobie u mnie podbiegała - bo ostatnio tylko Casperkiem sie zajmuję ale przynajmniej Majka siedzi wśród ludzia...

a Duszek ma piłeczkę ale nie umie się nia bawić , towarzystwo mojego psa miał wczoraj - zbytnio się nim nie interesował - nie był skory do zabaw - może różnica wzrostu - sama musiałam je zachęcać do zabawy - tzn. latałam dookoła domu a one za mną - przynajmniej sie poruszałam ...

Duszkowi widocznie wystarcza sama obecność człowieka ... jest wtedy spokojny , przychodzi na mizianko , a zachęcany do gonitw chętnie w nich uczestniczy ... ale sam nie zaczyna ...

Posted

właśnie wróciłam od Duszka z drugą dostawą jedzenia - kolacją i żeby z nim pobyć ... psiak jest super, spokojny, ale chętny do zabawy - tylko trzeba go zachęcić i już jest w swoim żywiole...

... niestety szuka okazji do czmychnięcia - wolność go cały czas korci ...
... jutro kupuję mu obroże i zamawiam adresatkę na allegro ...

Posted

[quote name='kama210']właśnie wróciłam od Duszka z drugą dostawą jedzenia - kolacją i żeby z nim pobyć ... psiak jest super, spokojny, ale chętny do zabawy - tylko trzeba go zachęcić i już jest w swoim żywiole...

... niestety szuka okazji do czmychnięcia - wolność go cały czas korci ...
... jutro kupuję mu obroże i zamawiam adresatkę na allegro ...

ADRESATKA SŁUSZNA SPRAWA!!!mozesz kupic taka do wypisywania, asekuracyjnie..Kama zaniku przyjdzie ta z allegor kup taka "bombe" w zoo - przyda sie taka awaryjna
MAJKA TEZ ADRESATKAAAAA, SZCZENIAK TEZ

CASPEROSSS MA OBSERWATORA NA ALLEGRO!!!

Posted

Z jednej strony nie dziwię się Duszkowi, że chce nawiać ;) , a z drugiej martwię się , że jeszcze nie ma adresówki (!) jakiejkolwiek (np.nr tel.pisakiem na tasiemce) ... i jak zwieje to szukaj wiatru w polu .