Aimez_moi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Malenstwo jest caly czas w ruchu..... a wet dzis powiedzial, ze jedzenie slimakow przez psy to bardzo zdrowy objaw...:):) Quote
Ewanka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Aimez_moi']Malenstwo jest caly czas w ruchu..... a wet dzis powiedzial, ze jedzenie slimakow przez psy to bardzo zdrowy objaw...:):)[/QUOTE] Jedzenie to jedno, a trzymanie ślimora pod skórą, to całkiem coś innego ... czy to wet jakoś skomentował??? .. nie daje mi to spokoju. Quote
IVV Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 a moze Casperek byl farancuzem w swoim poprzednim wcieleniu;)? Quote
luka1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='IVV']a moze Casperek byl farancuzem w swoim poprzednim wcieleniu;)? Francuz zwany prusakiem (albo odwrotnie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anita_happy Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Casperos ..na dobranoc ...glaski... Quote
Ewanka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Może Casperka zacząć uczyć chodzić na smyczy ... takie małe zajęcia praktyczne przy niedzieli ;):):) Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Myslalysmy z Kama o kupieniu mu szeleczek......:):) Ale to dopiero jutro......:):) Quote
Ewanka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Aimez_moi']Myslalysmy z Kama o kupieniu mu szeleczek......:):) Ale to dopiero jutro......:):)[/QUOTE] O, to dobry pomysł, bo rośnie nam mały słodki dzikusek ;):) .. można na razie zawiązać jakąś linkę, czy cienki pasek i robić takie spacerowe 5-cio-minutówki ;) Myślę, że on, bidulek strasznie się nudzi na tej działce, a tak miałby jakieś zajęcie, może jeszcze piłeczka, albo chociaż chwilowe towarzystwo drugiego psiaka :) Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Pileczke ma kupiona....:):) Ciekawa jestem jak zareaguje na smycz i szeleczki bo na pewno nigdy w zyciu tak nie chodzil....:):) Quote
Ewanka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Przypuszczam, że na początku nie będzie zachwycony, ale taki jego psi los :evil_lol: ... może jakaś dokumentacja filmowa tego wiekopomnego wydarzenia :eviltong: Quote
kama210 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Ewanka']O, to dobry pomysł, bo rośnie nam mały słodki dzikusek ;):) .. można na razie zawiązać jakąś linkę, czy cienki pasek i robić takie spacerowe 5-cio-minutówki ;) Myślę, że on, bidulek strasznie się nudzi na tej działce, a tak miałby jakieś zajęcie, może jeszcze piłeczka, albo chociaż chwilowe towarzystwo drugiego psiaka :) ja dzisiaj wieczorem biorę MAJKĘ zeby sobie u mnie podbiegała - bo ostatnio tylko Casperkiem sie zajmuję ale przynajmniej Majka siedzi wśród ludzia... a Duszek ma piłeczkę ale nie umie się nia bawić , towarzystwo mojego psa miał wczoraj - zbytnio się nim nie interesował - nie był skory do zabaw - może różnica wzrostu - sama musiałam je zachęcać do zabawy - tzn. latałam dookoła domu a one za mną - przynajmniej sie poruszałam ... Duszkowi widocznie wystarcza sama obecność człowieka ... jest wtedy spokojny , przychodzi na mizianko , a zachęcany do gonitw chętnie w nich uczestniczy ... ale sam nie zaczyna ... Quote
Ewanka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Świetny jest jego radosny ogonek ... w ciągłym ruchu :) Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ogonek jest zawodowy.......urzekl nawet weta......:):) Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 nie pamietam czy on juz jest na kudlaczach w potrzebie ? http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-wAE-tek-dyskusyjny-zgA-aszanie-kudA-aczy Quote
kama210 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 właśnie wróciłam od Duszka z drugą dostawą jedzenia - kolacją i żeby z nim pobyć ... psiak jest super, spokojny, ale chętny do zabawy - tylko trzeba go zachęcić i już jest w swoim żywiole... ... niestety szuka okazji do czmychnięcia - wolność go cały czas korci ... ... jutro kupuję mu obroże i zamawiam adresatkę na allegro ... Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 jemu sie tam nudzi samemu...:( dlatego ciagnie go do swiata Quote
anita_happy Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='kama210']właśnie wróciłam od Duszka z drugą dostawą jedzenia - kolacją i żeby z nim pobyć ... psiak jest super, spokojny, ale chętny do zabawy - tylko trzeba go zachęcić i już jest w swoim żywiole... ... niestety szuka okazji do czmychnięcia - wolność go cały czas korci ... ... jutro kupuję mu obroże i zamawiam adresatkę na allegro ... ADRESATKA SŁUSZNA SPRAWA!!!mozesz kupic taka do wypisywania, asekuracyjnie..Kama zaniku przyjdzie ta z allegor kup taka "bombe" w zoo - przyda sie taka awaryjna MAJKA TEZ ADRESATKAAAAA, SZCZENIAK TEZ CASPEROSSS MA OBSERWATORA NA ALLEGRO!!! Quote
Ewanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Z jednej strony nie dziwię się Duszkowi, że chce nawiać ;) , a z drugiej martwię się , że jeszcze nie ma adresówki (!) jakiejkolwiek (np.nr tel.pisakiem na tasiemce) ... i jak zwieje to szukaj wiatru w polu . Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nie ucieknie....:):) nie ma mowy.... za dlugo blakal sie po swiecie..... Quote
Recommended Posts