anita_happy Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='eve-w']Czy piesek jest do adopcji? nie nie jest - DT = DS ...odsyłam do lektury wątku... temat wątku " CmentarnyDuszekCASPER DT= DS / uzbierał na kastracje będzie jajocięcie/ Quote
kama210 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Duszek ... c.d. chwile wolności na polance ... potem jak zaczął mnie za bardzo wyprzedzać musiał być "krócej" trzymany ... tak z 7 metrów, żeby się nie plątał pod nogami ... lekcja chodzenia na smyczy ... to tylko jeden z kilu wykopanych dołków ... w poszukiwaniu ... czegoś ... Quote
kama210 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 wspólne picie z michy ... /ogródek w trakcie remontu / ... Quote
koosiek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 http://img259.imageshack.us/img259/990/dsc00935.jpg Ale on malutki :-o Myślałam wcześniej, że jednak trochę odrasta od podłogi, a to taka pchełka ;) Quote
Monika.D Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Mnie też się wydawała, że psiak jest troszkę większy... Dopiero na tych zdjęciach widać jaka z niego kruszynka :) Quote
anita_happy Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Kama, ale oni podobni do siebie...duzy i mały Quote
kama210 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 odgrzebuję Duszka :) ... chłopak pozdrawia Ciotki i wujków i tak w ogóle wszystkich bo Duszek to taka przylepa mała ... nie zawadza, nie szkodzi ... uważa się trochę za psa podwórkowego ... lubi siedzieć na dworze z moim barym... ale pod kołderką też lubi grzać dupsko ... taki mój Duszek "pierdziuszek " ... chociaż bąków nie puszcza :) :) :) jutro Duszek ma kastrację .... wreszcie zdecydowałam się ciachnąć chłopaka bo mam więcej wolnego i będę mogła mieć go stale na oku .... wstawię trochę zdjęć jeszcze ... ulubione miejsca na relax - ... chociaż nie zawsze jest zadowolony że musi w domu siedzieć .. uważa się za stróża podwórka ... jak widzi że się ubieram to mało mu się ogon nie urwie a skacze tak że niedługo mnie przeskoczy .... bo Duszek to pies obszczekująco - goniący :) i ciągnąąąąąąąąąąąąącyyyy na smyczy .. jakby go z procy ktoś wystrzelił .... i fan motoryzacji ... jazda samochodem .. to jest to co Duszek uwielbia ... ulubiona miejscówka - którą wybrał sobie sam ... zaczął tam "kimać" na gołej podłodze ... teraz żałuję że leniuch ze mnie i szafy nie chciało mi się zamykać ... teraz musi być otwarta stale i "się wietrzyć" po kąpieli w specjalnym szampooo , bo się drapał jak opętany ..... brygada z Ritą ... tęskni się Duszkowi - do tej pory obsikuje budę w której Rita spała ... tu jak na kawalerów przystało Bary z Duszkiem "odczytują wiadomości od Rity" Quote
kama210 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Duszek tydzień po kastracji .. wszystko ok ... biega, szczeka, ciągnie na smyczy ... czyli wszystko po staremu ... a tu bida po przywiezieniu od weta po kastracji , nie śpi już, ale jeszcze nie kuma o co chodzi ... Quote
anita_happy Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 czater - juz wiem dlaczego tak wolno odpisujesz:P Quote
kama210 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 może ktoś zaglądnie i pomoże .... Duszek dziś odwoził razem ze ze mną kolejną bidę zabraną z ulicy ... GAGA .. młodziutka , wymęczona przez natarczywych kawalerów , po cieczce ... dzis zabrana z ulicy .... ma szansę na lepsze życie ... POMÓŻCIE NAM jej poczuć się w pełni bezpiecznie ... CEGIEŁKI NA POBYT SUNI W HOTELIKU ... http://alleg...ro.pl/show_item.php?item=1488445073 wątek suni : http://www.dogomania.pl/threads/203319-Kto-pomo%C5%BCe-nam-jej-pom%C3%B3c..m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-w-ci%C4%85zy-...-potrzebne-wparcie-na-hotelik?p=16437734#post1643773 Quote
kama210 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 minęła rocznica jak Duszek ma dom ... to sobie wstawię zdjęcia :) Duszek - zapalony driver ... samochody to jego miłość .. tzn. jazda nimi i brudzenie kanapy :) pokopać też lubi ... nie tylko na polu ... w ogródku też ... Quote
Recommended Posts