Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to kiedy decyzja zapadnie o przyszlosci chlopaka?
jesli wszystko bedzie ok ,to czy on trafi do czyjegos domu czy dalej bedzie tylko na dzialce ?

Posted

Witam Duszka o poranku ;)

... chyba nareszcie nadszedl moment, by podjąć decyzję co do przyszłości chłopaka ... i zmienić tytuł, bo mamy już LIPIEC :)

IVV ma rację, że Casperek powinien trafić już do jakiegoś domku, mieć swojego ludzia (stałego lub tymczasowego) , działaka to może fajna rzecz, ale na krótko ... jedynie w trybie "awaryjnym".

Posted

dzięki temu wątkowi dom znalazła nasza Gapa :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179466-G-A-P-A-zamieszka%C5%82a-we-W%C5%82oc%C5%82awku-Rodzina-4cz%C5%82owieki-i-pies[/URL]

co do swojego ludzia - Duszek go ma - mnie i Agatę ...

może działka wydaje się niezbyt super - ale np. jak pies miałby siedzieć 10 h sam w domu bo wszyscy są w pracy - to chyba też niezbyt super ... zresztą jak wylądował u mamy Anity w bloku próbował wyskoczyć przez okno ...

... odkąd go znalazłam,porównując czas spędzony u niego - to poświęcam mu więcej czasu niż swojemu psu ... nie myślcie Cioteczki że on tam siedzi 24 / na dobę sam na tej działce ...
i dlatego dzisiaj np. był u mojego psa u ogródku przez 4 godziny - i jak miałam przerwę w pracy to się z nimi bawiłam...

pies na 90 % zostaje w Szydłowcu - trzeba szykować papiery adopcyjne...
szczepienia jak Agata go zaadoptuje to ona zapłaci ....

... psa wykastruje się jak oni tam się wprowadzą na stałe - tu w ramach tego że pies szybko znalazł dom i nie trzeba płacić za jego utrzymanie na DT - dobrze by było im pomóc ...

... oni lada chwila - jak dostaną kredyt wykańczają tam dom - w międzyczasie pies będzie na tam działce, u nich w domu tam gdzie obecnie jeszcze mieszkają /ale tam małe jest mieszkanko / lub u mnie ....

...pies jest i będzie pod moim nadzorem i opieką ... bo kochany jest ...

... dzisiaj po raz pierwszy sam zaczął się bawić piłeczką .... [B]ROBI CHŁOPAK POSTĘPY

a tu pierwsze nieśmiałe zapoznanie z młodszymi "przyszłymi" domownikami ... duszek na drugi dzień dostał laurkę "z okazji urodzin :)"
[/B]bo w sumie chłopak narodził się po raz drugi
a pod tymi tujami Duszek lubi schronić sie prze upałem ....
[B][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/3384/zdjcie0350.jpg[/IMG][/B]....

Posted

heh,,,,kama, ale zwrot akcjii:)
nie mow mi, ze to Agata obserwuje go na allegro :P
hihhihi

jakby co..to w MP widziałmpodobnego kurdupla do oddania - lansował sie chłopak:)
a NAsz Casperos ZOSTAJE W SZYDŁOWCU!!!!!!!!!!!
hihihihi
[B]Zbieramy na kastracje - jakos pomozemy Casperosowi...
koszt kastracji ok 120 zł [/B]

Posted

posumuje kto i ile z oferowanych deklaracji wpłacił na Duszka i ile mi zostało:

wpłacone:
100 zł od kochanej IVV
50 zł /od p. Agnieszki - po Juniorku
[*]/
[B]20 zł deklaracji od kami_23[/B]

wydatki :
15 zł /odrobaczenie i ogólne oględziny u weta w Szydłowcu - zapłacone z naszych bazarków
12 zł obroża - zapłacone z naszych bazarków
82 zł badania u weta w Skarżysku

[B]czyli u mnie na koncie na dzisiaj zostało na Duszka 88 zł

[/B]aa, i jeszcze chcę mu kupić adresatkę i jakąś tanią smycz ...

Posted

kama - moze jakbys byla w okolicy Staszica wpadłabys do mojej mamas - ma 30 zł dla Casperosa??
i da ci od razu moją czyli + 50 od NAS

AKTUALIZOWAŁAM PIERWSZY POST

[url]http://www.dogomania.pl/threads/187859-CmentarnyDuszekCASPER-DT-DS-ZBIERAMY-NA-KASTRACJE?p=14911029#post14911029[/url]

ROZLICZENIE DUSZKA!!!!
+ 138 zł = KASTRACJA

Kama - Podlesny machnie go za 100 zł...Borysa kastrował i jest ok...WIEC jak tylko bedzi emozna - kastrujemy
[B]
ZAPYTAJ SIE PODLESNEGO ILE WAZMIE ZA DUSZKA _ za kastracje...
nadwyżka pójdzie na SZCZOTKA!!!!![/B]

a smycz to nie kupuj czasem w szydłwoeickim zoo :(
ja kupilam wczoraj piekną obroze dla Tuli - Hiltona - za 4,5 zł - adresatka na necie ok 10 zł z przesyłka...smycz...z bazarkó sie kupi...

[B]TAK WIEC - pytasz ILE Podlesny weźmie za kastracje i RESZTA DLA SZCZOTKA _ on w pilnej potrzebie!!![/B]

CZY WSZYSCY TAK MYSLĄ????

Posted

Kama niech kombinuje:)
z wetem :)

niech biedoli...ze kasy nie mamy...ze bida..ze kryzys...ze duzo biedy...
moze wynegocjuje 80..90 zł za kastracje!!!!RESZTA co zarobi idzie na SZCZOTKA!!!
:)
kama :) nadzieja w tobie

ALBO!!!!!!!!!!!!!!!
DUSZEK i tak bedzie kastrowany za jakis czas!!!
mozna ta kase pozyczyc SZCZOTKOWI..a potem KASTRACJE DUSZKA ZROBIC Z BAZAROWYCH!!!!!!!!!!!!
COOOOOOOOOOOOOOOO???to uratuje SZCZOTKA!!!!po co mrozic teraz tyle kasy!
138 zł = 14 dnie w hotelu!!!

Posted

dzisiaj z związku z tym że trafił do mnie awaryjnie husky z ulicy nie miałam czasu dla Duszka ....

[COLOR=YellowGreen]przy okazji zapraszam na jego wątek - potrzebujemy jakiejkolwiek pomocy [/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188550-NieMa-POMYS%C5%81U-NIE-mam-Si%C5%82y-WYCIE%C5%83CZONY-HUSKY-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-przy-szyi-KTOS-ZAJRZY/page2?p=14979016#post14979016[/URL]

ale mam czyste sumienie bo Duszek nie musi liczyć już tylko na nas z odwiedzinami i żarełkiem :multi::multi:

od Agaty dostałam mms-em zdjęcia
[B]- ZAPOZNANIE Z DRUGĄ CÓRCIĄ ....

[IMG]http://img812.imageshack.us/img812/4264/zdjcie001o.jpg[/IMG]

kochane to psisko jest ... a jeszcze 2 tygodnie temu trząsł się jak galareta na cmentarzu i miał cały tyłek oblepiony ... nie powiem głośno czym ...aby nie psuć przyjemności patrzenia na zdjęcie ...

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[/B]