IVV Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 to kiedy decyzja zapadnie o przyszlosci chlopaka? jesli wszystko bedzie ok ,to czy on trafi do czyjegos domu czy dalej bedzie tylko na dzialce ? Quote
Ewanka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Witam Duszka o poranku ;) ... chyba nareszcie nadszedl moment, by podjąć decyzję co do przyszłości chłopaka ... i zmienić tytuł, bo mamy już LIPIEC :) IVV ma rację, że Casperek powinien trafić już do jakiegoś domku, mieć swojego ludzia (stałego lub tymczasowego) , działaka to może fajna rzecz, ale na krótko ... jedynie w trybie "awaryjnym". Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 tu poszukiwane sa kudlaczki do adopcji [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domków-chce-kudłatego-psa[/URL] Quote
kama210 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 dzięki temu wątkowi dom znalazła nasza Gapa :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179466-G-A-P-A-zamieszka%C5%82a-we-W%C5%82oc%C5%82awku-Rodzina-4cz%C5%82owieki-i-pies[/URL] co do swojego ludzia - Duszek go ma - mnie i Agatę ... może działka wydaje się niezbyt super - ale np. jak pies miałby siedzieć 10 h sam w domu bo wszyscy są w pracy - to chyba też niezbyt super ... zresztą jak wylądował u mamy Anity w bloku próbował wyskoczyć przez okno ... ... odkąd go znalazłam,porównując czas spędzony u niego - to poświęcam mu więcej czasu niż swojemu psu ... nie myślcie Cioteczki że on tam siedzi 24 / na dobę sam na tej działce ... i dlatego dzisiaj np. był u mojego psa u ogródku przez 4 godziny - i jak miałam przerwę w pracy to się z nimi bawiłam... pies na 90 % zostaje w Szydłowcu - trzeba szykować papiery adopcyjne... szczepienia jak Agata go zaadoptuje to ona zapłaci .... ... psa wykastruje się jak oni tam się wprowadzą na stałe - tu w ramach tego że pies szybko znalazł dom i nie trzeba płacić za jego utrzymanie na DT - dobrze by było im pomóc ... ... oni lada chwila - jak dostaną kredyt wykańczają tam dom - w międzyczasie pies będzie na tam działce, u nich w domu tam gdzie obecnie jeszcze mieszkają /ale tam małe jest mieszkanko / lub u mnie .... ...pies jest i będzie pod moim nadzorem i opieką ... bo kochany jest ... ... dzisiaj po raz pierwszy sam zaczął się bawić piłeczką .... [B]ROBI CHŁOPAK POSTĘPY a tu pierwsze nieśmiałe zapoznanie z młodszymi "przyszłymi" domownikami ... duszek na drugi dzień dostał laurkę "z okazji urodzin :)" [/B]bo w sumie chłopak narodził się po raz drugi a pod tymi tujami Duszek lubi schronić sie prze upałem .... [B][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/3384/zdjcie0350.jpg[/IMG][/B].... Quote
luka1 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 to wiadomości iście poranne!! Lubię gdy dzień tak mi się zaczyna :multi: Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 heh,,,,kama, ale zwrot akcjii:) nie mow mi, ze to Agata obserwuje go na allegro :P hihhihi jakby co..to w MP widziałmpodobnego kurdupla do oddania - lansował sie chłopak:) a NAsz Casperos ZOSTAJE W SZYDŁOWCU!!!!!!!!!!! hihihihi [B]Zbieramy na kastracje - jakos pomozemy Casperosowi... koszt kastracji ok 120 zł [/B] Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 kama podlicz Casperosa ile mu kasy zostało??? moze Agata zostanie Dt dla nas jak sie przeprowadzi :P za karme i mala oplate :P jakies 2 male gacki wejda u niej Quote
Aimez_moi Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Kama.....to "male zapoznanie" sliczne bardzo jest......:):) Quote
kama210 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 posumuje kto i ile z oferowanych deklaracji wpłacił na Duszka i ile mi zostało: wpłacone: 100 zł od kochanej IVV 50 zł /od p. Agnieszki - po Juniorku [*]/ [B]20 zł deklaracji od kami_23[/B] wydatki : 15 zł /odrobaczenie i ogólne oględziny u weta w Szydłowcu - zapłacone z naszych bazarków 12 zł obroża - zapłacone z naszych bazarków 82 zł badania u weta w Skarżysku [B]czyli u mnie na koncie na dzisiaj zostało na Duszka 88 zł [/B]aa, i jeszcze chcę mu kupić adresatkę i jakąś tanią smycz ... Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 kama - moze jakbys byla w okolicy Staszica wpadłabys do mojej mamas - ma 30 zł dla Casperosa?? i da ci od razu moją czyli + 50 od NAS AKTUALIZOWAŁAM PIERWSZY POST [url]http://www.dogomania.pl/threads/187859-CmentarnyDuszekCASPER-DT-DS-ZBIERAMY-NA-KASTRACJE?p=14911029#post14911029[/url] ROZLICZENIE DUSZKA!!!! + 138 zł = KASTRACJA Kama - Podlesny machnie go za 100 zł...Borysa kastrował i jest ok...WIEC jak tylko bedzi emozna - kastrujemy [B] ZAPYTAJ SIE PODLESNEGO ILE WAZMIE ZA DUSZKA _ za kastracje... nadwyżka pójdzie na SZCZOTKA!!!!![/B] a smycz to nie kupuj czasem w szydłwoeickim zoo :( ja kupilam wczoraj piekną obroze dla Tuli - Hiltona - za 4,5 zł - adresatka na necie ok 10 zł z przesyłka...smycz...z bazarkó sie kupi... [B]TAK WIEC - pytasz ILE Podlesny weźmie za kastracje i RESZTA DLA SZCZOTKA _ on w pilnej potrzebie!!![/B] CZY WSZYSCY TAK MYSLĄ???? Quote
Ewanka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 O, widzę, że nasz Duszek planuje poważny zabieg ... Casperku, prosze Cię, rozważ to raz jeszcze żebyś potem nie żalowal :diabloti: Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Kama niech kombinuje:) z wetem :) niech biedoli...ze kasy nie mamy...ze bida..ze kryzys...ze duzo biedy... moze wynegocjuje 80..90 zł za kastracje!!!!RESZTA co zarobi idzie na SZCZOTKA!!! :) kama :) nadzieja w tobie ALBO!!!!!!!!!!!!!!! DUSZEK i tak bedzie kastrowany za jakis czas!!! mozna ta kase pozyczyc SZCZOTKOWI..a potem KASTRACJE DUSZKA ZROBIC Z BAZAROWYCH!!!!!!!!!!!! COOOOOOOOOOOOOOOO???to uratuje SZCZOTKA!!!!po co mrozic teraz tyle kasy! 138 zł = 14 dnie w hotelu!!! Quote
Monika.D Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ale super, że Duszek będzie miał tak szybko domek! Ale w sumie nie ma co się dziwić - to piękny psiak! Quote
Lolalola Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 :)no to,az sie serce raduje na takie info:)i takiego zakonczenia bym zyczyla kazdej biedzie:) Quote
kama210 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 dzisiaj z związku z tym że trafił do mnie awaryjnie husky z ulicy nie miałam czasu dla Duszka .... [COLOR=YellowGreen]przy okazji zapraszam na jego wątek - potrzebujemy jakiejkolwiek pomocy [/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188550-NieMa-POMYS%C5%81U-NIE-mam-Si%C5%82y-WYCIE%C5%83CZONY-HUSKY-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-przy-szyi-KTOS-ZAJRZY/page2?p=14979016#post14979016[/URL] ale mam czyste sumienie bo Duszek nie musi liczyć już tylko na nas z odwiedzinami i żarełkiem :multi::multi: od Agaty dostałam mms-em zdjęcia [B]- ZAPOZNANIE Z DRUGĄ CÓRCIĄ .... [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/4264/zdjcie001o.jpg[/IMG] kochane to psisko jest ... a jeszcze 2 tygodnie temu trząsł się jak galareta na cmentarzu i miał cały tyłek oblepiony ... nie powiem głośno czym ...aby nie psuć przyjemności patrzenia na zdjęcie ... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/B] Quote
Aimez_moi Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 No no Duszek-Okruszek juz na pewno rozkochal w sobie obie male panienki......:) Quote
Ewanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Fantastyczne zdjęcie ... Duszek-Puszek-Okruszek będzie miał super domek , bardzo się cieszę ;) Quote
Monika.D Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Zdjęcie extra! Widać jaki maluch jest szczęśliwy. Szybko mu się udało znaleźć radość i miłość! Quote
kama210 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 zamówiłam Duszkowi identyfikator ... stalowy , bo inne ponoć są kiepskie ... http://www.allegro.pl/item1103691473_identyfikator_stalowy_grawer_adresowka.html Quote
koosiek Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Duszek szczęściarz :) Oby więcej takich zakończeń! Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Duszku.....bardzo sie ciesze, ze jestes szczesliwy........:):) Quote
Recommended Posts