Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Duszku witaj:)mam nadzieje,ze z tego obserwowania Ciebie cosik wyjdzie.........;) Quote
kama210 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 obroża kupiona- zapłaciłam 12 zł a w sumie nic ciekawego - nie ma u nas wyboru, smycz na razie ode mnie , potem kupię szelki i smycz na allegro lub bazarku ... będzie taniej i fajniejszy wybór ... nauka chodzenia na smyczy będzie wieczorem , bo u nas gorąc a Duszek zaszył się pod wielkimi płożacymi tujami - tak ma chłód i nawet nosa nie wyściubił - Agata dziś sprzątała na działce a on sobie tam leżał i nie był chetny na solarium ... ps. Duszek - bo juz zaczyna na to imię nawet reagować może tam u nich zostać ile będzie trzeba ... ... a niewykluczone że się coś więcej szykuje .... na razie nie zapeszam ... Quote
IVV Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 on jest tak sliczny ,ze wszyscy powinni sie o niego bic! trzymam kciuki ;) Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='IVV']on jest tak sliczny ,ze wszyscy powinni sie o niego bic! trzymam kciuki ;)[/QUOTE] tak wlasnie:) Quote
Ewanka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Trzymamy kciuki Duszeńku, żebyś został na stale tam, gdzie teraz mieszkasz :) Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja tez trzymam kciuki.....Cioteczka Kama caly czas pod reka....:):) Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Co słychać u naszego malutkiego słodziaka ? :) Quote
kama210 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 dzisiaj doszło na moje konto 312 zł od IVV /do podziału z Duszkiem/:multi::multi: a Duszek siedzi w chłodzie pod tujami, na smyczy dookoła domku ładnie chodzi... zobaczymy co będzie jak się gdzieś dalej z nim pójdzie .... ... tylko trzeba mu tą fryzurkę dopieścić .... żeby się chłopak lansował po mieście ... :)))))) Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ... i tak jest śliczny, nawet z taaaaaką fryzurą ;) ... a lanserka zawsze się przyda :) Quote
Monika.D Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cieszę się, że z Duszkiem wszystko dobrze :) Aczkolwiek mam małe obawy... Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że będziecie jechać do weta do Skarżyska... Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Monika.D']Cieszę się, że z Duszkiem wszystko dobrze :) Aczkolwiek mam małe obawy... Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że będziecie jechać do weta do Skarżyska...[/QUOTE] Możesz bliżej, co masz na myśli ... czy to dobrze, że pojechał do Skażyska, czy źle ?? ... z czego wynikają Twoje obawy? Quote
Monika.D Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ewanko wolałabym nie pisać na forum... Dałam już znać Agnieszce (Aimez) o co mi chodzi. Jeśli chcesz napiszę Ci na pw. Quote
kama210 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Monika.D']Ewanko wolałabym nie pisać na forum... Dałam już znać Agnieszce (Aimez) o co mi chodzi. Jeśli chcesz napiszę Ci na pw. to mi tez napisz , tak na zaś ... ale wiesz u kogo był Duszek ? u tego koło dworca ... w sumie on mu nic nie robił - tylko badanie krwi i oględziny ... Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Monika.D']Ewanko wolałabym nie pisać na forum... Dałam już znać Agnieszce (Aimez) o co mi chodzi. Jeśli chcesz napiszę Ci na pw. Rozumiem, chętnie dowiem się o co chodzi ... ale przyznasz, że trochę to zagadkowo zabrzmiało ;) Quote
Monika.D Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kama wiem u kogo był Duszek... Widziałam na wyniku :) Zaraz Wam napiszę ;) Quote
anita_happy Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Monika D TY nie strasz!!!!!!!!!JA dzis tam z LATI BYŁAM..nawet nie wpadlam na to zeby callnac do Ciebie :( pseplasamyyyyyyyyyyyyyyyyy a teraz trosecke fotecek Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ale fajne foteczki ... Duszek Casperek pierwsza klasa ;) ... śliczny chłopak, czy jest już decyzja, że zostaje, czy wahania nadal trwają ? Quote
anita_happy Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 no z tym zostaniem to jest tak..ze jeszcze JEDEN głos musi byc :) ja powiedziałam z kamą, ze oddajemy DUSZKA do nich po tym tuningu, po kastracji...zeby przewazyc głos :) Quote
kama210 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 co do zostania - to większość juz zdecydowana /na dobry początek czerwone michy juz zakupione/ , został jeden głos - chwilowo nie może zdecydować - bo przebywa obecnie poza Szydłowcem i Ducholindy nie widział ... psiaka tak czy siak musimy jeszcze niebawem zaszczepić i potem pomyśleć o kastracji, bo DT szukać nie musimy ... ... jedzenie ma ode mnie i Agata mu też przynosi ... a powiem Wam że wybredny ... suchej nie rusza, a jak dostaje ryż lub kluski z mięskiem , wątróbką lub kurczakiem - to nosem stara się odzielić co lepsze a resztę stara się ominąć ... trzeba dobrze pomieszać ... ... dziś jak Agata była na działce przez parę godzin - to pobawił się z nią trochę a potem i tak uciekł przed upałem w swój dołeczek pod tujami ... Quote
Aimez_moi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Duszek.....dobrze, ze chociaz u Ciebie jest ok.....;):) Quote
Recommended Posts