IVV Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 przebadajcie chlopaka dokladnie!!! brzuszek powinien byc miekki ,jesli jest inaczej to z pewnoscia psiak ma bolesci ... filmik rozlozyl mnie kompletnie!!!! ON JEST PRZESLODKI !!!!!!!! Quote
luka1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Filmik mnie powalił, nigdy tego nie mówię bo to takie bez sensu ale - gdybym nie była tak zapsiona.... Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Spoko, pojedziemy......:):) Duszek pokaz sie z ranka....:) Quote
Ewanka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Super, że jdziecie ze słodziakiem do weta :) ... filmik cudny, na nim Duszek wygląda na zdrowego, cieszy się, biega, ale brzuszek ma nadal za duży, tak mi się przynajmniej wydaje ... IVV ma rację, brzuszek powinien być miękki i niebolesny, a nosek chłodny. Trzymam kciuki za dobre wyniki i zdrówko Duszka Casperka !!! Quote
kama210 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 a tu jeszcze jeden taki filmik mi się nagrało: po wczorajszym wyczesaniu pół reklamówki sierści już się lepiej prezentuje, ale go trzeba przystrzyc zwłaszcza przy tyłku .... [video=youtube;EdwfVEKazwM]http://www.youtube.com/watch?v=EdwfVEKazwM[/video] Quote
Ewanka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Casperek na drugim filmiku jeszcze słodszy :loveu: ... ale martwi mnie ten jego brzuszek, wygląda na ogromny :shake: w stosunku do reszty malutkiego duszkowego ciałka . Dobrze, że wet już na horyzoncie. Quote
anita_happy Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='kami_23']Dziewczyny ja daję 20zł deklaracji stałej:) dziekujemyyyyyyyy..... Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Duszek wrocil od weta......... zostal przebadany od gory do dolu...... nie wiem z czego sie cieszyl bo caly czas zasuwal tym malym ogonkiem.... Brzuszek ok, dzis cieplutki , miekki.... nosek mokry i zimny..... pobrano mu krew i ....... zdrowy jak BYK. Troszke podwyzszony poziom granulocytow chyba lekki stan zapalny....moze to te kleszcze. Dostal imitol czy jakos tak aby zabezpieczylo go przed babeszjoza. Mlodziutki.... cos okolo roczku..... Pudzian wklei pozniej opis wizyty, wyniki krwi i rachunek..... Quote
Ewanka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ufffffffff, to fantastyczna wiadomość :):):) ... Duszek zdrowy!!!!!!! czyli ten pękaty brzuszek to ... widać taka jego uroda ;) Quote
pudzian321 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Wynik badan krwi Duszka Karta informacyjna Quote
IVV Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='kama210']a tu jeszcze jeden taki filmik mi się nagrało: po wczorajszym wyczesaniu pół reklamówki sierści już się lepiej prezentuje, ale go trzeba przystrzyc zwłaszcza przy tyłku .... [video=youtube;EdwfVEKazwM]http://www.youtube.com/watch?v=EdwfVEKazwM[/video][/QUOTE] pokazuj sie sliczny !!!! Quote
anita_happy Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 TO ZDROWY jak RYBA!!! zaszalałeś koleś :) pojezdzilo sie po świecie CO!!!!!a kiedys..niedawno..zasuwało sie na tyxh swoich KRÓTKICH łapciach!!! Aniprazol kupili???bo tydzien po powinno sie zaszczepic..... OWNERS NAME:DOGOMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!zabiliscie mnie tym OWNERSEM.... dobra..to kto tu jest Owners of CASPEROS Quote
pudzian321 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Nie dość że sie czepia Owners'a to jeszcze sie o Aniprazol upomina :D Duszek dostał od pana weteryniarza :D QUANIFEN P.S. A pozwole sobie na jeszcze mały komentarz:D Anita a może w Owners mieliśmy wpisać Sz. P. Andrzej J. Burmistrz Miasta Szydłowiec. Mam nadzieję, że za moje specyficzne poczucie humoru nikt nie bedzie ciągał mnie po sądach:) Quote
IVV Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='pudzian321']Nie dość że sie czepia Owners'a to jeszcze sie o Aniprazol upomina :D Duszek dostał od pana weteryniarza :D QUANIFEN P.S. A pozwole sobie na jeszcze mały komentarz:D Anita a może w Owners mieliśmy wpisać Sz. P. Andrzej J. Burmistrz Miasta Szydłowiec. Mam nadzieję, że za moje specyficzne poczucie humoru nikt nie bedzie ciągał mnie po sądach:)[/QUOTE] to raczej byly owner ;) co go tak swietnie wczesniej dogladal.... Quote
anita_happy Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 no walsnie.... JA - JAK dojdziemy do 21 psów z terenu szydłowca, kt były bezdomne, a uratowalismy JE - ZROBIE panu Burmistrzowi PREZENT!!!!! Quote
Lolalola Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Jestem kompletnie i calkowiecie zakochana w Duszku:loveu:jak on ciagle macha ta swoja kitunia:)jest przecudowny i bardzo sie ciesze,ze wyniki badan sa dobre!!!!ja prosze zeby go poglaskac tak specjalnie ode mnie po tym bzusku:) Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Brzuszek ma rozkoszny....:):) najfajniejsze jest to, ze jest ciagle wesoly i ciagle daje tym ogonkiem....:) Quote
Lolalola Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 powiedzcie mu,ze ogon ma sie w zyciu tylko jeden i jak tak bedzie dawal kreciola to mu odpadnie i co wtedy:p? Quote
kycia1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ale odzył Bidulek Kochany :D. Był taki smutny i wystraszony, a teraz? Matko to inny psiak! :):):):):):):):). CUDOWNIE! Niech znajdzie wspaniały dom- jest boski i rozkoszny:* Quote
Ewanka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mizianko dla cudnego Dobrego Duszka Casperka :) Quote
koosiek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Uroczy ten duszek :) Osobiście wolę duże psy, ale on jest cudny :loveu: A z góry wygląda jak szczeniaczek ;) Quote
kama210 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 zapraszamy na nasze bazarki dla szydłowieckich bid : . WESOLUTKI BAZAREK Z CIUSZKAMI - http://www.dogomania.pl/threads/1880...LIPCA-DO-24.00 . BAZAREK DLA GRUBASEK Z HUMORKIEM - http://www.dogomania.pl/threads/1880...ARU-25-czerwca . BAZAREK PEŁEN ZAPACHÓW - http://www.dogomania.pl/threads/1880...7.2010-g.22-00 . BAZAREK Z UBRANKAMI DLA DZIECI - http://www.dogomania.pl/threads/1875...%C5%81-do-7.07 Quote
Recommended Posts