koosiek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='anita_happy']2. szukamy DT-maluch jakis tydzien ma jeszceze miejscóweczke potem szczepienie i gotowy do drogi...[/QUOTE] Dziewczyny, proszę, nie szczepcie go jeszcze... Poczekajcie przynajmniej dwa tygodnie, on po tych kleszczach na pewno jest osłabiony - pies do szczepień musi być w pełni zdrowy, inaczej może skończyć się bardzo nieciekawie... Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Koosiek - on jest na kwarantannie :) jest tak zarobaczony, ze szok..nie wiem czy drugi raz nie bedzie trzeba go odrobaczyc. min 10 dni posiedzi bez wirusowek Quote
koosiek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ok :) W takim razie musiałam źle doczytać, wydawało mi się, że chcecie go szczepić 28, a to jednak za wcześnie. Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 do skarbony CASPEROSA dorzucam +50 zł - od p. Agnieszki, która wpłacila 100 zł na pomoc dla JUNIORKA..niestety Juniorek nasz kofany z TM 100 zł prosiła podzielić na Ramzesa i Casperosa DZIEKUJEMY Quote
kamilawa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dostałam zaproszenie od IVV, później poczytam. Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Maly Duszek ma sliczny banerek.......:):) Psiuniek jest bardzo radosny ..... podczas kapania wyciagnelam z Niego zywego slimaka .... wgryzl sie juz w skore.....mam zdjecia pozniej wkleje to moze powiecie Kochane Moje jak to jest mozliwe..... Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 później wkleisz bo nie umiesz:P hihihih i Kubuś Ci wklei :) :P CASPERKOWY potworku,,pogromco ślimaków POKAZUJ SIE Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nie musisz byc niemila....... zaraz wkleje abys nie nadawala. Quote
Ewanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ślimak w skórze ??? ... byłam pewna że ślimaki to wegetarianie ;) , wcinają mi bezczelnie m.in. liście róż. Quote
koosiek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Matko, nie dość, że go kleszcze zżerały, to nawet i ślimaki się nim poczęstowały :( Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 :) tez cie lubie :) Aimez....a kto bedzie nadawał :) casperosssssssssssss na pierwsze Quote
Lolalola Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 oooo dzizys!!!!!!!!!!!!!bidny Casperek:(podajcie jemu teraz tego slimaka co go meczyl;)Francuzi sie zajadaja.............. Quote
Ewanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale fajny pycholek :) ... a ten ślimak to jakas masakra ... długo żyję, ale z czymś takim się jeszcze nie spotkałam ... ślimor-wampir , brrrrrrrrrr !!! Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 AIMEZ JESTES ODWAZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!okropny ten slimowampir Quote
Ewanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Myślę jeszcze o tym ślimorze ... czy na grzbiecie Casperka została jakaś głębsza rana ???... czy ślimor był przyssany do powierzchni skóry jak pijawka ??? .. bidulek :( Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nie byl przyssany ..... wygladalo to tak: w czasie mycie wyczulam cos twardego na grzbiecie pod skora.....patrze..... a tam wystaje kawalek czegos takiego brazowego, mysle ....kolejny kleszcz... ale to wielkie bylo.....pociagnelam za koniec tego czegos i wycisnelam slimaka. Ledwo sie juz ruszal..... pewnie szampon go zalatwil..... Duszek jakby nigdy nic nic..... nawet nie pisnal.... odkazilam rane woda utleniona. Pozniej po wysuszeniu psiaka zostala dluga ranka .... znow to odkazilam a wieczorek juz sie zablizniala. A Duszek nic..... dzielny jest niesamowicie. Quote
Recommended Posts