Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']2. szukamy DT-maluch jakis tydzien ma jeszceze miejscóweczke potem szczepienie i gotowy do drogi...[/QUOTE]

Dziewczyny, proszę, nie szczepcie go jeszcze... Poczekajcie przynajmniej dwa tygodnie, on po tych kleszczach na pewno jest osłabiony - pies do szczepień musi być w pełni zdrowy, inaczej może skończyć się bardzo nieciekawie...

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do skarbony CASPEROSA dorzucam +50 zł - od p. Agnieszki, która wpłacila 100 zł na pomoc dla JUNIORKA..niestety Juniorek nasz kofany z TM
100 zł prosiła podzielić na Ramzesa i Casperosa

DZIEKUJEMY

Posted

Maly Duszek ma sliczny banerek.......:):)
Psiuniek jest bardzo radosny .....
podczas kapania wyciagnelam z Niego zywego slimaka .... wgryzl sie juz w skore.....mam zdjecia pozniej wkleje to moze powiecie Kochane Moje jak to jest mozliwe.....

Posted

Ale fajny pycholek :)

... a ten ślimak to jakas masakra ...

długo żyję, ale z czymś takim się jeszcze nie spotkałam ... ślimor-wampir , brrrrrrrrrr !!!

Posted

Myślę jeszcze o tym ślimorze ... czy na grzbiecie Casperka została jakaś głębsza rana ???... czy ślimor był przyssany do powierzchni skóry jak pijawka ???

.. bidulek :(

Posted

Nie byl przyssany ..... wygladalo to tak: w czasie mycie wyczulam cos twardego na grzbiecie pod skora.....patrze..... a tam wystaje kawalek czegos takiego brazowego, mysle ....kolejny kleszcz... ale to wielkie bylo.....pociagnelam za koniec tego czegos i wycisnelam slimaka.
Ledwo sie juz ruszal..... pewnie szampon go zalatwil.....
Duszek jakby nigdy nic nic..... nawet nie pisnal.... odkazilam rane woda utleniona.
Pozniej po wysuszeniu psiaka zostala dluga ranka .... znow to odkazilam a wieczorek juz sie zablizniala.
A Duszek nic..... dzielny jest niesamowicie.