Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byłam go odwiedzić na działce - pies uwielbia przebywać na powietrzu - jak go zawiaozłam rano na działkę to był przeszczęśliwy , chyba w domu się męczy ...
dlatego DT musi go nauczyć przebywać w domu ...

ale jak zostawiam go na działce to piszczy i szczeka - on tam musi być w sumie cały dzień sam....

uwielbia zainteresowanie jego sobą - od razu rozkłada się plackiem do głaskania...

metamorfoza była u Aimez - wykąpany, ostrzyżony,
tak się prezentuje po wstępnym ostrzyżeniu największych kudłów .... sierść pod koniec tułowia to jeszcze sam filc, chyba go trzeba go będzie bardziej ogolić ...

tak bidulek wygląda za mną jak odjeżdżam , a potem piszczenie i szczekanie....

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo chętnie bym go wzięła na DT, ale niestety nie mogę za free ... zero kasy na koncie, muszę dorobić do renty (ok.660 pln/mies)

... cóż, może innym razem.

Posted

[quote name='IVV']Ewanko ile u Ciebie by ta przyjemnoasc kosztowala dla Casperka?[/QUOTE]

IVV, myślę, że tak jak na stronce mojego DT, czyli 10/doba plus ewentualne koszty weta i leków.

Posted

Ewanka - 10 zł to ok 300 mc

budrys ma deklaracji stalych 45 :)

jednorazowe moze miec nawet 150 :) IVV

30 jednorazowe od mojej mamy ma na weta

ile on posiedzi - nie wiemy...dziewczyny decyzja!!!!DAMY RADE :)
hahahahah
Cywil+Majka+Ramzes+Casper
moze poczekamy z nadzieja na DT bezplat. moze jeszcze do konca tyg posiedziec..co? Kama jak tam budrys z krzykami na działce..sasiedzi nei warczą???

Posted

ok jak do knca tygodnia nie znajdzie DT (i jak Ewanka chce ;)) to niech slicznota idzie do niej. chlopak powinien sie szybko wyadoptowac JEST SLICZNY nawet w krotkich wloskach:)
pewnie jest caly szczesliwy bez tych koltunow ,przynajmniej nie jest mu goraco!!!!
gdyby to zalezalo ode mnie to strzyglabym wszystkie kudlacze w schronach na lato ,one strasznie musza cierpiec ...

Posted

Zapisuję wątek. Śliczny jest niuniek. Dobrze, że już zabrany z ulicy. Nie jest jeszcze ogłaszany ?

Skoro potrzebny jest DT - to może by to wpisac w tytule wątku i zrobić banerek ?

Posted

malusi banerek dla maluszka

1. ogłoszen brak - dopiero ochłonelismy po znalezieniu malca :)
moze jakies ogłoszeniowe fotki ktos machnie ???

2. szukamy DT-maluch jakis tydzien ma jeszceze miejscóweczke potem szczepienie i gotowy do drogi...